ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Μαγεία...η μάλλον ωμή βία.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μαγεία...η μάλλον ωμή βία.!

Μαγική εικόνα το 42% των Τεμπών, των κοριών συνακρόασης της μισής χώρας, των δικαστικών πραξικοπηματιών αποκλεισμού κάθε δεξιάς δεξιά τους ψήφου, των σταλινικών λοκντάουν και των υποχρεωτικών εμβολιασμών, των ακριβότερων καυσίμων στον κόσμο, της ακριβότερης ηλεκτρικής ενέργειας και του κατοχικού λιμού στα σούπερ μάρκετ.. 
 
Μαγικότερη της μαγικής παραπάνω εικόνας οι 21 μονάδες διαφοράς πρώτου και δεύτερου..
Μαγικότερη της μαγικότερης παραπάνω μαγικής εικόνας, η Πασοκονεκρανάσταση, οι 8 μονάδες διαφοράς με Τσίπρα που ο ανύπαρκτος Ανδρουλάκης τού σεσημασμένου Πα.ΣοΚ πέτυχε, με το Σύριζα ενόψει των δεύτερων εκλογών να φυλλοροεί προς το ορθόδοξον, το πρωτότυπον και αυθεντικόν. 
 
Μαγικότερη των μαγικότερων παραπάνω μαγικών εικόνων, η πεντακομματική βουλή (!), το τερατώδες ποσοστό 17% εκτός βουλής (!) που σημαίνει σχεδόν αυτοδυναμία και με απλή αναλογική (!), με το σύμπαν να συνωμοτεί με Μητσοτάκη, και Πλεύση και Νίκη να σταματούν στο 2,99999% και να μένουν εκτός για τρακόσιους – πεντακόσους ψήφους! Και με απλή αναλογική ο Μητσοτάκης να πιάνει 145 έδρες, σχεδόν αυτοδύναμος!
 
Συγχαρητήρια! Στο τσακ δε θα χρειάζονταν δεύτερες εκλογές.
 
Υ.Γ Το  μήνυμα σαφές: έχουμε την ισχύ να κάνουμε πρωθυπουργό αυτόν πριν δυο μήνες έκανε το ΌΧΙ ΝΑΙ, και να βγάλουμε δημοκρατικά πρωθυπουργό έναν δικτάτορα, ακόμα και με την απλούστερη των απλών αναλογικών. Μισό Αιγαίο και ένα ακόμη μνημόνιο θα μας κοστίσουν σαν χώρα αυτά τα αποτελέσματα ! Τυχεροί θα είμαστε αν μείνει ελληνική ακόμα και η...Ακρόπολη!.. κιχ δεν ακούγεται από κανέναν. Μόνο μερικά ιστολόγια φωνάζουμε.
 
Ένα σκληρό μάθημα για τους αριστερούς. Η αριστερά εκφυλίστηκε από τα κέντρα που ελέγχουν το προτεκτοράτο, διασύρθηκε, χρησιμοποιήθηκε, ξεπούλησε τη Μακεδονία, και τώρα την πετούν στα σκουπίδια. Με Πασοκονεκρανάσταση και δίχως πολιτικό χρόνο αντίδρασης.. Αλλά ας μη λέμε πολλά. Γιατί τρόπος υπάρχει στις εκλογές Ιουλίου να δούμε ΣΥΡΙΖΑ πρώτο.

