ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΑΒΑΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΑΒΑΗ (προειδοποιητική βολή)

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν πύραυλο προς την κατεύθυνση της Ιαπωνίας τη Δευτέρα το βράδυ, με αποτέλεσμα οι αρχές στην Ιαπωνία να προειδοποιήσουν όλους τους πολίτες στο Χοκάιντο να "καλυφθούν αμέσως!" και να βρούν καταφύγια.

Ο πύραυλος πέρασε πάνω από το χερσαίο έδαφος της Ιαπωνίας και προσγειώθηκε/έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό.Στην άνωθεν εικόνα δίνεται η πραγματική διαδρομή πτήσης του πυραύλου. Ο πύραυλος της Βόρειας Κορέας φαίνεται ότι στόχευε απευθείας στη ΧΑΒΑΗ. Η διαδρομή πτήσης δείχνει τον πύραυλο σε μια τέλεια διαδρομή για να χτυπήσει τη Χαβάη.

Είναι σαφές ότι ο πύραυλος είχε στόχο τη Χαβάη. Δεν είναι γνωστό αν βγήκε έξω το προβλεπόμενο σχέδιο - είχε σκοπό να χτυπήσει όντως την Χαβάη η να δώσει ένα μήνυμα - ή αν έφτασε στο φυσικό όριο του ταξιδιού του και έπεσε στη θάλασσα.

Αυτό που είναι όμως γνωστό είναι ότι οι αρχές στην Χαβάη ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ότι ένα Β,Κορεάτικος πύραυλος, κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, και ούτε και οι πολίτες της Χαβάης ενημερώθηκαν ποτέ.!!  Τι σόι μεγάλο αμυντικό σύστημα υποτίθεται ότι έχουν εκεί;;;

Τόμας είσαι σπίτι;;; Πάμε ΧΑΒΆΗ .....

 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , προειδοποίηση της Κίνας μέσω Β. Κορέας για δυνατότητες ..
Οι Καουμπόυδες θα το φάνε το κεφάλι τους ταυτόχρονα σε 2 ή 3 μέτωπα που δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν .

https://www.c4isrnet.com/unmanned/2022/10/03/outpost-autonomous-towers-to-monitor-greek-islands-for-threats/

Ενδιαφέρον και αυτό και με ένα ναρκοπέδιο πέριξ να μην το ξηλώσουν οι λάθρο με σφυριά .

Τα συστήματα των Αμερικάνων διαφημίζονται αφειδώς . Όταν θα αντιμετωπίσουν συστήματα αντιπάλων κοντινής τεχνολογικής στάθμης (near peer) εκεί θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος . Αν δεν πήραν είδηση στην Χαβάη με τόσο μεγάλη πτήση , τι θα γίνει με μια πιο κοντινή εκτόξευση ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αν δεν πήραν είδηση στην Χαβάη με τόσο μεγάλη πτήση , τι θα γίνει με μια πιο κοντινή εκτόξευση ? "

Καλησπέρα Νικόλα....έλα μου ντε.!! Τι στο καλό κάνουν εκεί;; Έχω την εντύπωση ότι και εκεί ο εσωτερικός εχθρός τους έχει κάνει ζημιά.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://www.philenews.com/eidiseis/politiki/article/733352


Και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει που ξαναδιάβαζα παλιότερα..;;;

Αεράμυνα Μύκονο....;;; οεο