ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Βολές με M1911A1, 0,45", σε πλοίο του ΠΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βολές με M1911A1, 0,45", σε πλοίο του ΠΝ

ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους 2021. Οργάνωση. Κράνος, γάντια, αλεξίσφαιρο, γυαλιά. Μπράβο. Πολύ καλή φωτογραφία. Σωτήριο έτος 2021. Είναι μια ωραία φωτογραφία, που δε βλέπουμε συχνά. Εδώ κάνουν βολές εξοικείωσης Προσωπικά θεωρώ ότι εκτός ΕΔ δεν εξυπηρετεί κάτι το πιστόλι.Οι Αμερικάνοι ακόμα τα έχουν.. από το 1911 που βγήκε στην παραγωγή! Φαντάσου.. και κράζουμε μόνο τους εαυτούς μας! Ένα Glock ρε παιδιά.. κρίμα είναι, να μου πεις θα κάνουν ρεσάλτο ποτέ σε πολεμικό πλοίο; Ποτέ δεν ξέρεις..

Κάθε χρόνο γίνονται βολές από τα πληρώματα πόσο μάλλον από τους Ναυτικούς Δόκιμους που βλέπουμε στη φωτογραφία. Αυτά τα παιδιά κάνουν σε ΚΑΘΕ ταξίδι τους με πλοίο. Σε γυμνάσια/ασκήσεις που γίνονται συχνά πυκνά μέσα στο έτος,γίνονται και βολές δευτερεύοντος οπλισμού (ατομικού οπλισμού κλπ) και ειδικά από Δόκιμους.

Υ.Γ  Colt 1911.Πιστολάρα. Της κυρίας προς τα δεξιά η σφαίρα σίγουρα πήγε θάλασσα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ρίξει με Colt; Αλλού σημαδεύεις κι αλλού πάει. Καθαρά μουσειακό είδος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για αυτό έγραψα..." Της κυρίας προς τα δεξιά η σφαίρα σίγουρα πήγε θάλασσα."

Επίσης τα πιστόλια αυτά μπλοκάρουν και πολύ. Σε βολές, είχα 2 εμπλοκές σε μια γεμιστήρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι είναι παλιά πιστόλια....Μετά πήγαμε σε ποιότητα τύπου Thomson, BAR, Μ1...Λογικά έχουν ακόμα τα Lee Enfield για παρελάσεις. Αλλά είναι μια ωραία φωτογραφία.Πραγματικά, το τελευταίο που με απασχολεί είναι τα στάνταρ πιστολιού στο Ναυτικό. Ή τα στάνταρ πιστολιού παντού (πλην ΕΕ)
Καταλαβαίνω τι εννοείς, συμφωνώ σαφώς, αλλά εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα.

Δυο μελλοντικά στελέχη του ΠΝ σε βολές, κυρίως, εξοικείωσης με πιστόλι. Τίποτα ιδιαίτερο

Ανώνυμος είπε...

τα καινουργια 1911 δεν εχουν τα προβληματα των προηγουμενων,σε αυτα τα πιστολια οι παλαιοτερες παρτιδες ηταν καταταλαιπωρημενα κατα το πλειστον