ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

Αυτά που γίνονται ΤΩΡΑ στο Αφγανιστάν...σας είχαμε πει ότι θα γίνουν

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά που γίνονται ΤΩΡΑ στο Αφγανιστάν...σας είχαμε πει ότι θα γίνουν.

Πριν την εκλογή Μπάιντεν ήταν φανερό ότι οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν παραδίδοντας το στην Ευρασία. Τώρα θα αρχίσει ένας νέος κύκλος αίματος εκεί που θα ξανανοίξει με τους Τούρκους, Ρώσους και πιθανόν Κινέζους που θα πρέπει να επεκταθούν δυτικά.

Το Αφγανιστάν θα πρέπει να προσαρτηθεί στην νέα ευρασιατική τάξη πραγμάτων και γι αυτό τόσα χρόνια βοηθούσε ο Ταγίπ να αδειάσει από Αφγανούς στέλνοντας τους στην Ευρώπη. Τρεις πιθανούς στόχους είχα προβλέψει (ΕΔΩ ) μετά την εκεχειρία στο Καραμπάχ και τον έλεγχο του Αζέρικου αερίου από τους Ρώσους. Β. Κύπρο, Αφγανιστάν και Κασμίρ . Οι δύο από τους τρεις ήδη τρέχουν. Όσο για τον τέταρτο και πολυπόθητο του Πούτιν που ακούει στο όνομα Ιρακ;;; Θα δούμε. Προηγούνται άλλα.
 
Ο Τράμπ τα ήξερε αλλά δεν έκανε τίποτε για όλα αυτά, υποχωρώντας όμως και διατηρώντας ταυτόχρονα την ειρήνη, κερδίζοντας έτσι χρόνο για τις ΗΠΑ να οχυρωθούν οικονομικά στην ήπειρο τους επενδύοντας σε εσωτερική παραγωγή ώστε να γίνουν περισσότερο αυτάρκεις. Ο γερο Τζο έχει άλλα σχέδια και θα φάει το κεφάλι του παίρνοντας δυστυχώς εκατομμύρια στον λαιμό του.
 
Υ.Γ Είμαστε το μόνο ιστολόγιο που ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ τι θα γίνει στην γεωστρατηγική σκακιέρα. Απο τον Οκτώβριο του 2020 τα είχαμε πει... :
 
" Ξέρετε πόσα "καραμπάχ" υπάρχουν αυτή την στιγμή;; Ιντλίπ, Κασμίρ, Γάζα, Σύρτη, Β. Κύπρος μέχρι το 2018 Σκόπια, Κόσσοβο... άλλα αναμμένα άλλα έτοιμα να εκραγούν και άλλα σε ύπνωση. Χωρίς να υπολογίσουμε τις μικρότερες εθνοτικές διαμάχες παγκόσμια και ιδιαίτερα σε Ασία, Αφρική και Ν.Αμερική. Όπως  έληξε των Σκοπίων με την είσοδο αυτών στο μαντρί του ΝΑΤΟ έτσι ανάλογα θα λήξουν και τα υπόλοιπα. Επόμενη στάση Αφγανιστάν - Κασμίρ. Όσο για το πολεμικό θέατρο Ελλάς, οι Κινέζοι έχουν άλλα σχέδια.!!"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες, σε επιβεβαίωση του Λύκαστρου

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-ready-recognize-taliban-if-afghan-government-ousted

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΚΙΜΩΝ...εμείς εδώ τα λέγαμε. Ας πρόσεχαν οι καουμπόυδες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η Κίνα (και αυτοί που βρίσκονται πίσω απο αυτήν είναι οι ίδιοι που ήταν πίσω από τους Πέρσες) έχει φτάσει ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ στην ΙΩΝΙΑ.! Και εδώ πλέον τα πράγματα θα αγριέψουν για εμάς.

Οι ΗΠΑ βγήκαν νικήτριες και στους 2 προηγούμενος παγκοσμίους πολέμους, χωρίς να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ οι πόλεις τους, τα εργοστάσια τους, και γενικά η υλική υποδομή τους...αφού τα θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων τους τα χώριζαν δύο μεγάλοι ωκεανοί. Για αυτό και μπόρεσαν να δημιουργήσουν την οικονομική τους αυτοκρατορία.

Αν νομίζουν ότι θα καταστρέψουν την πατρίδα των Ελλήνων με φωτιές με τα εκατομμύρια Αφγανών που έρχονται εδώ είναι πολύ γελασμένοι. Αυτή την φορά θα καταστραφεί και η δική τους πατρίδα.!! Το έχω ξαναγράψει...ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, εγχειρίδιο χρήσης προς επιβίωση για τους γηγενείς που μπορώ να βρώ;Μαζεμένα πράγματα... από τα πρώτα βήματα μέχρι προχω καταστάσεις. Αν έχεις να προτείνεις οτιδήποτε που θεωρείς ότι δεν επισημάνθηκε όσο θα έπρεπε... Όχι ότι δεν είναι χιλιοειπωμένα.. αλλά πάντα κάτι σημαντικό μένει πίσω με όποιον τρόπο :)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες, και πριν αλέκτωρ ..το Ιράν, δηλαδή Κίνα, σπεύδει να βοηθήσει τον Λίβανο
https://www.zerohedge.com/geopolitical/iran-will-begin-transporting-fuel-lebanon-hezbollah-leader

ΚΙΜΩΝ