ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ δεν μπορούν να δούνε αν οι καταπακτές απο τα σιλό αποθήκευσης των πυραύλων είναι ανοικτές.!


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη στον ουρανό πάνω από το Μπέλγκοροντ της Ρωσίας. Πρώτα υπήρχε μια ενιαία δέσμη χρυσού φωτός, που έλαμπε από τον ουρανό, και μετά έγιναν  ΔΥΟ!

Δείχνει ΔΥΟ τέτοιες περιπτώσεις φωτός, ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου! Ορίστε, δείτε:

 Some sort of weird orange glow in the skies above #Belgorod tonight...pic.twitter.com/wfHLU6NOlX

Η πηγή και ο σκοπός αυτών των «περίεργων φώτων» έχει εντοπιστεί: είναι το ρωσικό αντιδορυφορικό σύστημα λέιζερ PERESVET.

Ο στρατιωτικός χαρακτήρας του φωτισμού έγινε εμφανής όταν το ίδιο μοτίβο φωτός χτύπησε τους ουρανούς στη Μόσχα, στο Μούρμανσκ και στο Ομσκ της Ρωσίας, καθώς ο κόσμος έδινε προσοχή στα φώτα στο Μπελγκοράντ.

Αυτά τα συστήματα λέιζερ είναι «αντιδορυφορικά» στο βαθμό που μπορούν να «τυφλώσουν» οποιονδήποτε δορυφόρο επανεξέτασης βρίσκεται σε τροχιά σε απόσταση 1500 χιλιομέτρων από τη γη!

Και εννοούμε με το σύστημα αυτό γίνεται "Προσωρινά τυφλός" ο δορυφόρος, καθιστώντας αδύνατο για τον δορυφόρο να "δει" οτιδήποτε στο έδαφος για δεκάδες μίλια προς όλες τις κατευθύνσεις της τυπικής πτήσης του.

Οι πληροφορίες, μου λένε ότι με την περιοχή που καλύπτεται από τις εκπομπές φωτός από το Μπελγκοράντ, το Ομσκ, τη Μόσχα και το Μούρμανσκ, οι δορυφόροι επιτήρησης των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΝΗΝΤΑ τοις εκατό ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΙΛΟ. 

Μια πηγή στις ΗΠΑ, σε θέση να γνωρίζει, μου είπε : "Δεν μπορούμε να δούμε αν οι καταπακτές των σιλό των πυραύλων είναι ανοιχτές".   Μάθαμε επίσης ότι σε τεράστιες περιοχές της Ρωσίας αυτή την στιγμή, δεν μπορούνε οι Αμερικάνοι να δούνε τι συμβαίνει στο έδαφος , η το ποιο σημαντικό ΤΙ κινείται και ΠΟΥ στο έδαφος. Για παράδειγμα ΔΕΝ μπορούνε να δούνε πλέον εάν τα τακτικά πυρηνικά όπλα βγαίνουν από τις αποθήκες και τα σιλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: