ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Συμπολίτες μου με απλά λόγια τον ήπιαμεν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πάρτε..... πάρτε......Ο Εθνάρχης.... τρελάθηκε.
 
Εντάξει μας τα είπε τα "κάλαντα" ο Κεργιάκος. Επιστροφή του 60% των επιβαρύνσεων με όριο τα 600,00 ευρώ, (μου μυρίζει μπλοκάρισμα για τις αγωγές που κατατέθηκαν και θα κατατεθούν, περιμένω σχετικό νόμο) είναι χάντρες για ιθαγενείς, όταν πληρώνονται στη ρήτρα χιλιάδες ευρώ όχι μόνο από επιχειρήσεις (κυρίως), αλλά και από ιδιώτες. Κοντολογίς: Επιδότηση Μάιο και Ιούνιο, και για πλαφόν βλέπουμε από τον Ιούλιο.
 
Αναστέλλεται η ρήτρα προσαρμογής, ΔΕΝ καταργείται.
 
Αλλάξτε συσκευές με επιδότηση. Αν έχετε λεφτά φυσικά και αν τα εργοστάσια έχουν παραγωγή αν βρουν τσιπάκια από την Κίνα. Δανειστείτε τώρα να βάλετε φωτοβολταϊκά (θα δείτε από αύριο 100αδες σχετικές διαφημίσεις) βάζοντας υποθήκες τα σπίτια σας και σπρώξτε τα σε προγράμματα "εξοικονομώ" Μόνο που το εμπάργκο και ο οικονομικός πόλεμος Δύσης Ρωσίας - Κίνας θα αυξήσει τις τιμές των υλικών. Λεπτομέρειες.
 
Η καλύτερη οικονομία είναι να μην καταναλώνεις ενέργεια μας είπε. Καταλαβαίνετε "μπανάκι της πουτάνας". ξηρά τροφή, χειμερινοί κολυμβητές να αντέχουμε το κρύο και άσκηση με ποδαράτο. Χωρίς σκύλο αυτή την φορά εκτός αν μπει το 13033 πάλι σε εφαρμογή,
 
Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω. Όλες αυτές τις πριμοδοτήσεις ποιος θα τις χρεωθεί στο τέλος και από που θα βγουν;;
 
Καλά το μαντέψατε. κερδίσατε το μικρό δώρο, πάμε για το μεγάλο τώρα. Συμπολίτες μου με απλά λόγια τον ήπιαμεν.
 
"Αγαπούλα πούλα! Σφράγισε διαβατήριο και βρες μια "φίλια χώρα" στην Ρωσία και στην Κίνα για αρχή να ξεχειμωνιάσεις και μετά βλέπεις". 
 
Βρε τι βγήκε και είπε πάλι ο άνθρωπας ο απιστήμονας...Η ψήφος στο Ελλαδιστάν πάντως κοστολογηθηκε στα 600eυρω. Από αυτά που σου πήρε...! 600ευρα (που σου πήρε) κοστολογήθηκε η ψήφος που σου ζητάει τώρα. Το κατάλαβες ή θες να στο κάνω σε ρούβλια;;
 
Υ.Γ  Εσείς που περιμένετε τα 600€ του ηλεκτρικού.... καλό είναι να μάθετε ότι τα 2000€ της Αττικής οδού δεν τα έχει πάρει κανείς. Κι όπως ξέρουμε όλοι μετά από ένα κουραστικό διάγγελμα.... ακολουθεί τριήμερη ξεκούραση.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , είναι τα μαθηματικά και τα πυροτεχνήματα για τους ευκολόπιστους δυστυχώς και είναι και πολλοί . Ας μην είμαστε κακοί! εγώ πιστεύω σίγουρα ότι εννοεί 600 ανά λογαριασμό που πληρώναμε κάθε φορά....:) , στον φούρνο της γειτονιάς ήρθε 3700 ο έναντι αλλά τα 600 θα τον σώσουν. Δεν έχει καμία σχέση με τις αγωγές , απλά έτυχε και μας λυπήθηκε τώρα αφού πήρε φώτιση από τον Ιερόνυμο . Αφού θα δώσει 60,000 ευρώ ανά φιλοχρήματο κομπογιαννίτη σίγουρα έχει τα 600 για τα φτωχαδάκια . Τζάμπα ξεκινά το φετινό ΕΝΦΙΑ από αύριο . Κάτι μου λέει ότι θα είναι όλα σε δόσεις με ομόλογα ενυπόγραφα του Σώρρα .
Μπορεί να λείπει και ΠΣΚ----> Δ Δευτέρα συσκέπτομαι .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...έχεις δίκιο.!! Έχουμε πολλούς ευκολόπιστους αλλά και βλήματα στην Ελλάδα.

Δεν θέλανε τα κομματόσκυλα να βγούμε από την Ευρώπη γιατί "θα πεινάγαμε." Να δούμε αν η πείνα εντός Ε.Ε. θα είναι πιο δυτική και chic, φρόκαλα της κομματικής υπόγας!

Επειδή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δύο πράγματα βέβαια. Η σίγουρη πείνα και ο πλουτισμός των τοκογλύφων.

Αν είχαμε βγει από Ε.Ε. επί αγγλομαθή καταληψία, μετά από σύντομη δυσκολία, τώρα θα είχαμε αυτάρκεια και ανάπτυξη.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αν είχαμε βγει από Ε.Ε. επί αγγλομαθή καταληψία, μετά από σύντομη δυσκολία, τώρα θα είχαμε αυτάρκεια και ανάπτυξη.
Και γω Λυκαστρε αυτο πιστευα τοτε,παροτι ασχετος ,τωρα Τασον φα το σκατο...που ελεγε και η μανα του Χαρρυ.
Τωρα θα παρουμε τα βουνα, οδευουμε προς τον γκρεμο χωρις ιχνος υπερβολης.

Ανώνυμος είπε...

από τα 150 € για να κάνουν εμβόλιο, πήγαμε στα 600€ τώρα....Κούλης Ανάπτυξις