ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Εκεί που δεν πετάει μύγα αν δεν έχει το ο.κ απο τους Αμερικάνους, πετάνε οι Τούρκοι.

Turkish 🇹🇷 F-16s flying over Poland 🇵🇱 as part of combined aerial drills by Polish & Turkish Air Forces.#AirPolicing #WeAreNATO

🎥 @MON_GOV_PL #CombatCamera pic.twitter.com/aoI8JUgnFh

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Τουρκικά F-16 πετάνε πάνω από την Πολωνία  στο πλαίσιο συνδυασμένων εναέριων ασκήσεων της Πολωνικής και Τουρκικής Αεροπορίας. Που στην Πολωνία.!!!!! Εκεί που δεν πετάει μύγα αν δεν πάρει το ο.κ από τους Αμερικανούς. Έχετε την εντύπωση αν οι Αμερικάνου ΔΕΝ ήθελαν να γίνονται οι τουρκικές παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο, αυτές θα γίνονταν;; Ούτε στρακαστρούκα δεν πετάει στο Αιγαίο αν δεν πάρει το ο.κ από αυτούς. Αναβαθμισμένος ο τουρκικός ρόλος στον Αμερικανοευρωπαικό  σχεδιασμό άμυνας και εδώ κάποιοι ελληνόφωνοι προδότες ονειρεύονται κυρώσεις που θα τους γονατίσουν.

Για αυτό δεν θέλουν να πάρουμε φρεγάτες, διότι τις φοβούνται τις φρεγάτες και τι μπορούμε να κάνουμε με αυτές.Όπως έχω ξαναγράψει μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ.  Δεν θα τις πάρουμε γιατί δεν είμαστε ανεξάρτητο κράτος αλλά μια WC των ΗΠΑ. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα....Το κουτσό ισλαμικό άλογο του ΝΑΤΟ η Τουρκία, αντί να μπει σφήνα στη Ρωσία και στην Κίνα όπως σχεδιαζόταν ώστε να πιεσθούν από την Δύση, μπήκε σφήνα στα αμερικανικά και δυτικά συμφέροντα εξυπηρετώντας την Ρωσία και την Κίνα..Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της πολιτικής.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας το χωνέψουν αυτό οι ημέτεροι καλοθελητές και όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει συμμάχους. Συγχαρητήρια Λύκαστρε για τις μεγάλες αλήθειες που τολμάς και ανεβάζεις στο ιστολόγιό σου.

Μμ2 είπε...



Ο Τούρκος, τυραννικώς έστω, εκσυγχρονίζεται
εν ωι χρόνωι ο Ρωμηός, με άφθονο ευρωδημοκρατικό κουτόχορτο,
εκτουρκίζεται.
Ζήτω η μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική (ψευδοδημοκρατική) κοτζαμπασιδοξενοκρατία.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Και εγώ συμφωνώ να αγιάσει το χεράκι σου είμαστε μόνοι Σαν την καλάμια μόλις το κατανοήσουμε θα βρούμε και τη λύση δηλαδή να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά αλλά.και την πεσμένη αξιοπρέπεια μας