ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε εξηγήσει το όνειρο ακόμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ουσία του άρθρου σε 2 γραμμές. Τα μαρτυρούν χωρίς να τους βαράνε. Πάρτε τις σάπιες τράτες που θα τις φορτωθείτε για 40 χρόνια και θα σας πίνουμε το αίμα με τα προβλήματα που θα προκύπτουν και θα σας δώσουμε και 2 Τικο μόνο που το 2032 θα τα αποσύρετε, μένοντας πάλι χωρίς AAW πλοίο. 

Έπειτα θα παρακαλάτε πάλι το USN να σας δώσει πάλι 30χρονα μεταχειρισμένα πλοία AB ή ticonderoga για άλλα 10 χρόνια και θα φυλάτε τους κώλους των Αμερικανών για μια ζωή, ελέγχοντας την ισχύ σας στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο ανά πάσα στιγμή. Δεν πειράζει όμως γιατί είναι αμερικανικοί κώλοι. Σχετικά με τους πυραύλους που θα μας δώσουν οι Αμερικανοί για να γεμίσουμε τα ticonderoga, απλά γελάμε. Ας δώσουν πυραύλους αέρος εδάφους για τα f16 που έχουν ξεμείνει με κάτι σίδερα και μετά ας γεμίσουν και τα 122 κελιά.

Η ουσία λοιπόν. Πάρτε τις σκατένιες mmsc που θα είναι οι κύριες μονάδες για 40 χρόνια και τα καθρεφτάκια που θα δώσετε στους beggars ιθαγενείς θα είναι τα tico. Στο μεταξύ 660 άτομα θα πρέπει να στελεχώσουν 2 πλοία, μειώνοντας των αριθμών πλοίων που θα βγάζουμε έξω και μικραίνοντας τον χώρο που θα φυλάνε, αφού από διάφορα σημεία θα απουσιάζουν. Με άλλα λόγια μαλακά είσαι μαλάκας². Εάν θέλανε οι Αμερικανοί να σου δώσουν sm2 blk3c και sm6 θα σε έπιαναν απ' το χεράκι με fmf για ab και ffgx. Πως νιώθεις τώρα βλάκα που οι 4 κύριες μονάδες σου δεν θα έχουν δυνατότητα χρήσης sm2;;

Ξέρετε πως λέγεται αυτό;; Στραγγάλισμα όποτε τους καυλώσει. Εθνική κυριαρχία μηδέν. SM2 δεν θα δώσουν. Αλλιώς Καμπούλ μέσω Ερντογάν δεν θα έχει. Και μετά κατεβαίνουν οι Κινέζοι να κάνουν παρέα στους Ταλιμπάν, όπως κάνουν στο Ιράν. Γκε Γκε;;

Εάν οι Αμερικανοί ήταν όντως σύμμαχοί μας και όντως μας είχαν οριστικώς αναβαθμίσει θα έδιναν τα tico με ένα συμβολικό αντίτιμο και θα επιλέγαμε οποία ευρωπαϊκή φρεγάτα θέλαμε. Τώρα απλά ψάχνουν σε κάποιον να φορτώσουν τις lcs και να τους πίνουν το αίμα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: