ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΒΟΪΔΟΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΒΟΪΔΟΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ.

Η μεγάλη εμμονή και πριμοδότηση της ΝΔ στις ιδιωτικές βοϊδοσχολές για executives ή στα ακριβά δημόσια πανεπιστήμια, αλλά και στα ιδιωτικά σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα τους, αφού στην κατάταξη αυτά πιάνουν πάτο. Τα εν λόγω παράγουν παντού κυρίως στρατιές υπερχρεωμένων αποφοίτων στις Τράπεζες, άρα έτοιμους για το δια βίου "σκάσε και κολύμπα" σε εργασιακές γαλέρες.
 
1.6τρις(!) τα αντίστοιχα κόκκινα σπουδαστικά δάνεια, δίπλα στα πενταπλάσια στεγαστικά και για αυτοκίνητα των εκατομμυρίων νέων ανέργων μόνο στις ΗΠΑ απείλησαν πάλι το 20 με κατάρρευση πάλι την παγκόσμια οικονομία. (την προηγούμενη κρίση του 08 την προκάλεσαν 800δις στεγαστικών στις ΗΠΑ). Τρέχει τώρα εκείνος ο ακούραστος ο Μπερνυ Σαντερς μπας και τα συμμαζέψει, πριν σκάσουν.
 
Ιδεολογία για τα μπάζα, απ όπου και να την δεις.
 
Απόδειξη (ως προς την εδώ εφαρμογή της) :
Η εμφανής προσπάθεια υποβάθμισης των δημοσίων σχολείων και σχολών με κάθε παράλογο μέτρο που μπορούν να σε 25.000 επιπλέον "πελάτες" στους ιδιοκτήτες όσων σχολών βρίσκονται στον πάτο του Πίνακα. Χορηγοί της ΝΔ όλοι.
 
Το δέλεαρ;;
 
Καμία βάση εισαγωγής, αρκεί να έχει ο μπαμπάς να πληρώνει. Και αναγνώριση ως ισότιμων με τα ΑΕΙ που σκίζεται και να μπεις και να βγεις!
Δεν είναι μόνο αθέμιτος ανταγωνισμός. Είναι καραμπινάτη απάτη και πριμοδότηση αγοράς!!
 
Καθόλα ορατό το "αόρατο χέρι των αγορών" στα μυαλά των νεοφιλελε.Αυτό που τα ρυθμίζει όλα.
(Όποιος ενδιαφέρεται με ποια κριτήρια βγαίνει αυτή η λίστα που δημοσίευσε σε ανύποπτο χρόνο η Καθημερινή, καθώς και την κατάταξη πριν τρία χρόνια, ΕΔΩ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια, και παπούτσες μπλέ. Άμα δεν βιδωθεί ο κώλος σου στην καρέκλα γιά διάβασμα, δεν μαθαίνεις γράμματα με τίποτα, που να διδάσκουν εκεί μέσα μόνο νομπελίστες.

Ξέχασε, όμως, η χαμηλοβλεπούσα γεροντοκόρη "Καθημερινή" να γράψει κάμποσα άλλα κριτήρια των "καλών" αμερικάνικων πανεπιστημίων, σαν αυτό (το Γιέηλ) που έβγαλε απόφοιτο τον Μπούς Τζούνιορ, που κρατούσε το βιβλίο ανάποδα γιά να το διαβάσει: πρωταθλήματα γιά τις αθλητικές τους ομάδες στις πανεπιστημιακές αθλητικές διοργανώσεις, καί εγγύτητα με τα καλύτερα στριπτηζάδικα της περιοχής. (Αυτά δεν είναι της φαντασίας. Είναι από διαφημίσεις των γιουνιβέρσιτιζ αυτών στις εφημερίδες. Οι ίδιοι τα λένε.)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,

Το εκπαιδευτικό σύστημα είναι καθ ολοκληρίαν προσαρμοσμένο για να ενταχθεί κάποιος στο σύστημα και όχι για να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος, σε αναζήτηση του ωραίου του αληθούς και του αγαθού. Η Επιστήμη καταρρέει σήμερα μαζί με τα άλλα συστήματα πολιτικής, θρησκείας, κοινωνίας κλπ γιατί δεν έχουν απλά καμία σχέση με τις συμπαντικές αρχές που είναι αιώνιες και αναλλοίωτες και που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι απλά ένα σύστημα παραγωγής πτυχίων που έχουν ως σκοπό να δέσουν τους ανθρώπους με τον υλικό κόσμο και να τους κάνουν δούλους, σε αναζήτηση περισσότερων χρημάτων, καλύτερης εργασίας,ακόμα και αν αποσκοπεί αυτό στην καταστροφή της φύσεως η και των ανθρώπων,το γεγονός αυτό παράγει από μόνο του μόνο Ύβρη που επιφέρει και την Νέμεσιν, την οποία βλέπουμε να λαμβάνει χώρα σήμερα.

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητέ Κίμωνα,τα είπες όλα.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο μαζί σου,ήταν αρκετές αυτές
οι γραμμές για να μου αφήσουν, το χαμογελο της ημερας στα χείλη.
Να μου τονώσουν την ελπίδα για καλυτερο αμεσο μέλλον.

Την καλημέρα μου!
Μια καλη Κυριακή για όλους


Ανώνυμος είπε...



https://youtu.be/JWAaXezfB5E

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα σε όλους σας. Επιτέλους σπίτι.!! Συμφωνώ με όλους σας...και με τον ΚΙΜΩΝΑ και με τους ανώνυμους σχολιαστές.