ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Ναι από το πουθενά προέκυψε ο πληθωρισμός άχρηστοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) διπλασίασε το βασικό της επιτόκιο στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τον εκτοξευόμενο πληθωρισμό, εξήγησε η πρόεδρος της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
 
Τον Οκτώβριο, ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη έφτασε στο 10,7%, σύμφωνα με επίσημα προκαταρκτικά στοιχεία, που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.
 
Σε συνέντευξή της στον ιρλανδικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTE την Παρασκευή, η Λαγκάρντ είπε: «Το κάνουμε επειδή πολεμάμε τον πληθωρισμό» που «σχεδόν προέκυψε από το πουθενά». Επισήμανε την ταχύτερη από την αναμενόμενη οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία ως αιτία παράλληλα με «την ενεργειακή κρίση που προκάλεσε ο κ. Πούτιν, ο οποίος αποφάσισε με αδικαιολόγητο τρόπο να εισβάλει σε μια άλλη χώρα». 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ναι από το πουθενά προέκυψε ο πληθωρισμός άχρηστοι.
 
Οι καραντίνες, η στάση εμπορίου, η παύση της παραγωγής, η διατάραξη εξ αυτών των λόγων της εμπορικής και διατροφικής αλυσίδας από το πουθενά προέκυψαν και όχι από τις ηλίθιες πολιτικές σας στην διαχείριση του φονικού ιού του 1% θνησιμότητας με στόχο την τρομοκράτηση του κόσμου και την κατασπατάληση των αποθεματικών σε αγορές αμφιβόλου ποιότητας δις δόσεων εμβολίων, άχρηστων μασκών και αναξιόπιστων τεστ.
 
Το ότι χρησιμοποιήθηκαν αυτές οι πολιτικές ως αντίμετρο του εμπορικού πολέμου Κίνας - Δύσης (στον φούρνο και στις δημόσιες υπηρεσίες δεν κολλά αλλά στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών κολλά) από το πουθενά ξεκίνησε.
 
Το ότι εμείς οι αδαείς προβλέψαμε 100% τα αποτελέσματα αυτά της μεταπανδημικής κρίσης από το φθινόπωρο του 2020 και μάλιστα πριν τον πόλεμο της Ουκρανίας ήταν μαντεψιά και όχι ανάλυση της πραγματικότητας και των δεδομένων.
 
Να θυμηθούμε ΕΔΩ, εκτός των παραπάνω και κάτι ακόμα "προφητικά" που τότε λέγαμε. Ψεκασμένα πράγματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βάλτε και το χρηματιστήριο ενέργειας της Ευρωπε'ι'κής Ένωσης έτσι για το κερασάκι στην τούρτα και τα πράσινα άλογα εεεεεεε Ανάπτυξις για γαρνιτούρα, και εδεσε το γλυκο.
Το χριστινάκι το σέξυ τα ξέρει αυτά από την προηγούμενη θέση της και το κ@λοδάχτυλ εεε Μεγαλύτερο Δάνειο στην Ιστορία του ΔοΝηΤή.
εχω αγοράσει από το ημπέ'υ' παντόφλες 48 νούμερο (40 φοράω) και περιμένω παγωμένους ,και πεινασμένους γερμανέζους να κάνω αναπαράσταση τη Μάχη Της Κρήτης σε πιό πασιφιστική βερζιόν , να μην μας βρίζει και ο κύριος καθηγητής για εγκληματίες πολέμου.................
https://www.news247.gr/weekend-edition/ypothesi-richter-germanos-istorikos-dikazetai-stin-kriti-gia-arnisi-egklimaton-ton-nazi.6392962.html
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

KALLISTRATOS FM είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΤΑΠΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΦΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΑΞΑΦΝΟΥ