ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ο ΑΝΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στο μεταξύ διαβάζω “πέτρες” από παντού και αναρωτιέμαι πόσοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στο “πεδίο” “ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΑΝ”. Μιλάμε γελάω με όλα αυτά που διαβάζω.
 
Ο Κασιδιάρης * δεν θα στηρίξει στις πρώτες εκλογές το ΕΑΝ. Αν το κάνει, ξέρει ότι στις δεύτερες εκλογές και όταν ξαναπεράσουν υποψηφιότητες από τον Άρειο Πάγο το κόμμα του Κανελλόπουλου θα κοπεί.
 
Στις δεύτερες εκλογές που πιθανολογεί ότι θα υπάρξουν (και μάλλον θα υπάρξουν), θα υπάρξει η φανερή πλέον στήριξη και μια ωραία πεταλούδα καμιά εικοσαριά ακροδεξιοί όχι από τα παράθυρα, αλλά από την πόρτα της βουλής…σας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
 
* Μιλάμε για πολύ "λεβεντόπαιδο"  ο Χασίντι άρη,  Μακκαβαίος Χασιντίμ είναι.
(ουφ το είπα και ξαλάφρωσα όλη η μέσα Μάνη γεμάτη Εβραίους ήταν... και οι 300 είναι,   χώρια τους άλλους στην αναμονή).
 
Ο ΑΝΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες για τους Μανιάτες. Είναι γεγονός ότι το κράτος αυτό φτιάχτηκε σε συνεργασία με τους Αγγλοσάξονες και τους βασιλιάδες τους τους Ρότσιλντ, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τους μωραιτες για αυτό, με τους κρυφοεβραικης καταγωγής Μανιάτες σαν επιτηρητες αυτού του κρατιδίου γνωστό και σαν δυτικό Ισραήλ. Δείτε απλώς σε δημόσιες υπηρεσίες, αστυνομία, πυροσβεστική, και ότι κρατικοδιαιτο υπάρχει, τι καταγωγής και από ποια μέρη είναι οι υπάλληλοι και θα καταλάβετε πολλά.

Son of Odin