ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Με την πανδημία σε εξέλιξη και τα εμβόλια να μην πείθουν… η αμφιβολία θα αρχίσει να κυριαρχεί – Είμαστε στον σωστό δρόμο;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αν κάποιος μου έλεγε πριν την πανδημία ότι η πιο συνεπής λογική σελίδα στο διαδίκτυο θα ήταν μια τραπεζοσελίδα θα τον έλεγα τρελό...Αντί των φαρμάκων μας προέκυψαν τα εμβόλια και οι φαρμακευτικές εταιρίες μετατράπηκαν σε ουμανιστικές οργανώσεις για την διάσωση της ανθρωπότητας.Τι υποκρισία.Οι φαρμακευτικές εταιρίες θέλουν να παρασκευάσουν ένα προϊόν που θα λειτουργεί όπως το αυτοκίνητο που κατασκευάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.Το αυτοκίνητο βγάζει προβλήματα που πολλές φορές είναι σκόπιμα για να πηγαίνει ο κάτοχος στο συνεργείο και έτσι να συντηρείται η αυτοκινητοβιομηχανία για χρόνια μέσω επισκευών και ανταλλακτικών


Η διαίρεση της κοινωνίας θα είναι καταστροφική, ούτε την πανδημία θα αντιμετωπίσει και ο διχασμός μόνο εντάσεις θα φέρει… - Ναι στην ενωμένη κοινωνία, όχι στους διχασμούς.  

Έχουν περάσει 16 μήνες από την έκρηξη της πανδημίας και 20 μήνες από τότε που ήρθε στο προσκήνιο ο covid 19, ο κορωνοιός.
Σε αυτούς τους 16 μήνες εφαρμόστηκαν ακραία περιοριστικά μέτρα καραντίνας ή lockdowns τρεις φορές μάλιστα.
Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η πόλη Βικτώρια της Αυστραλίας που έχει 200 ημέρες lockdowns χωρίς παύση δηλαδή 6,5 συνεχόμενους μήνες καραντίνα.
Σε αυτούς τους 16 μήνες, οι πολίτες του κόσμου έμαθαν να ζουν κάτω από καθεστώς μέτρων περιορισμού της ατομικής ελευθερίας, επιβλήθηκαν οι μάσκες που αμφισβητήθηκαν, επιβλήθηκαν μέτρα κοινωνικής απόστασης που επικρίθηκαν και… τελικά πολλοί ήλπιζαν σε ένα φάρμακο που θα βοηθήσει τους πολίτες του κόσμου, κάθε φορά που νοσούν από την πανδημία να θεραπεύονται.
Αντί των φαρμάκων μας προέκυψαν τα εμβόλια και οι φαρμακευτικές εταιρίες μετατράπηκαν σε ουμανιστικές οργανώσεις για την διάσωση της ανθρωπότητας.


Τι υποκρισία.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες θέλουν να παρασκευάσουν ένα προϊόν που θα λειτουργεί όπως το αυτοκίνητο που κατασκευάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
Το αυτοκίνητο βγάζει προβλήματα που πολλές φορές είναι σκόπιμα για να πηγαίνει ο κάτοχος στο συνεργείο και έτσι να συντηρείται η αυτοκινητοβιομηχανία για χρόνια μέσω επισκευών και ανταλλακτικών.
Ακριβώς έτσι, όχι κάπως έτσι, ακριβώς έτσι, λειτουργούν και οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν παρασκευάσει πειραματικά εμβόλια που έχουν ημερομηνία λήξεως.
Όταν ένα σκεύασμα έχει ημερομηνία λήξεως σημαίνει ότι μετά τον προσδιορισμένο χρόνο ζωής, η δράση του εξασθενεί ή μηδενίζεται.
Τα εμβόλια λοιπόν λειτουργούν με αυτό τον απλό τρόπο, είναι παρασκευάσματα που έχουν ημερομηνία λήξεως άρα έχουν και χρόνο ημιζωής δηλαδή μετά από 6 μήνες για τον αρχικό κορωνοιό και 2-3 μήνες για την μετάλλαξη Delta αρχίζουν να ατονούν να ξεθωριάζουν.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες το γνωρίζουν, κανείς όμως από αυτούς δεν μίλησε με ειλικρίνεια.
Απλά εμφανίζονταν τύποι σαν τον Bourla της Pfizer να διαφημίζουν τα προϊόντα που παρασκευάζουν και μέσα στην απόγνωση και άγνοια τους μετέτρεψαν πολιτικούς, κυβερνήσεις, πρωθυπουργούς σε ντίλερ.
Όταν οι φαρμακευτικές εταιρίες, γνωστοποιούν στους αναλυτές τις εκτιμήσεις τους για έσοδα 60 δισεκ. από τα εμβόλια και πόσα κέρδη θα πετύχουν… αποτελεί πρόκληση σε μια κοινωνία που έχει τρομοκρατηθεί με την πανδημία.
Όχι δεν επικρίνουμε το κέρδος, ούτε την ανάπτυξη, ούτε την ελεύθερη αγορά που υπερασπιζόμαστε, επικρίνουμε το πώς παίζουν τα παιχνίδια οι φαρμακευτικές εταιρίες που λειτουργούν με όρους ολιγοπωλίων.

Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η αλήθεια για τα εμβόλια

Όταν πριν μήνες υπήρξαν επιστήμονες ανά τον κόσμο που προειδοποιούσαν ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά και ότι σύντομα θα αποδειχθεί ότι χάνουν την αποτελεσματικότητα τους, λοιδορήθηκαν από μια κοινωνία που κυριαρχημένη από τον φόβο… δεν ήθελε να πιστέψει τίποτε άλλο πέραν από το βασικό αφήγημα.
Όσοι εξέφρασαν μια άλλη άποψη επικρίθηκαν, χλευάστηκαν, αποδοκιμάστηκαν.
Φθάνοντας στο σήμερα, τόσο το Ισραήλ επίσημα, όσο και οι ΗΠΑ επισημότατα… αναγνωρίζουν πλέον ότι τα εμβόλια χάνουν την δραστικότητα τους, οπότε θα χρειαστεί και 3η δόση.
Η 3η δόση είναι η απόλυτη απόδειξη όχι ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν, θα είναι λάθος μια τέτοια μετάφραση, αλλά ότι τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια για την πανδημία που οι μεταλλάξεις θα είναι συνεχείς και όπως τονίζουν πολλοί επιστήμονες, ο Covid 19 θα μείνει για πολλά χρόνια…
Είναι πλέον απόλυτα ξεκάθαρο, ότι εμβόλια όπως της Pfizer και άλλων εταιριών χάνουν την αποτελεσματικότητα τους.
Επίσης αποδείχθηκε – προσέξτε ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ – όχι απλά εικάζουμε, ότι ακόμη και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, νοσούν και μάλιστα βαριά και πεθαίνουν.
Πάλι το Ισραήλ, το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο με ποσοστά εμβολιασμού 85% σε ηλικίες άνω των 60 ετών και με 1,1 εκατ εμβολιασμένους με 3 δόσεις είπε την αλήθεια, την αλήθεια που δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα… αποκρύβουν ή συγκαλύπτουν ορισμένοι επιστήμονες.
Οι βαριά ασθενείς στο Ισραήλ σήμερα φθάνουν τους 600 και από αυτούς το 65% είναι εμβολιασμένοι.
Αυτά δεν τα είπαν οι επιστήμονες εδώ στην Ελλάδα, απλά λογόκριναν κάθε διαφορετική άποψη και προπαγάνδιζαν το εμβολιάσου αυτή είναι η λύση.
Δεν μας είπαν οι επιστήμονες ότι ακόμη και εάν εμβολιαστείς κινδυνεύεις λιγότερο… αλλά κινδυνεύεις και αυτό δεν είναι εικασία είναι η νέα ωμή πραγματικότητα.
Εάν όλα αυτά δεν ίσχυαν δεν θα φθάναμε σήμερα στην 3η δόση εμβολίου.

Το αφήγημα και η αμφιβολία

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλοι εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, επιστήμονες, κυβερνήσεις θέλουν το καλό των κοινωνιών.
Αυτό ούτε πρέπει να το αμφισβητήσουμε, ούτε να το υπονομεύσουμε.
Η βασική μας διαφωνία είναι στις μεθόδους.
Οι αντιεμβολιαστές, δεν λογοκρίνουν ή επικρίνουν τους εμβολιασμένους γιατί εμβολιάστηκαν, κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει σωστό.
Ο στόχος δεν είναι ο εμβολιασμένος αλλά η ανάδειξη και μιας άλλης πραγματικότητας που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όπου αναδεικνύει και τις παρενέργειες, όπου προβάλλει και την φυσική ανοσία.
Μπορεί να μην αρέσει αλλά οι νεκροί από Covid 19 αναλογούν σε 0,05% του συνολικού πληθυσμού της Γης, σίγουρα ο θάνατος κάθε ανθρώπου έχει την μοναδικότητα του και δείχνουμε σεβασμό αλλά δυστυχώς η στατιστική κυριαρχεί.
Το 99,95% του πληθυσμού της Γης συνεχίζει να πορεύεται… ενώ το 99% δεν είχε καν σοβαρό σύμπτωμα.

Η αμφιβολία

Οι κυβερνήσεις στην προσπάθεια τους να πείσουν τους πολίτες χρησιμοποιούν όρους και επικοινωνία στα όρια του νηπιαγωγείου.
Εμβολιάσου για να σωθείς, εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις.
Είχαν προηγηθεί επιχειρήματα του τύπου μείνε στο σπίτι για να σωθείς… αλλά μένοντας στο σπίτι είχαμε έκρηξη κρουσμάτων covid 19.
Η κινδυνολογία είναι το μέσο εκφοβισμού και όταν δεν επιτυγχάνει, επιστρατεύονται και οι δωροδοκίες, πάρε 150 ευρώ για να εμβολιαστείς.
Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες.
Πολλοί συμπολίτες και μεγάλη μερίδα του κόσμου διεθνώς πάνω από το 50% δεν έχει εμβολιαστεί και ειδικά στην Δύση όπου υπάρχει πρόσβαση γιατί στην Αφρική… είναι ανύπαρκτα τα εμβόλια.
Στην εποχή του διαδικτύου, της συνεχούς πληροφόρησης και όχι λογοκριμένη όπως σε καθεστώτα τύπου Κίνας ή Βόρειας Κορέας, οι πολίτες συγκεντρώνουν πληροφορίες και βγάζουν συμπεράσματα.
Ναι δεν είναι πάντα σωστά, αλλά σωστά δεν είναι και τα συμπεράσματα των επιστημόνων που αλλάζουν άποψη με βάση τα ευρήματα μελετών και ερευνών;
Από το θα έρθει το εμβόλιο και τελειώσαμε με τον covid 19… είμαστε στο ήρθε το εμβόλιο και θα υπάρξουν πολλές δόσεις γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικό απέναντι στις μεταλλάξεις.
Το αφήγημα λοιπόν που έγινε παγκόσμιο για να διασωθείς, για να ζήσεις κάνε το εμβόλιο ή όπως ανέφερε ένας ιερέας στην Ελλάδα από εδώ το εμβόλιο δηλαδή η ζωή και από εκεί ο τάφος… (τέτοιες σαχλαμάρες ακούμε)… ανέδειξε την άλλη πλευρά που αντέδρασε απέναντι στο μονοδιάστατο αφήγημα… αμφισβήτησε, εξέφρασε αμφιβολίες για όλα αυτά.

Η εξέλιξη της ζωής και της κοινωνίας ανά τους αιώνες στηρίχθηκε πάνω σε αυτό το μοτίβο βασικό αφήγημα και αμφισβήτηση.
Όσοι αμφιβάλουν, όσοι αμφισβητούν δεν είναι ψεκασμένοι είναι ο μοχλός εξέλιξης και βελτιστοποίησης της κοινωνίας.
Στην αρχή ουδείς μιλούσε για τις παρενέργειες και όταν άρχισαν να εμφανίζονται και να προβάλλονται οι φαρμακευτικές εταιρίες υποχρεώθηκαν από την αμερικανική FDA και την ευρωπαική EMA να αναγράφουν όλες τις δυνητικές αντενδείξεις και παρενέργειες.
Όταν επιστήμονες έγκαιρα είχαν προειδοποιήσει για την εξασθένιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, δέχθηκαν σφοδρότατη κριτική αλλά δικαιώθηκαν και συνέβαλλαν με τον τρόπο τους, ώστε οι φαρμακευτικές εταιρίες να αναλύσουν το φαινόμενο, να το αναγνωρίσουν και να πάρουν μέτρα.
Βασικό αφήγημα – αμφισβήτηση οι αιώνιοι αντίπαλοι που υποχρεωτικά συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται.
Όσοι κατηγορούν τους αμφισβητούντες ως ψεκασμένους είναι ανόητοι, ας ανατρέξουν στο φαινόμενο βασικό αφήγημα – αμφισβήτηση, αμφιβολία και θα δουν ότι αυτός ο πλανήτης πήγε μπροστά χάρη σε αυτό τον συνδυασμό.
Κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι ΔΕΝ περιστρέφεται… εμφανίστηκαν κάποιοι και τους είπαν όχι είναι στρογγυλή και περιστρέφεται και έπεσαν να τους καταστρέψουν.
Ο αμφισβητίας Γαλιλαίος, ο αμφισβητίας Κοπέρνικος, ο Θαλής ο Μιλήσιος και ο Πυθαγόρας, δεν ήταν στην πλευρά του βασικού αφηγήματος αλλά στην πλευρά του αμφισβητία.

