ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Εάν κάποιοι φάνε πυρηνικά θα είναι οι Ουκρανοί και θα τα φάνε γιατί δεν θα υπάρχουν αντίποινα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δηλαδή η Ουκρανία δεν θα νικήσει; 

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τι βλέπει ο Ίλον απ' τους δορυφόρους του. Επίσης καλό θα ήταν να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα απ' την επιθυμία μας. Οι νίκες που σημείωσε η Ουκρανία τις τελευταίες βδομάδες οφείλονται όχι στις μοναδικές μαχητικές ικανότητες των Ουκρανών, αλλά σε δυτικούς μισθοφόρους που σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτεροι από νατοϊκούς στρατούς. 

Νομίζετε πως Άγγλοι, Αμερικανοί, Γάλλοι θα έριχναν στη μάχη απλούς νατοϊκούς στρατιώτες ή την αφρόκρεμα;; Από πότε οι Ουκρανοί απέκτησαν βρετανική ή αμερικανική προφορά;; Νομίζετε πως μια πυρηνική δύναμη θα καταρρεύσει έτσι απλά;; Νομίζετε ότι δεν έχει χρόνο για να διορθώσει τα προβλήματα διοικητικής μέριμνας ή νομίζετε πως θα διστάσει να ρίξει πυρηνικά;; Στην ρωσική ελίτ δεν καίγεται καρφί εάν ο κόσμος τελειώσει.

Ή θα υπάρχει κόσμος με την Ρωσία παρούσα ή δεν θα υπάρχει. Το ίδιο ισχύει και για την Αμερική. Ή θα υπάρχει κόσμος με την Αμερική ή δεν θα υπάρχει. Το ίδιο ισχύει και για Γαλλία και Αγγλία και Κίνα και Ινδία κλπ. Γιατί;; Γιατί όποιος έχει πυρηνικά διαπραγματεύεται από άλλη θέση.

Εάν κάποιοι φάνε πυρηνικά θα είναι οι Ουκρανοί και θα τα φάνε γιατί δεν θα υπάρχουν αντίποινα. Μπορεί να λένε ότι θα κάνουν χρήση f-35 και θα καταστρέψουν τις υποδομές της Ρωσίας, αλλά τίποτα δεν θα κάνουν. Δεν θα δουν τις πρωτεύουσες τους να γίνονται σκόνη, επειδή έφαγε πυρηνικά η Ουκρανία. Και στην τελική αφού διατυμπανίζουν πως εάν η Ρωσία ρίξει πυρηνικά θα την χτυπήσουν αλύπητα (ποιος άραγε πιστεύει ότι η Ρωσία δεν θα ρίξει τότε σε αυτούς άλλες κεφαλές), γιατί δεν την χτυπάνε από τώρα;; 

Αφού η συλλογιστική τους βασίζεται στο ότι η Ρωσία μπλοφάρει και φοβάται να κάνει χρήση πυρηνικών. Γιατί δεν την τελειώνουν από τώρα;; Αυτή τη στιγμή η Ρωσία μπορεί να δεχθεί επιθέσεις από F35, Rafale, F16, Gripen, F15 και όμως κανείς δεν την έχει ακουμπήσει;; Γιατί;; Είναι διστακτικοί από μεγαλοκαρδια να την στείλουν 2 αιώνες πίσω ή ξέρουν πως και αυτοί θα βρεθούν αιώνες πίσω;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: