ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Τα μνημόνια και η πανδημική κρίση απέδειξαν δύο πράγματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα μνημόνια και η πανδημική κρίση απέδειξαν δύο πράγματα.
 
Πρώτον : Ότι το Συνταγματικό μας οικοδόμημα, σε συνδυασμό με τις άστοχες παρεμβάσεις αλλά και με την αλά κάρτ πολλές φορές ερμηνεία συνταγματικών κανόνων, έχει ήδη φθαρεί, Αν το αξιολογούσε η πολεοδομία ενδεχομένως να το χαρακτήριζε "κόκκινο".
 
Δεύτερον: Είναι πρακτικά αδύνατον η επιδιόρθωση του να γίνει σε ομαλές πολιτικές συνθήκες και αυτό γιατί δεν υπάρχει, ούτε και θα υπάρξει τέτοια βούληση αλλά και μετά την παραχώρηση κυριαρχικών και εξουσιαστικών δικαιωμάτων σε ξένους και ειδικά στην ΕΕ δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα.
 
Το μόνο που προμηνύεται είναι συνεχής συσσώρευση λαϊκής οργής με τις συνεχιζόμενες πολιτικές από άσχετους αλλά και αδίστακτους τεχνοκράτες, οι οποίοι δεν διαθέτουν κανένα θεωρητικό πολιτικό υπόβαθρό ούτε πολιτικό και κοινωνικό ένστικτο για οποιονδήποτε σωτήριο σχεδιασμό.
 
Προχθές ήταν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που πλήγηκαν από τις μειώσεις των αποδοχών τους. Χθες οι δανειολήπτες που είδαν να χάνουν αβοήθητοι από την πολιτεία περιουσίες. Σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι που βλέπουν να γίνονται υποκείμενα κοινωνικού διαχωρισμού και πολίτες β κατηγορίας. Αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι.
 
Μια οργή που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει και τότε θα επέλθει η ανωμαλία χωρίς απαραίτητα στο τέλος να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Η Ελλάδα που ξέραμε δυστυχώς κατέληξε. Με τα καλά της και τα κακά της.
Κανείς δεν είναι σε θέση δυστυχώς να εγγυηθεί ότι μπορεί να αναγεννηθεί ξανά πάνω σε καλύτερες βάσεις. Έχει περάσει άραγε  από το μυαλό σας ότι και να μην είχατε περιορισμό στο να βγείτε δεν θα μπορείτε ;;
 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...


Σπαρακτικώς αληθές. Δυστυχώς. Ελλάς όχι απλώς εάλω΄(αορ. β΄) αλλά εάλωκε. (πρκ. ¨έχει αλώθή¨) Ακόμα και οι κατεδαφισταί της έχουν μέσα εις αυτήν την άλωσιν αυτοπαγιδευθή. ΄
Ήτοι και συνελόντι ειπείν: ¨ΤσιπροΚούλη θα λέτε και συγκαιόμενοι θα κλαίτε.¨

Μμ2 είπε...


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

Η Ελλάς επιστρέφει μέσω του, δικτατορικώι τωι τρόπωι, υποχρεωτικού εμβολιασμού στον Μεσαίωνα.

.......................................

Στον δημοκρατικόν μεσαίωνα, μη κρύβε λόγια, θα συμπληρώναμε εμείς,
συν κάτι Ουνογερμανικά ανεμοκαμμένα ψιλά...