ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

H χρηστική πληροφορία της ημέρας.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H χρηστική πληροφορία της ημέρας:
 
Ένα Beriev200 μπορεί να κουβαλήσει 16 τόνους νερό για κατάσβεση δασικών πυρκαγιών ή εναλλακτικά 72 άτομα (μόνο) σε περιπτώσεις εκκενώσεων/διαφυγής κυβερνητικών μέσω θάλασσας/παραθαλάσσιων βιλών, όταν τους κυνηγάνε με τις πέτρες όσοι τους τελειώνει η θετική ενέργεια.
 
Ας φτιάξουν πλάνα εκκένωσης (παρατίθεται πρότυπο) και ας βάλουν και κανένα σύστημα με σειρά προτεραιότητας, όπως στα supermarket ξερωγώ, για το Beriev. Θα θρηνήσουμε θύματα από την ανοργανωσιά που τούς δέρνει στην Έξοδο!
 
(Και την καλημέρα μου στους κανονικούς ανθρώπους)
 
Μητσοτάκη Βιλιέσαι!  (Προσεχώς και σε t-shirts)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Την καλημέρα μου επίσης....
παραμένουμε ακόμη κανονικοί.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , δεν θυμάμαι σε ποια σειρά-ταινία ήταν η φράση στην τηλεόραση , εγαμήκοντο κύριε πρόεδρε . Ζω πάντως για τις κρεμάλες ¨)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Την καλημέρα μου και στους δυό σας. Όλοι για αυτό περιμένουμε να δούμε Νικόλα τις κρεμάλες.!! Γιατί η τιμωρία θα έρθει. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο 2022 και από το 2023 θα αρχίσουν να καλυτερεύουν λίγο τα πράγματα.Στην επιφάνεια θα βγούμε την άνοιξη του 2025...να το θυμάστε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Από το 2012 που έκλεισε ο Μεγάλος Κύκλος βλέπουμε ότι πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι.Αυτό έχει να κάνει και με την ανάγκη του Σύμπαντος να τραβήξει πληροφορίες (από τις ψυχές) ακόμα και ενέργεια, για να την επιστρέψει...είναι λίγο μεταφυσικό αυτό αλλά έχει να κάνει και με κάτι άλλο με την ΕΛΕΥΣΗ και το ΠΕΡΑΣΜΑ που κάνει ΤΩΡΑ ο Δίας απο την 28 μοίρα του Υδροχόου που είναι η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..των μαζικών θανάτων και όταν θα μπει ο Κρόνος στην 28 μοίρα του Υδροχόου το 2022 εκεί πλέον θα μιλάμε για πολύ μεγάλο θανατικό...θα έχουμε ένα μαζικό νεκροταφείο.

Πρέπει να αντέξουμε το δύσκολο έτος 2022...και να παραμείνουμε άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...


"Πρέπει να αντέξουμε το δύσκολο έτος 2022...και να παραμείνουμε άνθρωποι."

Γι αυτή ακριβώς την στιγμή νομίζω πως ήρθαμε.
Προετοιμασία νοητική,σωματική,ψυχική.
Διάκριση για να βλέπουμε καθαρά,πέρα από τα φτιαχτά τους προβλήματα,
πέρα από το τώρα..

Το νου μας στο πολύτιμο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες

Τις τελευταίες ημέρες ρίχνοντας μια ματιά για το πως διαχειρίζονται οι πυρκαϊές στην Ιταλία, Ισπανία κλπ, παρατήρησα ότι οι εκκενώσεις είναι πολύ της μοδός καθώς και ο κακός συντονισμός, η έλλειψη μέσων, η υποστελέχωση της πυροσβεστικής κλπ. αυτό μου έφερε στον Νου τα πρωτόκολλα του κοροδοιού, αφού και τα δύο υποστηρίζουν το αφήγημα της μεγάλης επανεκκίνησης είναι λογικό να υπάρχουν πρωτόκολλα ανεπάρκειας και για τις πυρκαϊές προκειμένου ο ασθενής να καταλήξει. Αυτό εξηγεί γιατί ο αρχηγός της πυροσβεστικής παρέμεινε στην θέση του και δεν είναι στην φυλακή.

ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



Ζω του ιδείν την σατανοΒουλήν
όπως της αξίζει
μισή Νεκροτομείον και μισή Φρενοκομείον.

Ευγενείς και θερμαί καλημέραι, πατριώται,
και καλά αντισώματα
ψυχικά - εθνικά και σωματικά-αγωνιστικά.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους τους Ελληνες και ειδικα σε αυτους που εχουν τα μυαλα ακομη στο κεφαλι τους.
Λυκαστρε κραταω τη φραση να παραμεινουμε ανθρωποι θα περασουμε απο ενα καμινι που θα σαρωσει τα παντα ελπιζω να σωσουμε οτι πιο πολυτιμο εχουμε...την ψυχη μας δηλαδη.