15 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Λοιπόν μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, περιμένετε λίγο τις δεύτερες. Υπάρχει ένα 45 % που δεν πήγε να ψηφίσει. Επίσης κάποιο που σήμερα ψήφισαν έβγαλαν την υποχρέωση. Θα τρίβουμε παλι τα μάτια μας σε λίγες ημέρες. Και ποιος ξέρει τι θα σκάσει σα νέο. Έχει ψωμί ακόμα το πράμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ,τα αποτελέσματα όπως λες είναι λόγω ωμής βίας , οικονομικής - ψυχολογικής κτλ . Μια πισινή που κρατάω είναι το δυσθεώρητο ποσοστό της νοθείας . Και όπως λέει ο dojo αν ξεμουσκαρέψουν μερικοί στις επόμενες λόγω αποχής . Κατά τα άλλα ελπίζουμε στο να τραβήξει το σκοινί η Κίνα και ο Ερντογάν πιο άμεσα .Είχε αποχή , είχε επίτηδες αυτογκόλ ψυχολογικές επιχειρήσεις κτλ . Το δράμα είναι ο περίγυρος του καθενός που βλέπει τα ζόμπι και είναι ατελείωτα . Δυστυχώς λυπάμαι που το λέω αλλά μπας και αυξηθούν αρκετά οι θάνατοι από τα εμβόλια να ταρακουνηθούν πολλοί . Κρίμα για τους προγόνους μας και για τις επόμενες γενιές . Εκλογές χωρίς τεστ iq και επίπεδο γν´ωσεων ιστορικό κτλ δεν έπρεπε να γίνονται .

Καλημέρα σε όλους .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες,

Ο Έκτωρ πυρπολεί πρώτα τις νήες των Αχαιών πρίν ο Αχιλλεύς εγερθεί για μάχη.

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνική και πολιτική χρεωκοπία είναι πρωϊμιο της οικονομικής. Πιθανόν κάποιοι να το νιώθουν αλλά δεν ενδιαφέρονται να θυσιάσουν και πολλά. Δείγμα του παραπάνω είναι η πρωτιά του Σύριζα στην Ροδόπη. Το ετοιματζιδικο φαγητό που αγόρασες θα φας αλλά μετα μην γκρινιάζεις για το στομάχι σου αν δεν αποφασίσεις να μαγειρέψεις εσύ για σένα.

Ανώνυμος είπε...


Η σωστή ανάγνωση των ποσοστών για την Λέρα των μπλέ είναι πως

Το 40% του 60% που πήγαν για ψήφο δηλαδή 24% είναι το ποσοστό όσων τους ψήφισαν.

Αλλά και έτσι είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για τα τους προδότες που θα έπρεπε
να τους θάψουν.
Το πρόβλημα σε αυτή την κατ επίφαση Δημοκρατία είναι πως την πληρώνουν όλοι ως πολίτες αυτού του έθνους.

Τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας.

ΑΡΡ είπε...



Αλί και τρισαλί εις τους κυβερνωμένους

από την εστιγματισμένη φυλή του Κρόνου...


Υπομονή, συνέλληνες. Γεννά αυτή τους καλύτερους ανθρώπους και τις καλύτερες ελπίδες.

KALLISTRATOS FM είπε...

Η Singular Logic, σημερα ανηκει στον ομιλο Alpha Bank. Πιο παλια, ανηκε στον ομιλο Μarfin και ακομη παλιοτερα, στον ομιλο Eurobank. Με λίγα λόγια, ειναι μία εταιρεία των τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο, στην διεξαγωγή και την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι τα αποτελέσματα είναι χτενισμένε δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος. Η ομοιομορφία βγάζει μάτι.Ούτε τα προσχήματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , ας μας πει κάποιος αν ισχύει γιατί τρέχω από το πρωί και δεν πρόλαβα να το ελέγξω https://twitter.com/ComovReborn/status/1660403902049648640?t=fZNDtXICZv2lDO2Ip_NP5g&s=09

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Αν μου επιτρέπεις, κάτι άσχετο με το καραγκιόζ μπερντέ των εκλογών.
Επειδή -εκτός του οικοδεσπότη- εδώ σχολιάζουν γνώστες σε Αμυντικά θέματα, θά'θελα να πώ κάτι που είδα σήμερα το μεσημέρι, κατά τη μία, το οποίο και με εξέπληξε.
Άκουσα, λοιπόν, εκκωφαντικόν ήχο αεριωθουμένων και κοιτώντας κατά πάνω είδα δυό ζεύγη Α10 (αυτά με τους κινητήρες στο ουριαίο και με το μπρρρρρρρρτ πολυβόλο), σε εξωφρενικά χαμηλή πτήση πάνω απ' την πόλη!!! Νομίζω πως δέν διαθέτουμε αυτό τον τύπο αεροσκαφών.
Περιοχή: Πιερία (Κατερίνη), κατεύθυνση: νότια. Μήπως κάποιος γνωρίζει περί τίνος πρόκειται; Ευχαριστώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Μαΐου 2023 στις 8:47 μ.μ.

Δίπλα στην Κατερίνη είναι η Λάρισα εκεί είναι η 110 Πτέρυχα Μάχης , εκεί βρίσκονται τα Αμερικανικά αεροσκάφη κρούσης Α-10 τα οποία δεν διαθέτει η Ελλάδα στο οπλοστάσιο της. Αμερικάνικα ήταν αυτά που είδες, Πριν λίγες μέρες έγινε η άσκηση ‘’Swift Response’’ .Μόνο τυχαία δεν είναι και η επιλογή της Ελλάδας για εκτέλεση ασκήσεων μεγάλης κλίμακας της Συμμαχίας.

Ανώνυμος είπε...

Το υπέθεσα πως κατευθύνονται προς τη Λάρισα και είναι γιουεςέικα...
Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η προκλητική συμπεριφορά τους, περνώντας πολύ χαμηλά, πάνω απ'τα κεφάλια μας λέμε, όπως κάνανε οι πιτσιρικάδες μαγκιές κι εφφετζιλίκια με τα μηχανάκια έξω απ'τα σχολεία...
Το γεγονός είναι πως μας έχουν οι πάντες όλοι στην Ξεφτίλα...
Ευχαριστώ πολύ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η προκλητική συμπεριφορά τους, περνώντας πολύ χαμηλά, πάνω απ'τα κεφάλια μας "

Αποικία τους είμαστε και ότι θέλουν κάνουν. Πως μεταχειρίζονταν οι Άγγλοί τους Ινδούς στην Ινδία;; Ε τα ίδια και εδώ κάνουν οι Τζώνηδες. Αγγλοσάξωνες είναι...καταστροφείς πολιτισμών από κούνια είναι.

Ανώνυμος είπε...

Άν μου επιτρέπεις, για την αποικιοκρατική συμπεριφορά αυτών των ελεεινών δολοφόνων αμάχων, έχω τύχει σε "νηοψία", από αυτά τα υποδείγματα ηρωισμού κι ανδρείας, στη Γέφυρα του Σούπερφάστ, στην Αδριατική και προς Ανκόνα, το καλοκαίρι του '95 όταν βομβάρδιζαν τους Σέρβους της Βοσνίας.
Χαμηλές, τρομοκρατικές διελεύσεις -πολύ εκφοβιστικές για τον κόσμο- από επάνω κι από δίπλα(!!!) μας, από ζεύγος φ16(;), "ανάκριση" διά του ασυρμάτου κι επικές απαντήσεις απ'τον Έλληνα Καπετάνιο, που με τον τρόπο που τους απαντούσε, τους ξεφτύλιζε και μας έκανε περήφανους και το φχαριστηθήκαμε...
Αφού τους έλεγε όλα τα στοιχεία, όταν έφτανε στην Εθνικότητα του πλοίου, δέν καταλάβαιναν το "Hellàs" τα βλήτα! Γράμμα-γράμμα τους τό 'λεγε κι αυτά τα μοσχάρια δέν έπαιρναν στροφή. Ώσπου κάποια στιγμή, μετά από μιά ολιγόλεπτη παύση (μάλλον ρώτησαν) ρωτάνε -δέν ξέρω και γώ πόσες φορές- τον καπετάνιο: ίζ δάτ γκρήσ;;;
Και αφού τους έφτυσε με τη σιωπή του, κάποια στιγμή τους λέει: γιέπ...
Και οι νταήδες "πήραν δρόμο"..
Συγγνώμη για την πολυλογία, χαιρετώ.

No N@me είπε...

Καλησπέρα στους συν-σχολιαστές και στον διαχειριστή που μας φιλοξενεί.

Δυστυχώς είναι αρκετά αυτά που θέλω να γράψω και η πλατφόρμα έχει περιορισμό κειμένου οπότε θα τα βάλω σε screen από κάτω.

1) https://prnt.sc/-Z0Od-7DZCRF

2) https://prnt.sc/ECMFIXY012NO

3) https://prnt.sc/0kZ2q4Qtfar2

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους !