ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Οι ΗΠΑ έχουν να νικήσουν από τότε που έριξαν πυρηνικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι ΗΠΑ έχουν να νικήσουν από τότε που έριξαν πυρηνικά. 

Σοκάρεται ο κόσμος για το φιάσκο της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο. Η ιστορία κάνει κύκλους. Απέτυχαν οι σοβιετικοί με υποστήριξη των Αμερικανών για να αποτύχουν και αυτοί με την σειρά τους. Η ήττα τους απέναντι στους Ταλιμπάν βάζει σε σοβαρές σκέψεις το ΑΝΣ να επιλέξει την τράτα MMSC, αφού σαν πλοίο παράκτιας μάχης μπορεί να μάχεται εύκολα εναντίον των Ταλιμπάν και λοιπών οργανώσεων με την υπάρχουσα στρατιωτική δομή. Όλα αυτά υπό μια προϋπόθεση. Πρέπει να λειτουργεί.

Και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αυτό είναι γενικός κανόνας και ισχύει τόσο για εμάς όσο και για τους Ταλιμπάν. Αυτό το eagle που πέρασε στην κατοχή των Ταλιμπάν μπορούμε να το ρίξουμε ή θα τον πιούμε απ' το κουνούπι;; Οεο;; Μαντέψτε που θα τους βάλουν όλους αυτούς τους Αφγανούς....Βόρεια Ήπειρο.

Πρώτα συμπεράσματα:

1) Το state department χρειάζεται σοβαρές αλλαγές , πρέπει να πέσει γερό "καθάρισμα" εκεί.

2) Μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι λένε πολιτικοί επιστήμονες και άλλοι "ειδήμονες" αμερικανικών πανεπιστημίων για θέματα εμφυλίων, επαναστάσεων κλπ...πολλά λεφτά, πολύ wishful thinking και αλαζονεία..μαλάκες είναι οι Σίνες δεν αντιμετωπίζονται τώρα πλέον με τον δυτικό τρόπο σκέψης.

Τα περισσότερα από τα γραφόμενα τους δεν στόχευαν στην επιστημονική κατανόηση, αλλά ήταν προπαγάνδα για επιρροή της διεθνούς κοινής γνώμης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω υποψιαζομαι οτι η αδελφοτητα εδωσε εντολη να φυγουν ωστε να πλυμμηρισουν με αφγανους την ευρωπη και κυριως την ελλαδα γιατι ετοιμαζουν το χαος με τρομοκρατικες ενεργειεις και αλλα κολπα γιατι τα σχεδια τους δεν πανε και τοσο καλα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες, ένα από τα σημερινά βίντεο από την Καμπούλ, έχω την εντύπωση ότι είναι στημένο λόγω τού ότι πολλοί που τρέχουν στον διάδρομο γελάνε σαν να συμμετέχουν σε παράσταση, δεν υπάρχει η αγωνία στα πρόσωπά τους για να διαφύγουν.

https://www.militaire.gr/i-ntropi-tis-dysis-kai-i-apelpisia-ton-afganon-s-ena-vinteo-quot-kremasmenoi-quot-anthropoi-se-aeroskafos/

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

επίσης κάτι που δεν έχει λάβει την ανάλογη κάλυψη είναι η κατάρρευση του Λιβάνου, ένα χρόνο περίπου μετά την έκρηξη που κατέστρεψε το λιμάνι της Βηρυτού ήρθε και η οικονομική κατάρρευση, σίγουρα αυτό δημιουργεί ένα κενό και μια ακόμα ευκαιρία για την Κίνα

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε ΚΙΜΩΝ η ανατίναξη του λιμανιού της Βηρυτού ήρθε στο κατάλληλο τάιμγκ καθώς η κυβέρνηση του Λιβάνου πρόσφατα διεξήγαγε επίσημες συνομιλίες με τους Κινέζους σχετικά με την προσφορά τους να επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό και να αναπτύξουν το λιμάνι της Βηρυτού: ένα πολύ απαραίτητο λιμάνι και γέφυρα στην Ευρώπη για την Κίνα, που ήταν όμως μια απολύτως απαράδεκτη κίνηση για την ηγεμονία των ΗΠΑ στην Ευρώπη.

Τα λέγαμε τότε εδώ.
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/08/blog-post_83.html

Μαντέψτε ποιός θα κατασκευάσει το νέο λιμάνι;;; Μα η Κίνα φυσικά. Όχι η Κίνα δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση....αλλά η Κίνα θα είναι αυτή που θα ωφεληθεί στο τέλος.!! Οι Κινέζοι κεφαλαιοποιούν παθητικά, εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι. Άλλοι έκαναν την "βρώμικη" δουλειά....η Κίνα θα το εκμεταλλευτεί.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/08/45.html