ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Η Τήνος ως διεθνής κόμβος σεξοτουρισμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Τήνος ως διεθνής κόμβος σεξοτουρισμού.

Έλα καλέ, γίνονται τέτοια πράγματα ;;;

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις συχνές περιοδικές επισκέψεις ενός κραγμένου e-λιθιου, τριημεράκια που ακόμα νομίζει ότι η επικοινωνία του είναι ικανή να αποκρύψει στο ταμα-Σουτρα στο οποίο επιδίδεται ασυστόλως επί όλων των θεμάτων.

 Το θέμα μου είναι το ξέσκισμα που ακολουθεί μετά την κατάθεση ενός χρυσού τάματος.
 
Εκτός από μερικά επιφανών και επωνύμων που διατηρούνται σε κοινή θέα, τα λοιπά πάνε για λιώσιμο κάτω από το άγρυπνο μάτι (μέτρα πόσες άλλες σεξουαλικού περιεχομένου λέξεις θα πω ακόμα πριν μου βάλεις πιπέρι) ενός ιδρύματος.Που;;
 
Στο επίσημα ανεπίσημο χυτήριο της Εκκλησίας που κατοικοεδρεύει σε μια Μονή έξω από τα Μέγαρα. Εκεί γίνεται και με outsourcing contracts και το αντίστοιχο χύσιμο από υψηκαμίνους χρυσών δοντιών, βέρων και άλλων τέτοιων ενθυμημάτων αποτυχημένων ερώτων από το πλέγμα των συνεργαζόμενων ενεχυροδανειστήριων τύπου Ριχάρδος και σια.
 
Αδύνατη όμως η έτσι διάθεση του στας αγοράς έτσι! Λείπει η σφραγίδα γνησιότητας της Τράπεζας του Στουρναρα (άσε που έτσι φορολογείται κιόλας). Μόνο μικρές ποσότητες, λέει το πρωτόκολλο, μην μας πάρουν χαμπάρι (η ποσόστωση της σχετικής μίζας επ αυτού, δικαιολογεί μόνο 1-2 διανυκτερεύσεις, να ποτιστούν και οι πυρακανθοι στην μεσοτοιχία με του Χριστοφοράκου).
 
Τα υπόλοιπα όμως θα πάνε στον άλλο κουμπάρο, τον Ερντογάν. Αυτός ξέρει πως θα τα κάνει περεταιρω μπίζνα.
 
Μέχρι πρότινος, πριν τον πάρουν χαμπάρι κάτι διωκτικές αρχές του θείου Σαμ, τα φόρτωνε σε ιδιωτικές πτήσεις γνωστών ιπτάμενων που εκτελούν συχνά εκπαιδευτικά ταξίδια στην γραμμή Κωνσταντινούπολη-Ντουμπαι με αεροπλάνα εκεί κατοικοεδρεύουσας "χρηματηστηριακής" εταιρίας συμφερόντων Καταρ.
 
Η τελευταία θα διαθέσει τις πλάκες στην αγορά κατασκευής χρυσών κοσμημάτων για σεξοτουριστες του Ντουμπάι και θα κατατεθούν έτσι νόμιμα οι εισπράξεις στο τοπικό τραπεζικό σύστημα.
Από εκεί, μέσω Καταρ, πληρώνονταν μέχρι πρότινος οι Αγιατολάχ του Ιραν σε ντολαρς για το ιρανικό αέριο που πουλούσε παράνομα ο κουμπάρος ο Ερντογάν από το λιμάνι του Τσεϊχάν, που το δουλεύουν δυο γαμπροί του, άξια παλικάρια.Τώρα άνοιξε η εναλλακτική αγορά του Αφγανιστάν για λίθιο, ευτυχώς.
 
Η καταβολή της μίζας όμως και η πληρωμή των χυτηρίων και των ταμα-Σουτριανων θέλει και άλλη δουλίτσα. Εδώ, σε αυτό το σημείο, εμπλέκεται το μπαρ ΝΑΜOS @ Dubai, γνωστό στέκι σεξοτουρισμού της φίλης χώρας, και μερικά πήγαινε έλα επωνύμων για ψώνια στα εκεί Μalls για weekends εν μέσω lockdowns. Θεωρείται και λογίζεται ως πληρωμή εις είδος των υπηρεσιών που έχουν παράσχει στην Ελλάδα και , ως ανταλλακτική οικονομία, δεν φορολογούνται.
 
Τα ρέστα τώρα απ ότι μείνει, που είναι και τα περισσότερα, θα πάνε για να χρηματοδοτήσουν joint venture projects με εταιρίες συμφερόντων των απανταχού κουμπάρων, ξαδέλφων και μπατζανακηδων ανά τον κόσμο. Κάτι γράφαμε παλιότερα για κάτι Κινέζους της Fosun, τους Folie Folieδες πριν τους δώσουν κάτι Αμερικάνοι, κάποιον Κοτς που κάνει σχέδια συνεκμετάλλευσης με την Μαρέγκα... αλλά ας μην επαναλαμβάνομαι τώρα. 

Το θέμα της ανάρτησης είναι η ανάπτυξη των δρόμων του σεξοτουρισμού από την Τήνο. Και αυτοί δουλεύουν μια χαρά, μεγάλη η χάρη τους.
 
Τι ακριβώς δεν αντιλαμβάνεσαι που δεν δικαιολογεί το γνωστό δημοφιλές σύνθημα, αυτό που τώρα όλους μας ενώνει, για να δω κάτι;;

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Δύνασαι ίσως αμφισβητείν δια τον θεόν το υπάρχειν
όχι όμως και την μαγικήν-υποβολήν και κυριαρχικήν δύναμιν
που ασκούν εις τα πλήθη τα θρησκευτικά σύμβολα-είδωλα αυτού.
(Εξ ού και η διαχρονική παντοδυναμία των θρησκειών
και των ιερατείων των - εκμετάλλευσις της ανθρωπίνης θρησκευτικής
αδυναμίας-πάθους - εις την ανθρωπίνην ιστορίαν.)
και η οποία όμως αυτή μαγική υποβολή και κυριαρχική δύναμις
επί του ανθρώπου, και ως το ζών σήμα-πνεύμα αυτού του θεού,
δεν αποτελεί συνάμα και ένδειξιν της υποστάσεως αυτού;

(Ωδάρχης,)