Συμπέρασμα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, κάθε φορά που μια μεγάλη δοκιμασία πλήττει τον πλανήτη, υπάρχουν κάποιοι που τάσσονται υπέρ του βασικού αφηγήματος και κάποιοι άλλοι που στέκονται στο πλευρό των αμφισβητιών, αυτών που εκφράζουν αμφιβολίες.
Αυτό αποτελεί τον πιο υγιή τρόπο εξέλιξης της κοινωνίας και επίλυσης των προβλημάτων.
Όχι λοιπόν σε ανόητες λύσεις, πιστοποιητικά εμβολίων που δεν εφαρμόζονται, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, διαχωρισμοί που δεν λειτουργούν, λέμε ναι στην σύμπλευση της κοινωνίας, σεβόμαστε το φαινόμενο βασικό αφήγημα – αμφισβήτηση, αμφιβολία…
Όχι εκφοβισμοί και απειλές, θα απολυθείς... εάν δεν εμβολιαστείς.
Μα εάν απολυθείς πάλι δεν επιλύεται το υγειονομικό πρόβλημα, αυτός που απολύθηκε θα συνεχίσει να είναι ανεμβολίαστος.
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα και όλη η παγκόσμια κοινωνία τον Covid 19 ενωμένοι, όχι διαιρεμένοι.
Ο Covid 19, είναι ξεκάθαρο δεν θα τελειώσει εύκολα, θα πρέπει να ζούμε με αυτόν… αλλά ενωμένοι όχι διαιρεμένοι.
Η διαίρεση της κοινωνίας θα είναι καταστροφική, ούτε την πανδημία θα αντιμετωπίσει και ο διχασμός μόνο εντάσεις θα φέρει…
Ναι στην ενωμένη κοινωνία, όχι στους διχασμούς.

www.bankingnews.gr

 

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παρακαλω οι εν λογω κυριοι να παραλαβουν τις εδρες της ιατρικης στα πανεπιστημια και οι απωχωρισαντες θα παραληθφουν απο εμενα για μαζεμα πατατας στα ορεινα του νομου Καβαλας.
Σους αξιους αυτους λειτουργους θα παρασχεθουν μπολικο νερο και απο ενα μπαγιατικο κρουασαν εαν ειναι τυχεροι εαν λεω θα τυχουν στο δρομο καθως θα ερχονται τους νεους κατοικους της Ελλαδας οι οποιοι με πολυ χαρα μπορει να τους ριξουν και ενα ανθρωπιστικο γαμησι να το θυμουνται και ποιος ξερει μπορει να βρουν τον Ερωτα ετσι απροσμενα.
Υ.Γ.Οσοι απο εσας που διαβαζεται τα παραπανω ειστε κατα τυχη Ιατροι ενα εχω να πω.
Αυτος που χωρις επιχειρηματα η αποδειξεις επιχειρει να εμβολιασει το παιδι μου η ολα τα αλλα παιδια εγω ενα πραγμα θελω και θα κανω.
ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Αφου λοιπον δεν εφαρμοζονται οι νομοι και οι Δικαστες τα κανανε πλακακια με τις κυβερνησεις πλεον δεν μας αφορα το νομιμο εμεις θα εφαρμοσουμε τους δικους μας νομους και σε αυτους δεν υπαρχει νομικη προστασια για λαμογια.
Λυκαστρε συγνωμη για το υφος αλλα μας τα εχουν πρηξει πρεπει να καταλαβουν οτι και εμεις μπορουμε να τους φτασουμε οσο μακρυα και αν ειναι,δεν μπορει να μιλανε ετσι ανευθυνα και με τοσα ψεματα χωρις επιπτωσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μαζί σου ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ μαζί με μένα παρέα. Κάτω το βρωμόχερα τους από τα παιδιά.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

φιλε Λυκαστρε δεν σκοπευω να γινω ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ Η ΣΟΛΟΜΟΥ χωρις να παρω καποιους μαζι μου προς το τελος ΑΧΙΛΛΕΑΣ τωρα ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
Με μετρο με μυαλο θα τους φτιαξουμε το γραβατονι...οι ΕΛΛΗΝΕΣ περιμενουν στο σκοταδι των παρασκηνιων φτανει η ωρα να βγουν στην σκηνη.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παιδες καληνυχτα κλεινω και παω να κερασω τα ανηψια μου τελειωαν οι διακοπες η νυχτα ειναι ωραια οπως μονο στην πατριδα μας μπορει να ειναι ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ.
Μια απο τις ταινιες που μου αρεσει ειναι το Αρωμα Γυναικας σας αφιερωνω την σκηνη που ο Αλ Πατσινο αν και τυφλος εχει πιο καθαρη ματια απο αλλους και τα χωνει στα τσογλανια που των ακουν απο κατω εγω θα το παραφρασω λιγο.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΑΓΩΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.