ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πέθανε ο Βατραχόσπορος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πέθανε ο Βατραχόσπορος.

Ο πρώην πρόεδρος της Κίνας Jiang Zemin πέθανε σε ηλικία 96 ετών, σύμφωνα με την κινεζική κρατική τηλεόραση.

Ο Jiang πέθανε στη Σαγκάη από λευχαιμία και πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, ανέφερε η κρατική τηλεόραση στον ιστότοπό της. Δημοσιεύτηκε επιστολή από το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα, το κοινοβούλιο, το υπουργικό συμβούλιο και τον στρατό που αναγγέλλει τον θάνατο του.

Ακόμη και όταν η Κίνα ανοίχτηκε προς τα έξω, η κυβέρνηση του Jiang εξάλειψε τη διαφωνία στο εσωτερικό. Φυλάκισε ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εργάτες που διαμαρτύρονταν υπέρ της δημοκρατίας και απαγόρευσε το πνευματικό κίνημα Φάλουν Γκονγκ, το οποίο θεωρούσε απειλή για το μονοπώλιο του Κομμουνιστικού Κόμματος στην εξουσία.

Υ.Γ Αναρωτιέμαι πόσα μωρά έφαγαν για να συντηρηθούν όλοι αυτοί οι τύποι...και να φτάσει ο βατραχόσπορος μέχρι τα 96. Και αμφιβάλλω αν έκανε το "εμβόλιο".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε γειά σας και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Η Κίνα έχει τα δικά της εμβόλια, μάλιστα το ένα ΔΕΝ είναι mRNA (αν και νομίζω έχει την ακίδα),και είναι αυτό που ξεπατίκωσαν οι Τούρκοι για να φτιάξει το δικό της.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...είναι γνωστή η συνεργασία μεταξύ Κίνας και Τουρκίας. Η Κίνα βοηθάει με το αζημίωτο φυσικά την Τουρκία όχι μόνο οικονομικά αλλά σε πολλούς άλλους τομείς. Για να το θέσουμε ποιο κατανοητά..η Τουρκία είναι το πουτανάκι της Κίνας. Ελέγχεται και καθοδηγείται από την Κίνα.