ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν τρομοκρατώντας και απειλώντας μας για το αντίθετο οι κάθε Βασιλακόπουλοι και Αδώνιδες.
 
Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί.
 
Τα πρώτα συμπεράσματα.
 
1. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει επαρκής γνώση και ενημέρωση για τα εμβόλια και τις μελλοντικές παρενέργειες τους, αυτό πιστεύουν κατά βάση υψηλού μορφωτικού επιπέδου ανεμβολίαστοι.
2. Θεωρεί ότι ο εμβολιασμός δεν είναι αποτελεσματική μέθοδος και επειδή το 99,85% των πολιτών ούτε θα νοσήσει βαριά, ενώ το ποσοστό θνητότητας βαίνει μειούμενο σε σχέση με την αρχική νόσο.
3. Θεωρεί λάθος τον τρόπο επιβολής του εμβολιασμού, οι αναφορές περί υποχρεωτικότητας έχουν συμβάλλει αρνητικά στην άποψη πολλών πολιτών που δηλώνουν αντιεμβολιαστές.
4. Θεωρεί ότι είναι υγιής και για 16 μήνες δεν αισθάνθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο να νοσήσει.
5. Θεωρεί ότι ο Covid 19 θα αντιμετωπιστεί με την φυσική ανοσία που θα αποκτήσει καθολικά η κοινωνία.
6. Αντιμετώπισε αρνητικά την προσπάθεια κινητροδοσίας του εμβολιασμού.
7. Νόσησε και ξεπέρασε επιτυχώς και σχετικά ανώδυνα την λοίμωξη.
 
Γαλλία: Το πείραμα 
 
To πείραμα του Mike Hearn πρώην στέλεχος της Google.
«Αποφάσισα να κάνω ένα απλό πείραμα για να μάθω: να δείξω ένα test που έχει ήδη λήξει, παρόλο που ήταν αρνητικό, και να δω τι θα συμβεί» αναφέρει ο Hearn.
«Στις μικρές επιχειρήσεις οι έλεγχοι ήταν ανύπαρκτοι: μερικές φορές η απαίτηση να δείξω το πιστοποιητικό αγνοήθηκε εντελώς, άλλες φορές μας ρωτήθηκε «έχετε πιστοποιητικό» αλλά κανείς δεν έλεγξε.
 
Ένα εστιατόριο είχε βρει έναν έξυπνο τρόπο για να ελέγχει την… αστυνομία χωρίς να απαιτεί από τους πελάτες να προσκομίσουν στην πραγματικότητα το πιστοποιητικό.Ο Hearn αποκαλύπτει επίσης πώς οι εντολές μάσκας σε θεματικά πάρκα και άλλους χώρους δεν τηρούνται, παρά τα σημάδια παντού που επιβάλλουν στους ανθρώπους να καλύπτουν τα πρόσωπά τους, ενώ η κοινωνική απόσταση είναι επίσης μια «ξεχασμένη ανάμνηση».
 
Οι εικόνες που δείχνουν άδειες καφετέριες και μπαρ την πρώτη ημέρα που εισήχθη το σύστημα ενδέχεται να έχουν τρομάξει όσους διενεργούν ελέγχους.Ψηφίζοντας τον νόμο αλλά αποτυγχάνοντας να διασφαλίσει την επιβολή του, η Γαλλία ακολουθεί το ίδιο μοντέλο με το Ισραήλ, όπου ο βασικός στόχος ήταν ο εκφοβισμός.
 
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά τα μέτρα ο Macron τα έχει επιβάλλει για την ελευθερία… αλλά ποια ελευθερία…που ούτε καθεστώτα δεν επιβάλλουν τέτοιους ελέγχους; Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα τα καφέ και τα εστιατόρια, είτε δεν λειτουργούν τους κλειστούς χώρους τους είτε και δεν ζητούν ποτέ οποιαδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, οι επαγγελματίες του χώρου είχαν τονίσει ότι δεν μπορούν να εξελιχθούν σε ελεγκτικούς μηχανισμούς.
 
Με βάση στοιχεία που αναφέρονται λεπτομερώς από τον Mike Hearn πρώην στέλεχος της Google προκύπτει ότι τα περισσότερα εστιατόρια, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις στη Γαλλία δεν επιβάλλουν το αμφιλεγόμενο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων ή πιστοποιητικών εμβολίων.
Κατά την πρώτη ημέρα της υποχρεωτικότητας η αστυνομία περιπολούσε και έλεγχε καφέ και εστιατόρια ζητώντας από τους πελάτες να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 
Ωστόσο, αυτό φαίνεται να ήταν σε μεγάλο βαθμό μια μπλόφα καθώς μόλις λίγες μέρες αργότερα, οι επιχειρήσεις και τα καφέ αδράνησαν και παρά τις απειλές για μεγάλα πρόστιμα, σε εντυπωσιακά μεγάλο βαθμό κανείς δεν ακολουθεί το μέτρο.Ήδη ο Macron ο Γάλλος Πρόεδρος επικρίνεται και μετά τα κίτρινα γιλέκα που έπληξαν το προφίλ του, οι δεκάδες συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων και των υποχρεωτικών μέτρων επίσης τον πλήττουν έναντι της υποσχόμενης και ισχυρά ανερχόμενης LePen.
 
Στην φωτό που επέλεξα.
Η προσωποποίηση μιας από τις βασικές αιτίες (3) της επικίνδυνης πλέον όπως εξελίσσεται όσο αφορά την συνοχή του κοινωνικού συνόλου κοινωνικής αντιεμβολιαστικής αντίδρασης.
 
Ακόμα και στην υποτιθέμενη περίπτωση που ο εμβολιασμός θα ήταν 100% ασφαλής και απαραίτητος, άνθρωποι σαν και αυτόν και με την όλη συμπεριφορά του και το είδος της όλης ρητορικής του, θα επέφεραν από ήπια έως σοβαρότατη κοινωνική αντίδραση και φυσικά το ακριβώς αντίθετο από το σκοπούμενο αποτέλεσμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Βσιλακοπουλος ο Αδωναϊ ο Κουλης και αλλοι πολοι ειναι ψυχοπαθεις για δεσιμο και απομονωση δεμενοι με αλλυσιδες και ξυλο ολη την μερα

Μμ2 είπε...



Άμα βλέπω τοιαύτας φάτσας κόπτεσθαι υπέρ των εμβολίων λες τέτοιος λαπομαλάκας μαμούχαλος δεν πρόκειται να γίνω. Κόβεις πέρα.
Καλύτερο αντιεμβολιακό πρότυπο και κίνητρο δεν υπάρχει λέμε.

Ανώνυμος είπε...



https://gamatotv.info/movies/%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82/