ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ .. 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ..30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.. 
 
Ερμής στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα..θα ισορροπεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί η επικοινωνία μας και έως αρχές Νοέμβρη..ορθός και ανάδρομος στα τέλη Σεπτέμβρη. Ζυγίζεται το εμείς..και ευνοείται ο διάλογος σε σχέσεις και συνεργασίες.
Τετάρτη Άρης σε αντίθεση με Ποσειδώνα..όψη που θα φέρει αναστάτωση στην πραγματικότητα..κόντρα στα όνειρά μας..Λάθη έως τώρα και παραλείψεις θα τονιστούν..
Τα Πρωτοβρόχια είναι εδώ..και φυσικά ακραία φυσικά φαινόμενα..ίσως πλήξουν περιοχές..λάβετε τα μέτρα σας.
 
Η Πανδημία (;) συνεχίζει να θερίζει..και σίγουρα οι μάχες για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί δεν δίνουν ξεκάθαρα αποτελέσματα ανάμεσα στους θετικούς ή αρνητικούς σχετικά με τα εμβόλια.
Σάββατο Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο..σταθεροποίηση σε σχέσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες για Α Δεκαήμερα..ζωδίων του αέρα και της φωτιάς ..Κυριακή ζήλιες πάθη ξεσπούν..ο Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα..μα η Αφροδίτη σε τετράγωνο μαζί του..
 
Χειριστικές συμπεριφορές..εμπλεκόμενα συμφέροντα χρήματα και εμμονές..και ένα εκρηκτικό κοκτέιλ..δυναμιτίζει συναισθήματα αλλά θρυμματίζει καρδιές..σκόνη και θρύψαλα..προσοχή που δίνεται την καρδιά σας..Εγκοσμίως κρυφές συμφωνίες..εις βάρος λαών.
Και πολέμους..έχει ανά τον κόσμο και οικονομικές κρυφές δοσοληψίες..εχθροί φανεροί ή μη..κάποιοι κερδίζουν πολλά..κάποιοι χάνουν άλλα τόσα.. 
 
