ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Έτσι εξηγείται γιατί στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν διαζύγια. Η επιστράτευση και οι εκστρατείες ήταν μια κάποια λύση

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι εξηγείται γιατί στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν διαζύγια. Η επιστράτευση και οι εκστρατείες ήταν μια κάποια λύση 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Το ένα δέκατο των ανδρών στη Ρωσία που είναι εθελοντές για τη σύγκρουση με την Ουκρανία το κάνουν για να ξεφύγουν από τις συζύγους τους, όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος της πόλης Βορκούτα που εξορύσσει άνθρακα, Yaroslav Shaposhnikov.
 
«Περίπου το 10% των εθελοντών που πηγαίνουν στην πρώτη γραμμή πηγαίνουν εκεί επειδή οι γυναίκες τους πιθανότατα έχουν συνηθίσει σε μια αξιοπρεπή ζωή… και γκρινιάζουν, γκρινιάζουν και γκρινιάζουν», είπε ο Shaposhnikov κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης - «Open Vorkuta».

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Χα χα καλημέρα , καλό ............και παίζει να ισχύει εν μέρει . Και εμένα πάντως κουβαλιούνται στο μαγαζί κάποιοι αξημέρωτα για να γλιτώσουν από τις γυναίκες τους . Μετά από κάποιες ώρες πρέπει να χρεώνω ψυχοθεραπεία ..........:) .
Οι επίστρατοι είτε τα κακάρωναν είτε γνώριζαν καμιά άλλη κοντά στα πεδία των μαχών ή νοσοκόμες !

Μμ. είπε...



Χα! Να και μια ψυχαγωγική ανθρώπινη είδησις.
¨Ουδέν κακόν αμιγές καλού¨ που λέμε. Ακόμη κι ο πόλεμος ανοίγει πόρτες, και για ζωή (επάγγελμα, ξεπόρτισμα) όπως και για θάνατο.
Η σύζυγος είναι ίσως το πιο καλό και κακό μαζύ που μπορεί να συμβή σ' ένα άνδρα. Ίσως και το αντίθετο, δεν είμαι ¨η¨ γα να ξέρω.
Τί σού είναι αυτή η φευγαλέα ζωή!
Τραγική την εχαρακτήρισαν επιτυχώς κάποιοι.

Χαίρετε εις όλη την εκλεκτή παρέα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χαχαχα.... τους δυσμοιρους!!!

Τα Χριστούγεννα το έχω σαν συνήθειο να αγοράζω ιταλικά σοκολατακια Baci.
https://www.baciperugina.com/intl/

Εντός του περιτυλιγματος υπάρχει μια διαφανής μεμβράνη επί τής οποίας αναγράφεται μια σύντομη φράση που αποσκοπει στο να ενισχύσει το συναίσθημα του καταναλωτή κάποτε ευχάριστα η δυσάρεστα ανάλογα με τον προσανατολισμό του.

Το καλύτερο μέχρι τώρα έγραφε...


"Ο ζυγος του γάμου είναι βαρύ φορτίο.
Χρειάζονται δύο να το κουβαλούν...κάποτε τρεις"

https://www.goodreads.com/quotes/84590-the-chain-of-marriage-is-so-heavy-that-it-takes#:~:text=Learn%20more)-,%E2%80%9CThe%20chain%20of%20marriage%20is%20so%20heavy%20that%20it%20takes,bear%20it%3B%20sometimes%20three.%E2%80%9D

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν τα ήξερα αυτά τα σοκολατάκια....χμ θα ψάξω να τα βρώ. Αν και προσωπικά μου αρέσουν αυτά με το λικέρ και το κερασάκι μέσα......Η γιαγιά μου που ήξερε πολλά έλεγε : Κάθε μέρα φακή;; Ας αλλάξουμε και λίγο το μενού. Ας παραμείνουμε στη κατηγορία όσπρια, αλλά ας αλλάξουμε γεύση. Ας περάσουμε στα ρεβίθια, για παράδειγμα. 😄