ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Απλά στο μυαλό του Μενέντεζ και του κάθε Μενέντεζ εμείς εξοπλιζόμαστε ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης στην αντιπαράθεση με Κίνα, Ιράν, Ρωσία. Όχι για να πολεμήσουμε με συμμάχους όπως οι γείτονες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έκανα μια γύρα και διάβασα σχεδόν όλα τα αμυντικά σάιτ.  Το συμπέρασμα σύμφωνα με αυτά που διαβάζει κανείς είναι ότι αυτή τη στιγμή στην  εξωτερική - αμυντική πολιτική διεξάγεται μια σφοδρή διαμάχη μεταξύ του Μενέντεζ που μας "αγαπάει" και θα μας φέρει πλοιάρες και του αμπάσαντορ αυτής της νυφίτσας που δεν μας αγαπάει και μας δίνει τράτες.

Παίδες τίποτα  απ' τα δύο δεν ισχύει. Ελπίζουμε μόνο ο Μενέντεζ να κρατήσει τα λουριά του pyatt για να περιοριστεί στα f35, μπας και πάμε σε ευρωπαϊκή  φρεγάτα. Παρ' όλα αυτά πολύ δύσκολο, έως ουτοπικό να γίνει κάτι τέτοιο. Η Πρεσβεία στην Αθήνα είναι μια από τις πιο δύσκολες θέσεις παγκοσμίως. Και από τις πιο υπεύθυνες. Μετά τη θητεία εδώ η αναβάθμιση είναι μεγάλη. Κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του.

Άρα καταλήγουμε πως τα λόγια του Μενέντεζ είναι μπαρούφες και γλυκόλογα και πως το state department μαζί με όλο το υπόλοιπο βαθύ κράτος, δεν του καίγεται καρφί για το εάν καταλήξουμε να είμαστε ακτοφυλακή του γλυκού νερού;; Όχι, αλήθεια λέει. Απλά στο μυαλό του Μενέντεζ και του κάθε Μενέντεζ εμείς εξοπλιζόμαστε ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης στην αντιπαράθεση με Κίνα, Ιράν, Ρωσία. Όχι για να πολεμήσουμε με συμμάχους όπως οι γείτονες. Τα δικά μας όπλα και των γειτόνων λειτουργούν ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ.

Άρα ο Μενέντεζ και ο κάθε Αμερικάνος σαν και αυτόν έχει τεράστιο θέμα μέσα στο μυαλό του.!Εάν πιστεύει πως η Τουρκία ήταν αυτή που ήταν πριν 20 χρόνια υπάρχει θέμα. Και Παρ όλα αυτά μας δίνει τράτα που ούτε τη Τουρκία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.  Σίγουρα τα πράγματα με την Τουρκία δεν είναι όπως πριν 20 χρόνια. Αλλά εσείς αν ήσασταν ΗΠΑ θα της δίνατε μια κλωτσιά να φύγει εντελώς ή θα την καλοπιάνατε;; Ο Τσαβούσογλου είπε ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κριμαία. Αυτό είναι το βασικό για ΗΠΑ, όχι οι παραβιάσεις στο Αιγαίο. 

Τελικά «πυλώνας σταθερότητας» μπορεί να γίνει αυτός που εξάγει ντρόουνς σε διάφορες χώρες και υπογράφει αμυντικές και άλλες συμφωνίες, χτίζοντας επιρροή σε γειτονικά κράτη, ή αυτός που εισάγει ντομάτες από….Αργεντινή;;;  Ο δεύτερος με τις ντομάτες. Γιατί δεν θα αντισταθεί στον πρώτο, οπότε δεν θα υπάρξει σύγκρουση, άρα θα διατηρηθεί η σταθερότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να κανεις φρεγατες κανονια πυραυλους οταν οταν ολοι φανε το μπολι δεν θα προλαβουν να ριξουν ουτε βολι

ΑΡΡ. είπε...


Ακριβέστατα και εύγε,Λυκάστορ!
Πυλών-αφεδρών σήμερον το κομμουνοχριστιανικόν ελληνώνυμον προτεκτοράτον
της παρά φύσιν (ή άλλως οθωμανικής) σταθερότητος.

Ή και όπως στα αυταρχικά μουσουλμανικά καθεστώτα εν οίς,
και ως εκτονωτικός δίαυλος πολιτικοκοινωνικής ισορροπίας,
επιτρέπεται εις τους άνδρες το χειρίζεσθαι κτηνωδώς τις γυναίκες των
όπως και το πολιτικόν σύστημα τους ίδιους.