Κριοί..
Διπλωματία χρειάζεται με τον Ερμή απέναντι..Εργασιακά θέματα όχι και τόσο ξεκάθαρα..υπάρχουν προστριβές με συναδέλφους..Μια σχέση φιλική ή ερωτική σταθεροποιείται.Άτομο κύρους ελέγχει τα σχετικά με την καριέρα σας.
Ταύροι..
Εργασιακές συζητήσεις..προτάσεις που ίσως είχατε παλαιότερα να δεχτείτε και πάλι.Δείτε διατροφή και την υγεία σας..έχετε πολύ τρέξιμο στην καθημερινότητά σας.Ερωτικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα..μην εμπλέκεται φίλους σε αυτά ..να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σάββατο κάτι θετικό σχετικά με δουλειά καριέρα ίσως και ένα θέμα υγείας σταθεροποιείται.Κυριακή γλυκές εμμονές..που πρακτικά όμως δεν σας δίνονται ευκαιρίες να τις κάνετε πράξεις..υπάρχουν αντιστάσεις..
Δίδυμοι..
Ερωτικό πρελούδιο..και η γλώσσα ο λόγος σαν αέρας ταξιδεύει εκεί που επιθυμείτε!!!
Φλέρτ και πείθετε..Ζητήματα παιδιών για κάποιους θα φέρουν τρεχάματα.Σπίτι καριέρα..θα βιώσετε πιέσεις και στα δύο για να ξεπεράσετε προβλήματα.Μια σχέση από μακριά σταθεροποιείται..ενώ κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι για χάριν των παιδιών σας..π.χ. εάν είναι νέοι σπουδαστές και θα ψάχνετε για σπίτι διαμονής τους.Κυριακή πολλά παιχνίδια παίζονται στον έρωτα σέξ..και χρήματα...που μπλέκεται λέω τώρα εγώ..
Καρκίνοι..
Θέματα σπιτιού ..οικογενειακά μια μετακόμιση..ίσως σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.
Μεσοβδόμαδα προσοχή τι υπογράφετε..προσοχή στις μετακινήσεις ταξίδια..αλλά και στο μεταφορικό σας μέσο..που ίσως χρειαστεί φροντίδα και αυτό. Σάββατο ένα θέμα οικονομικό λύνεται μέσω χορηγού..ενώ μια σχέση με άτομο με διαφορά ηλικίας σταθεροποιείται. Κυριακή σχέσεις συνεργασίες επι τάπητος..για θέματα οικονομικά ή άκρως ερωτικά..που πάτε ..και τι ακριβώς ζητάτε εσείς από το ταίρι σας..ή από ένα συνεργάτη σας.
Λέοντες..
Προτάσεις εάν δουλεύετε στα media στο Διαδίκτυο ή ασχολείστε με το εμπόριο..Δείτε λίγο και το μεταφορικό σας μέσο αυτό το διάστημα..Οικονομικές συμφωνίες όχι και τόσο ξεκάθαρες μεσοβδόμαδα..προσοχή σε απώλειες χρημάτων. Σχέσεις παντός είδους ανάλογα το Δεκαήμερο σας..των α σταθεροποιούνται των β αναταράσσονται ενώ των γ αφορούν αποκλειστικά κάποιες συμφωνίες που όμως δεν θα σας ωφελούν οικονομικά.
Παρθένοι..
Οικονομικά είναι τα κυρίως θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων σας..και για ένα δίμηνο περίπου. Σχέσεις συνεργασίες ακόμη και ο γάμος σας ταράσσονται για λίγο ..μια και η λογική λέει άλλα..το συναίσθημα ακριβώς το αντίθετο.Σάββατο μια καλή επαγγελματική συμφωνία..ίσως και μια βελτίωση σχετικά με την υγεία σας..Κυριακή πολλά παίζουν στον έρωτα παιχνίδια..μη βάζετε στοίχημα ποιός θα κερδίσει εάν είστε κολλημένοι με κάποιον κάποια..Θέματα παιδιών θέλουν άμεσες λύσεις ίσως πολυέξοδες..
Ζυγοί..
Ο Ερμής στο ζώδιό σας ήρθε και θα παραμείνει έως αρχές Νοέμβρη..ορθός και αργότερα ανάδρομος..
Βάλτε όλη την τέχνη της διπλωματίας σας για να πείσετε.. Μεσοβδόμαδα πέφτουν οι άμυνες νοιώθετε κουρασμένοι..προσοχή στην υγεία σας..Εργασιακά τρεξίματα και μπλεξίματα θα έλεγα με συναδέλφους..Σάββατο ίσως επισημοποιείται μια σχέση.Ένα θέμα σχετικά με ένα παιδί σας για γονείς λύνεται..Κυριακή κάτι σας στενοχωρεί σχετικά με το σπίτι ..ένα μέλος της οικογένειας ίσως..
Σκορπιοί..
Παρασκήνιο θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό και εσείς θα κινηθείτε αρκετά μυστικά στις όποιες υποθέσεις σας.Ερωτικά τα τερτίπια σας μεσοβδόμαδα..και ίσως φίλοι αντιδρούν σε κάποια δικά σας θέματα..μην τους εμπλέκεται καλύτερα.Σάββατο υποθέσεις σπιτιού λήγουν με επιτυχία..ενώ Κυριακή λάθη οικονομικά ή ερωτικά φέρνουν αποκαλύψεις.
Τοξότες..
Πιο κοινωνικοποιημένοι πιο φιλικοί..πολλές συναναστροφές θα φέρει αυτός ο Ερμής στον Ζυγό.
Ίσως η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ένα σύλλογο να σας φέρει θετικά αποτελέσματα σε άλλα ζητήματα σχετικά με την ζωή σας.Στο σπίτι προσέχετε λάθη παραλήψεις ακόμη και τα υδραυλικά σας..πλημμύρες..Σάββατο μια φιλία δένει περισσότερο..Κυριακή επαγγελματικές συμφωνίες..που όμως θα σας κάνουν υποχωρητικούς στα οικονομικά..κάλλιο πέντε και στο χέρι..παρά δέκα και καρτέρι..
Αιγόκεροι..
Επαγγελματικές συζητήσεις..ζητήματα καριέρας θα τονίσει ο Ερμής από τον Ζυγό..ίσως και προτάσεις για νέα αρχή.Ένα ταξίδι θα έχει σχετικά κάποια εμπόδια..ενώ εάν ασχολείστε με εμπόριο ή τα media.. ή με μετακινήσεις θα πρέπει να είστε τυπικοί και πολύ καλά οργανωμένοι.
Σάββατο μια οικονομική βοήθεια στήριξη κυρίως..Κυριακή θέλετε τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας..και ειδικά στην καριέρα σας ή στην εικόνα σας προς τα έξω..θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις..
Υδροχόοι..
Ταξίδια για εσάς φέρνει ο Ερμής από το Ζυγό και μάλιστα μακρινά..Βέβαια θα υπάρξουν και ανατροπές στην αναδρομή του.Η φιλοσοφία σας αλλάζει σχετικά με τα όνειρά σας..Θα έρθετε σε επαφή με άτομα από μακριά.Μεσοβδόμαδα προσοχή στα οικονομικά σας..απώλειες ίσως ή εάν έχετε δάνεια..ή κάτι με κληρονομικά φορολογικά..Σάββατο ο Κρόνος σας δίνει επιβράβευση..για κάτι που προσπαθήσατε πολύ ίσως και με σπουδές σχετικά ή κάτι με το εξωτερικό.Κυριακή εμμονές με το παρελθόν ξυπνούν και απωθημένα..παλιές ιστορίες..
Ιχθείς..
Θέματα οικονομικά θα πρέπει να λυθούν τώρα και μέσα στο επόμενο δίμηνο να δείτε τον προϋπολογισμό σας..και πώς θα βαδίσετε..Σχέσεις πλέον τακτοποιούνται...Μεσοβδόμαδα ίσως συννεφάκια..παραμύθια..και λογική αναμιγνύονται..Προσοχή σε συνεργασίες και τι συμφωνίες κάνετε..
Σάββατο..κάτι σας ικανοποιεί πλήρως..λύσεις και σε οικονομικά κάποιος σας στηρίζει ή σας καθοδηγεί ακούστε τον.Κυριακή ερωτικό φινάλε της εβδομάδος .ίσως ξοδέψετε για λόγους εντυπωσιασμού.
 

