ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Οργισμένοι Τούρκοι καταστρέφουν μαγαζί Σύριου και ο αστυνομικός παρακολουθεί…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλα γίνονται με εντολές του Τουρκικού κράτους. Η τουρκική αστυνομία συμμετέχει ενεργά στο συνεχιζόμενο πογκρόμ κατά των Σύρων προσφύγων στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι ένα αδίστακτο κράτος, ο καρκίνος της ανθρωπότητας. Στην Τουρκία το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα βγούν εκτός ελέγχου. Οι δήθεν δημοκράτες (ουσιαστικά φασίστες) κεμαλιστές ξεκίνησαν καμπάνια εκδίωξης των Σύριων και άλλων προσφύγων/μεταναστών που βρίσκονται Τουρκία, ξεκίνησαν επιθέσεις σε διάφορες γειτονιές. Πιέζουν τον Ερντογάν είτε να τους διώξει ή να ανοίξει τα σύνορα να φύγουν Ευρώπη (μέσω ποίων οδών άραγε;) Ο Ερντογάν θα το χρησιμοποιήσει ως εργαλείο για να πιέσει τους Ευρωπαίους για χρήματα και ποιος ξέρει τι άλλο (στηρίξτε με γιατί θα με ρίξουν κλπ)...Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να κλείσει τα σύνορα της...διότι όλος αυτός ο συρφετός ανάμικτος με Τούρκους πράκτορες θα έρθει εδώ. Ο Ερντογάν δεν θα παραμείνει ακόμα για πολύ στην εξουσία , θα πέσει (σας το είχαμε πει εδώ και καιρό)...μαζί του θα πέσει και το εδώ κνώδαλο που παριστάνει τον ΠΘ. Αυτοί που θα διαδεχτούν τον Ερντογάν θα είναι φανατικότεροι υπερεθνικιστές...δεν θα είναι καλύτεροι...προετοιμαστείτε για όλα τα σενάρια.


Κείμενο του ιστολόγιου   11/8/2021

Στο Αλτουντάγ της Άγκυρας χτες το βράδυ, δύο Τούρκοι νέοι μαχαιρώθηκαν σε καβγά με Σύριους πρόσφυγες. Όταν έγινε αυτό γνωστό βγήκαν στους δρόμους κάτοικοι της περιοχής που προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις Σύριων.

Προφανώς έγινε ένα μικρό πογκρόμ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου οργισμένοι Τούρκοι τιμούν τις παραδόσεις τους…

 

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα Λυκαστρε αραγε που ειναι αυτοι οι ειρηνιστες που φορουσανε στρινγκ και κουνουσανε τα κωλαρακια τους οταν εγραψες για το δικαιωμα στην αυτοαμυνα?.
Ξεσκιζονταν ολοι να δειξουν ποσο καλοι ειναι ενω εμεις φαινομασταν το λιγοτερο μαλακες στρακοταυλοι αντε τωρα να σταματησεις κατι τετοιους τυπους!!
Τωρα που μας καινε και το παραδεχονται χωρις ντροπη και αφηνουν ακυβερνητη τη χωρα τι νομιζουν ολες αυτες οι αδερφες του ελεους οτι ερχεται?
Για μενα προσωπικα οι δικαστες στη χωρα οι περισσοτεροι εχουν συνταχθει πισω απο την ανεκδιηγητη προεδρο,οσο για τις αλλες συνοματαξιες εργαζομενων μια απορια εχω αυτοι στην ΕΜΑΚ που υποτιθεται ειναι πιο δεμενοι πως δεχτηκαν να ξεφτιλισουν τους συναδερφους τους γιατι δεν θελαν να κανουν αυτο το γαμημενο το εμβολιο μεγαλη απογοητευση.

Μμ. είπε...



Η μεταπολιτευτική Πολυτεχνογερμανοδοσιλογική εβραιογενιά του Χριστοφοράκου:
Εθνόκουφος, Δρακουμέλ, Σημαβούρ, ΓΑΠ, Ζαβό, Γουρλό. No mercy!

Υ.Γ.
Αβέρωφ, Μακάριος, Παναγούλης (κοροιδοαντιστασιακέμου), Μπακογιάννης (κορόιδογαμπρέμου) κ.λ.π.,κ.λ.π. ¨Καλά εσείς πεθάνατε νωρίς...¨