ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Η Συνταγή του 15Αυγουστου: "Πως να φτιάξεις πολιτική καριέρα στην Ελλάδα" .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Συνταγή του 15Αυγουστου: "Πως να φτιάξεις πολιτική καριέρα στην Ελλάδα" . 
 
Υλικά:
Ένα πρακτορείο "μοντέλων" (περιοχή Κολωνάκι η Σύνταγμα). Ή, εναλλακτικά, μία εταιρία παραγωγής πορνό.
Μια ατζέντα και μερικές κρυφές κάμερες
5 μητροπολίτες
Μερικοί λιγούρηδες πολιτικοί, δικαστές, μπιζνεσμεν για την σως
3-4 χτυπημένα μυαλά με τον Πατακο η τον Χίτλερ.
12 "φρουτάκια"
Αλάτι, πιπέρι, βασιλικό και λίγο ξύδι.
 
Εκτέλεση:
Πλασάρεις τις πλέον πρόθυμες μοντέλες στους λιγούρηδες κρατώντας σχολαστικά για 2-3 χρονια σημειώσεις στην ατζέντα (προαιρετικα τραβα και καμιά βιντεοταινία στα κρυφά). Ένα site βοηθάει πάντα, έστω και κενό περιεχομένου, ως απειλή. 
 Αφού ξαφρίσουν, ιδρύεις ένα κόμμα του τύπου "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια" φροντίζοντας να το έχουν ευλογήσει πριν οι μητροπολίτες.
 
Το χρηματοδοτείς και το προβάλλεις στα ΜΜΕ από χορηγούς της ατζέντας. Και απ όσα μαζέψεις από το site από τίποτα λίστες Πετσα ή από κομισιονς από business επι εξαρτημένων του τζόγου στα φρουτάκια (ισχύει μόνο για πρώην "σοσιαληστές" δημάρχους περιοχής Καλαμάτας και περιχώρων).
Οίκοθεν νοείται ότι κάθε δεκαπενταύγουστο δίνεις το παρών στην Τήνο (*). Όλοι αυτοί που σέρνονται αναζητώντας λύση από τα απόκοσμα, πολύ θα το εκτιμήσουν όταν βρεθούν κατά μόνας στο παραβάν, λέει.
 
(Το βασιλικό δεν χρειάζεται τελικά, άσε το μόνο στην λίστα των υλικών μπας και τσιμπήσουν και τίποτα επιζώντες από το 34% του δημοψηφίσματος του 74. To ξίδι για όσους δεν κατανοήσουν την συνταγή).
 
Σερβίρεται ζεστό ως σως σε τρικομματικές με ένα touch αντιεμβολιασμού η κρύο ως ιδεολογική τάση σε δεξιές πολυκατοικίες ή και σε τηλεοπτικά παράθυρα ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής, που έκανε και αυτή το ίδιο περίπου στα ΧΧΧ μαγαζιά του Ομίλου της.
Βοήθεια σας.
 
(*) Τώρα  που είπα Τήνο...σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριημεράκιας βρίσκεται στην Τήνο. Μάλλον εκπληρώνει τάμα..Μήπως και... αλλά...δεν.

4 σχόλια:

Μμ. είπε...



Οίκοι ανοχής, οίκοι προσευχής,
θέατρα εκτονώσεως και συναλλαγής
του Αχωρήτου και Ασυναλλάκτου.

(Αλητάρχης)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά..πολύ σωστά αγαπητέ μου Αλητάρχα...χα χα μου αρέσει πολύ το Αλητάρχης.!!

ΑΡΡ. είπε...



Φοβού το θρησκευτικόν συναίσθημα, - την αχίλειον πτέρναν νου και ψυχής -
ει και θεούς φέρον και εορτάζον. Ουκ έστι γαρ τι το πλέον απόλυτον, αυταρχικότερον, δυναστικότερον, εγωπαθέστερον, ολοκληρωτικότερον και δυσανεκτικότερον αυτού.
Διό και τοις φρονήμασι δούλων μάλλον εστί προσιδιάζον ή ελευθέρων.

(Ωδάρχης)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΑΡΡ..πολύ σωστά διότι συλλογικά η λαική μάζα είναι πιο κουτή , πιο αφελής , πιο συγκινησιακά φορτισμένη και πιο ΒΙΑΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ όταν της δίνεις μια θρησκεία για να τροφοδοτεί με ενέργεια μέσω της πίστης τους εξουσιαστές της.

Τους αποκτηνώνουν το μυαλό με τις θρησκείες , με την ανηθικότητα, με το ποτό, με την πορνεία , με τον καταναλωτισμό, με τις διάφορες φτιαχτές πολιτικές ιδεολογίες....και δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.