ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Χημικό ευνουχισμό στο πιο κοντινό κτηνιατρείο σε όποιους θέλουν να πάρουμε αυτήν την αλουμινότρατα για το ΠΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στο 4ο λεπτό του βίντεο περίπου κάνει την εμφάνιση της η τράτα MMSC. Όσοι οραματίζονται ένα τέτοιο πλοίο για το ΠΝ , καλό θα ήταν από εβδομάδα να κλείσουν ραντεβού για χημικό ευνουχισμό στο πιο κοντινό κτηνιατρείο.

Δεν θα ενδυναμώσουμε τον κουμπαρά της LM αγοράζοντας ένα πλοίο που βασίζεται σε σχέδιο περιπολικού παράκτιας μάχης, χωρίς να έχει τορπιλοσωλήνες στους 4.500 τόνους και χωρίς να έχει σόναρ τρόπιδας. Θα αγοράσουμε κάτι που δεν έχει ραντάρ σταθερής διάταξης και φέρει μόνο 11 κελιά για πυραύλους μέσης εμβέλειας, όταν όλες οι ΦΡΕΓΑΤΕΣ που μας προτείνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι φέρουν 32 κελιά για πυραύλους μέσης αλλά και ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, σόναρ τρόπιδας και σταθερής διάταξης ραντάρ.

Συγχαρητήρια. Ταλιμπάν να ήμασταν περισσότερα θα είχαμε πάρει. 85 δις κοστίζει ο οπλισμός που άφησαν τα μουνόπανα* οι αμερικάνοι στα χέρια των Ταλιμπάν. Εμείς παρακαλάμε για δεινόσαυρους ticonderoga που σε 10 χρόνια θα πρέπει να γίνουν κατσαρόλες και το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε μείνει με την τράτα MMSC.

Την καλημέρα μου σε όλους  τους αληθινούς Έλληνες.

* Μουνόπανα διότι πάντα προδίδουν τους συμμάχους τους και γιατί όταν Υπουργός Άμυνας ήταν ο Α.Τσοχατζόπουλος αμερικανική αντιπροσωπεία εισβάλλει στο Πεντάγωνο και ζητά επιτακτικά να δει τον φάκελο της ελληνορωσικής αμυντικής συνεργασίας. Τα αμερικανά καθάρματα ουρλιάζουν πως θα κόψουν το Αιγαίο στην μέση και θα το δώσουν στην Τουρκία. Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η πληροφορία πως η Ελλάδα προσανατολιζόταν να επιλέξει τους S-300 ως επόμενο αντιαεροπορικό σύστημα για τις ΕΔ και όχι τους  Πάτριοτ.  Τότε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ είχε γράψει πως "αν αναφέρουμε το τι έκαναν και είπαν τα αμερικανά μουνόπανα αξιωματούχοι κατά την εισβολή τους στο υπαμ ο αντιαμερικανισμός θα εκτιναχθεί στα ύψη".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις ticonderoga απο πιο προυπολογισμο θα τις συντηρουν και με τι προσωπικο? Εκτος αν βαλουν ναυτες και αξιωματικους τους αστυνομικους απο αυτους που προσελαβαν για ολες τις δουλειες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εκτος αν βαλουν ναυτες και αξιωματικους τους αστυνομικους απο αυτους που προσελαβαν για ολες τις δουλειες. "

Μπορεί να βάλουν τους Αφγανούς που θα φέρουν εδώ. Έχουν υπογράψει για να έρθουν εκατομμύρια σουνίτες μουσουλμάνοι.Από την άλλη θέλουμε ΑΒ αλλά θα πάρουμε τα παλιάδουρα τίκο για να πάρουμε μετά από 15 χρόνια τα ΑΒ που θέλαμε τώρα και τότε θα είναι και κείνα παλιά. Μου θυμίζει κάτι γιαγιάδες με κατοχικά σύνδρομα που αγόραζαν κάθε μέρα 2 ψωμιά, ενώ τρώγαν ένα με αποτέλεσμα να τρώνε κάθε μέρα μπαγιάτικο ψωμί.