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Τα παιδιά των θεών μαθέτωσαν επί τέλους ότι ζώσιν σ'ένα κόσμο,
ευμετάβλητον, μικτόν και εν πολλοίς κακότροπον όπου άγνοια
φυσικού νόμου και κινδύνου ουδόλως συγχωρείται.

(Ωδάρχης.)

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



¨ Ο δε Θεόπομπος αναφέρει ότι, κατά τους μάγους (ιερείς των αρχαίων Περσών), ανά τρισχίλια έτη αντιμαχόμενοι ο Ωρομάζης θεός του καθαρωτάτου φωτός και ο Αρειμάνιος θεός γεννηθείς εκ του ζόφου επικρατεί πότε ο μεν και πότε ο δε. Προσέτι δε άλλα τρισχίλια έτη ο μεν καταστρέφει τα έργα του δε. Εν τέλει ο Άδης θα νικηθή οι δε άνθρωποι ευδαίμονες έσονται μήτε τροφής δεόμενοι μήτε εμφανίζοντες σκιάν. Ως προς τε τον θεόν τον σχεδιάζοντα αυτά, (λέγουν κατά τον Θεόπομπον, οι μάγοι) ότι ηρεμεί και αναπαύεται δι' ένα χρονικόν διάστημα, αναλογικώς τόσον όπως ένας κανονικός ανθρώπινος ύπνος. Η μεν ούν μάγων μυθολογία έχει τοιουτοτρόπως.¨

(Πλουτάρχου: Περί Ίσιδος και Οσίριδος: 47, 370 b,c.)