ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Το ερώτημα, φυσικά είναι. . . . ποιος έδωσε στην Ουκρανία την πυρηνική βόμβα;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τηλεοπτικοί σταθμοί τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ουκρανία μεταδίδουν ισχυρισμούς ότι μια πυρηνική βόμβα βρίσκεται στο Mykolaiv της Ουκρανίας και θα πυροδοτηθεί. Ωστόσο, στη Ρωσία, οι τηλεοπτικοί σταθμοί λένε ότι πρόκειται για μια ουκρανική συνωμοσία για να κατηγορήσουν τη Ρωσία και να πείσουν το ΝΑΤΟ να μπει στον πόλεμο, αλλά στην Ουκρανία η τηλεόρασή τους λέει ότι είναι ρωσική βόμβα επειδή η Ρωσία χάνει τον πόλεμο.

Στο άνωθεν βίντεο είναι ένα τέτοιο τμήμα μιας ρωσικής τηλεοπτικής εκπομπής που κάνει αυτόν τον ισχυρισμό. Καθώς και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν τώρα ότι υπάρχει μια πυρηνική βόμβα στην Ουκρανία που ΘΑ πυροδοτηθεί, πολλοί και από τις δύο πλευρές οδηγούνται να πιστεύουν ότι αυτό είναι πλέον πραγματικό - αν και μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΞΕΙΞΗ.

Από την πλευρά τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ, λένε εδώ και εβδομάδες στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι κατά κάποιο τρόπο η Ρωσία χάνει τον πόλεμο και ως εκ τούτου πρέπει να καταφύγει σε πυρηνική επίθεση.

Από την πλευρά της, η Ρωσία επεσήμανε ότι η Ουκρανία είχε τον μεγαλύτερο μόνιμο στρατό στην Ευρώπη όταν η Ρωσία ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή της τον Φεβρουάριο. Όταν ξεκίνησε, η Ρωσία αφιέρωσε λιγότερο από το δέκα τοις εκατό του πραγματικού στρατού της στον αγώνα. Σε λιγότερο από 6 μήνες, εκείνο το δέκα τοις εκατό του ρωσικού στρατού κατέστρεψε τον στρατό της Ουκρανίας τόσο άσχημα, που έπρεπε να αρχίσουν να ζητούν δωρεές όπλων από το ΝΑΤΟ και να αρχίσουν να στρατολογούν άνδρες μέχρι και 60 ετών. 

Στην πραγματικότητα, μόλις αυτή την εβδομάδα, η Ουκρανία θεσπίζει νομοθεσία για τη στρατολόγηση αγοριών ηλικίας ΔΩΔΕΚΑ (12) έως δεκαεπτά (17) ετών .

Η Ρωσία επισημαίνει επίσης ότι σε αυτούς τους 6 μήνες, έχει καταλάβει 163.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα της Ουκρανίας και έχει προσαρτήσει νόμιμα τέσσερα ολόκληρα κράτη: το Λουχάνσκ, το Ντόνετσκ, τη Χερσώνα και το Ζαπορόζιχε. Αν αυτό είναι «χάσιμο», τότε πρέπει να υπάρχει κάποιος περίεργος, νέος ορισμός του «χάνω». 

Ως εκ τούτου, λένε οι Ρώσοι, η Ρωσία δεν έχει καμία ανάγκη και δεν σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Εκτός αυτού, λένε, εάν εκραγεί μια πυρηνική βόμβα στην Ουκρανία, οι επιπτώσεις πιθανότατα θα παρασυρθούν στη Ρωσία και σίγουρα δεν το θέλουν αυτό.  

Αυτά τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και ευνοούν τη θέση της Ρωσίας ότι δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης πυρηνικής συσκευής.

Οι εικασίες για την Ουκρανία, ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία. Είναι αλήθεια ότι ο στρατός της Ουκρανίας έχει αποδεκατιστεί στο πεδίο της μάχης. Είναι αλήθεια ότι η Ουκρανία έπρεπε να αρχίσει να στρατολογεί άνδρες ηλικίας 60 ετών. Είναι πραγματικά σωστό ότι η Ουκρανία θεσπίζει τώρα νομοθεσία για να στρατολογεί αγόρια ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Με αυτά τα καθιερωμένα δεδομένα, είναι σαφές σε κάθε σκεπτόμενο άτομο ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε δεινή θέση και χρειάζεται το ΝΑΤΟ να μπει στον πόλεμο για να έχει πιθανότητες ακόμη και να επιβιώσει, χωρίς να έχει πιθανότητες να κερδίσει. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να κάνει το ΝΑΤΟ να μπει στον πόλεμο, είναι εάν η Ρωσία χρησιμοποιεί χημικά, βιολογικά ή πυρηνικά όπλα.

Έτσι, η ιδέα ότι η Ουκρανία πρόκειται να πυροδοτήσει ένα πυρηνικό όπλο για να πυροδοτήσει την είσοδο του ΝΑΤΟ στον πόλεμο, δεν είναι καθόλου τραβηγμένη. Η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο, χρειάζεται απεγνωσμένα την είσοδο στο ΝΑΤΟ και αυτό θα επιτευχθεί αν εκραγεί ένα πυρηνικό.

Το ερώτημα, φυσικά, είναι. . . . ποιος έδωσε στην Ουκρανία την πυρηνική βόμβα;;; 

Πέρα από αυτό, εάν λάβει χώρα μια πυρηνική έκρηξη οπουδήποτε στην Ουκρανία και κατηγορηθεί αμέσως η Ρωσία, αναμένεται ευρέως ότι το ΝΑΤΟ θα εισέλθει αμέσως στις εχθροπραξίες στο πλευρό της Ουκρανίας και με αυτόν τον τρόπο θα πυροδοτήσει αμέσως τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αποτέλεσμα: Στιγμιαίος πυρηνικός πόλεμος. Χωρίς καμία προειδοποίηση για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι η επισφαλής κατάσταση που βρίσκεται ο κόσμος σήμερα την 22η Ημέρα του Οκτωβρίου 2022.

Ο Θεός να μας βοηθήσει.

 

 

3 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Να μαντέψω;

Όσο τα Πακιστανια , οι Ναζί και οι ντεμι σκουραντζεσ οι Ινδοί ξαφνικά "ανακάλυψαν" την βόμβα άλλο τόσο και οι Ισραηλινοι και οι άλλοι οι λοιποί.

Οι βόμβες είναι για να μη κατέβει Ρωσία Κίνα κάτω. Και αντίστροφα.
Αποκλεισμός και έλεγχος χερσαίων δυνάμεων απο περιφερειακά θαλάσσια "κρατη".Και αντίστροφα πάλι.

MAD=Mutually Assured Destruction

Στο φυσικό πεδίο!

Στο μεταφυσικό διάλυση του ατόμου/πυρήνα και "επαναδημιουργια με νέα δεδομένα ".

MAD = Mental Ability Destroyed



Φρικτά όσα λέγονται.
Δηλητήριο έτοιμο να το πιούμε.
Σαν χημιοθεραπια δηθεν ενάντια σε ένα καρκίνο που οι ίδιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν και να συντηρούν μέχρι να έρθει το ευτελές "πληρωμα".


Αποτέλεσμα.
Μονο Έρημος.

Στόχος; η υδρόγειος σφαίρα συναμα και ο άνθρωπος!!

Πίσω από όλα η Καβλι-ον@. Έλα Μπορ-εις. Ιν Λιζ απενθανουσα γουι ΤραSS-τ.

Πίσω από αυτούς άλλοι.

"Shema Yisra'el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad"
"Άκουσε Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας"

Ιερουσαλημ
Παλαιστίνη 1911


Έγραψες Λυκ...

"Αποτέλεσμα: Στιγμιαίος πυρηνικός πόλεμος. Χωρίς καμία προειδοποίηση για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι η επισφαλής κατάσταση που βρίσκεται ο κόσμος σήμερα την 22η Ημέρα του Οκτωβρίου 2022.

Ο Θεός να μας βοηθήσει."

Ουκρανία 2022
Europe- It's the final countdown...όνομα και πράμα με οτι αυτό συνεπάγεται

111 χρόνια μετά...

Όχι αυτός ο Θεός φυσικά.


Ελπίζω σε καλύτερες φωτεινότερες μέρες. Εύχομαι να μην γίνει η στραβή.

"Πατέρα κάποτε θα σε ξαναδώ...."

ΠΗΓΗ- σχόλια

https://youtu.be/HdX_kIWsWJA

Φιλικά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" MAD = Mental Ability Destroyed "

Καλημέρα φίλε Ηλίου Αλκή....καταστροφή νοητικής ικανότητας ΜΟΝΟ για όσους έχουν αυτήν την ικανότητα. Δεν την έχουν όλοι.!!! χα χα χα Έχω ξαναπεί ψυχή έχουν όλοι...ακόμα και τα ζώα και τα φυτά. Διαφορετικής "υφής" βέβαια και "ποιότητας" , δεν έχουν όλοι την ίδια ψυχή...αλλά έχουν ψυχή. Πνεύμα όμως έχουν λίγοι επάνω στον πλανήτη. Και το Πνεύμα δεν καταστρέφεται...δεν μππορεί να χειραγωγηθεί...είναι ΑΓΝΟ και ανόθευτο.

Τώρα για τους άλλους που τους έχουν "μπλοκάρει" την νοητική ικανότητα...ίσως να έπρεπε να γίνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αυτού του ΨΥΧΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ...που τους μπλοκάρει την νοητική ικανότητα. Υπάρχει μια "τεχνική" μια ΔΥΝΑΜΗ για να καταστρέφεις/αφαιρείς τα ψυχικά εμπόδια στο μυαλό των άλλων.

Κομμάτια ή καλύτερα μικρά υποσύνολα αυτής της Δύναμης είναι και η τηλεπάθεια. Ικανότητες που τις έχουν αυτοί που διαθέτους ΠΝΕΥΜΑ....δεν μπορούν να είναι Ψυχικοί Αναστολείς κάποιοι αν δεν διαθέτουν Πνεύμα.

Οι άνθρωποι στο 99% καλύπτονται από ένα ψυχικό πλέγμα/φραγμό και δεν μπορούν να δουν να καταλάβουν πολλά...μόνο όσα τους επιτρέπουν αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πλέγμα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τάδε έφη....

Τέλειος!

Καλημέρα φίλε Λυκ!