ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Τα όπλα τα άφησαν εκεί επίτηδες .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμείς μόνο tico με 10 χρόνια υπόλοιπο ζωής και με αβέβαιη την παραχώρηση SM2 (μη θυμώσει ο Ερντογάν τώρα που τα βρίσκει με τους Ουσαίους για Καμπουλ. Απ' την άλλη οι Ταλιμπάν πήραν αυτά δωράκι από την Αμερικλάνα . Πυλώνα σταθερότητας, απλά καθίσαμε πάνω του και μας έχει βγει απ' τον λάρυγγα.

Εμείς μια ζωή παρακαλητό. Εγώ πάντως είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα όπλα τα άφησαν εκεί επίτηδες για έναν σκοπό. Μάλλον αποσταθεροποίηση της κεντρικής Ασίας για να έχουν Ρωσία και Κίνα προβλήματα στην γειτονιά τούς. Με αντάλλαγμα την μερική αναγνώριση τους απ' τη διεθνή κοινότητα.

300.000 Αφγανοί στρατιώτες είχαν τέτοιο εξοπλισμό και παράτησαν την χώρα τους χωρίς να ρίξουν σφαίρα σε 60.000 Ταλιμπαν με ντάτσουν και θα έρθουν εδώ να ζητάνε άσυλο .Αυτό είναι ξεφτίλα και οργανωμένο σχέδιο.

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε συμφωνω και μη χειροτερα αλλα θα κανω και ενα ασχετο σχολιο ενα συνθημα που διαβασα μολις τωρα στο βαθος μιας φωτο.
Τσιπρα μην ξεχνιεσαι και συ γαμιεσαι.
Η σιχαμαρα του κοσμου καλυπτει και τον Μπενυ αλλα και οποιονδηποτε αλλον οι Αφγανοι θα ειναι η αιτια να σκασει η χυτρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ το διάβασα και εγώ αυτό το σύνθημα. Ξέρεις τόσο ο Κούλης όσο και ο Τσίπρας ανήκουν στην ίδια φυλή φοινικοβαβυλώνιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...


Οπως και ο Ζαεφ.
Μην ξεχναμε ποιον βοηθησαν οι δικοι μας...τον
Συγγενη τους εξ αιματος.
Ιδια φαρα οι εκαστοτε εκτελεστες της εξουσια.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι, που δεν πρόσεξε κανείς: τα Καλάσνικωφ των ταλιμπαναίων στις φωτογραφίες είναι του κουτιού. Ά-ψο-γα! Χωρίς ούτε γρατσουνιά!!!

Ποιός τους τά 'δωσε; και γιατί; (Κι αν η Αμερική τους άφησε δωράκι όπλα αξίας 80++ δις, ωστόσο η Αμερική δεν παράγει Καλάσνικωφ. Άρα; )