ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2022..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2022..

Δυναμικός και απρόβλεπτος ο Οκτώβρης του 2022 κάτω από πλάνα πολέμου ..ξεκίνησε με Κρόνο σε τετράγωνο με Ουρανό για ακόμα μία και τελευταία φορά. Όψη που τονίζει τους περιορισμούς κυρίως τους οικονομικούς αλλά σίγουρα θα μπουν και άλλοι.. 
 
Κάθε φορά που είχαμε Κρόνο τετράγωνο Ουρανό( τρεις φορές έχει γίνει μέχρι τώρα) το 2021 είχαμε ένα είδος λοκνταουν. Συγχρόνως 1/10 η Αφροδίτη απέναντι από το Δία θέλει σπατάλες και επιπολαιότητες. 
 
Το καλό σημάδι ότι ο Ερμής γίνεται ορθός στις 3 οπότε θα έχουμε εξελίξεις ..θα μάθουμε τις λεπτομέρειες μέσα από το ζώδιο της Παρθένου και πολλές αποκαλύψεις στο Τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα. Αποκαλύψεις που ίσως δεν μας αρέσουν.. ότι συζητήθηκε τέλος Αυγούστου.. τέλος Σεπτέμβρη θα το βρούμε μπροστά μας... 
 
Και πάλι μας κρύβονται πράγματα και που θα ρθει από τις 9 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας ορθός πλέον και αυτός θα μας δείξει αυτά που κάποιοι προσπαθούσαν να μας κρύψουν. Ξεκαθαρίσματα αλλαγές διαλύσεις αλλά και χειραγώγηση έλεγχος επιτήρηση. 
 
Ειδικά όταν θα κάνει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα ο Ερμής εκεί 27/10 προσοχή στα παιδιά προσοχή και σε θέματα επικοινωνίας στο τέλος του μήνα. Θα συμβεί ίσως διακοπή διαδικτύου internet όπως μας έχουν προετοιμάσει και μας λένε συνέχεια για διακοπές Ηλεκτρισμού. 
 
Στις 10 Πανσέληνος στον Κριό και η Αφροδίτη απέναντι από το Χείρωνα κάτι καινούργιο κάποια αλλαγή. Οτιδήποτε με κάποια ωριμότητα.... Αναλαμβάνουν κάποιοι τις ευθύνες τους ενώ κάποιοι θα δικαιωθούν μία και ο Ήλιος αυτής της Πανσελήνου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. 
 
12 του μήνα και ευαισθησίες και δολιότητες παντού ο Άρης τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ήδη είναι πολύ κοντά από την αρχή του μήνα είδαμε τι έγινε στη Φλόριντα άνεμοι 240χλμ
Ο τυφώνας ρούφηξε όλη τη θάλασσα καρχαρίες στους δρόμους Ποσειδώνια γεγονότα και ίσως πάλι κάποιοι καταφέρουν να κρύψουν τις ζημιές και να βγούνε λάδι όπως λόγω παραγράφων τώρα με την υπόθεση Siemens. Εκεί μπορεί να δούμε στα μέσα του μήνα θέματα με λοιμώξεις νέες ιώσεις.. Θέματα με αέρια ο Άρης στους Διδύμους διακινητής μεταφέρει τα του Ποσειδώνας που από την άλλη είναι και τα αέρια.. 
 
Καθόλου απίθανο οι απειλές των πυρηνικών σε κάποια σημεία..Όπως με τους αγωγούς στη θάλασσα που καταστράφηκαν η θα μπλοκαριστούν νέοι. Στις 14 Αφροδίτη τρίγωνο με τον Κρόνο χρήσιμοι περιορισμοί και πρέπει.. όλα αυτά για την οικονομία οργάνωση όχι σε σπατάλες περιορισμοί απολαύσεων περιορισμοί Οικονομικών. 
 
17 ο Ήλιος τρίγωνο με τον Άρη ευκαιρία να κόψεις τις κακές συνήθειες.. Να πάρεις πρωτοβουλίες.. να αθληθείτε.. αλλά και να πείτε αλήθειες. 
 
Στις 18 η Αφροδίτη δημιουργεί ένα ωραίο τρίγωνο και με τον Άρη από δω και στο εξής το φλερτ νέες γνωριμίες έξαψη του έρωτα αρχίζει ο ερωτικός Οκτώβρης ειδικά για ζώδια του αέρα αλλά συγχρόνως υπάρχουν και οι εμμονικές σχέσεις ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε τετράγωνο μαζί του δείχνει ξεκαθαρίσματα. Εκεί προσοχή σε εγκλήματα πάθους και βίαιες καταστάσεις δολοφονίες γυναικών χωρίς σταματημό παιδοκτονίες. 
 
22/10 στην εκπνοή Ήλιος και Αφροδίτη πριν μετακινηθούν στο Σκορπιό.. στην τελευταία μοίρα στο Ζυγό συναντιούνται γλυκές ερωτικές ιστορίες θα ζήσουν κάποιοι ενώ άλλοι συγχρόνως θα αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους... όταν ο Ερμής κάνει Τριγώνο με τον Κρόνο ο οποίος γίνεται και αυτός ορθός στις 23 και δεν έχει να κρύψει πλέον τίποτε θα δώσει είτε πίεση και ζόρι σε αυτούς που δεν δούλεψαν η επιβράβευση σε όσους έχουν δουλέψει οργανωμένα.
 
Το κλείσιμο του Οκτώβρη είναι με μία Νέα Σελήνη και έκλειψη στις 2° Σκορπιού συμμετέχει η Αφροδίτη εκεί τα οικονομικά θα τονιστούν οι φόβοι ανασφάλειες οι πιέσεις... οι δράσεις η ταχύτητα και η ευστροφία μεν και ο Ερμής θα κάνει συγχρόνως τετράγωνο με Πλούτωνα.. 
 
Ακριβώς εκεί θα έχουμε θέματα με παιδιά τα οποία πρέπει πολύ να προσέξετε με μετακινήσεις αλλά και ίσως με θέματα διαδικτύου internet Αυτό που είπα στην αρχή διακοπές μπλοκαρίσματα και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δεν έχουμε ίντερνετ δεν έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας θέματα στο εμπόριο θέματα δημοσίου τράπεζες όλα κινούνται μέσα από τα κινητά τηλέφωνα. 
 
Τέλος στις 30 του μήνα ο Άρης γίνεται ανάδρομος και εκεί αρχίζουν άλλου είδους δυσκολίες.. πεσιμιστικές τάσεις κούραση ατονία και ο Ερμής πηγαίνει και αυτός στο Σκορπιό μυστικιστής καχύποπτος ψάχνει οτιδήποτε κρυφό να ανακαλύψει. 
 
Γενικά όλο τον Οκτώβρη Κρόνος και Ουρανός εκεί κοντά στις 18 Μοίρες υδροχόου Ταύρου πιέζει όλα τα σταθερά.. και φέρνουν εξωτερικά ξαφνικά γεγονότα.. Ο Πλούτωνας από τις 9/12 που θα γίνει ορθός θα κινείται στις 26-27 Μοίρες Αιγόκερου μοίρα του Άρη της έξαρσης του.. πόλεμος για όλα ερεθίζεται άσχημα στο τέλος του Οκτώβρη. 
 
Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Άρη στις 22 23 24 μοίρες ιώσεις λοιμώξεις μεταδίδονται.. ναυάγια ζημιές βροχές πλημμύρες οτιδήποτε έχει σχέση με αέριο.. νερό χημικά ουσίες ναρκωτικά και θέματα Εκκλησίας.. 
 
Ο Δίας στον Κριό και τέλος Οκτώβρη θα έρθει πάλι στους Ιχθείς την τελευταία μοίρα στη μοίρα του πόνου εκεί θα ακούσουμε για ταλαιπωρίες και για αυτούς που θα χρειάζονται τη βοήθειά μας.. Για απόλαυση και ερωτικό στοιχείο νέες γνωριμίες είναι η Αφροδίτη η οποία πλησιάζει τον ήλιο όλο τον Οκτώβριο από το ζώδιο των σχέσεων τον Ζυγό.. ενώ 23/10 θα περάσει στο Σκορπιό εμμονική κυκλοθυμική απαιτητική θα ψάχνει το παρελθόν και πάνω στις εκλείψεις θα δώσει ανάλογα γεγονότα ζήλιες χωρισμούς.
 
Καλό μηνά
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: