ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Αντιθέτως, οι δασικές πυρκαγιές ευθύνονται κυρίως για την κλιματική αλλαγή!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αντιθέτως, οι δασικές πυρκαγιές ευθύνονται κυρίως για την κλιματική αλλαγή!

Ήδη ο καμμενος το 19 Αμαζόνιος έχει εκπέμψει 20% περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα απ' όσο έχει απορροφήσει.(Σχετικό ΕΔΩ)
 
Όσο για τις συνέπειες της αύξησης της θερμοκρασίας στην εκδήλωση πυρκαγιών: Μετατρέπει την αμάζευτη βιομάζα σε μπαρούτι μερικά λεπτά της ώρας πιο γρήγορα!
Και κανείς δεν λέει ότι η αύξηση της θερμοκρασίας επιταχύνει την απελευθέρωση στον αέρα του παγωμένου μεθανίου από των πυθμένα των θαλασσών, με μεγάλο κίνδυνο για να επαναληφθεί το "Μεγάλο Θανατικό" της Πέρμιας γεωλογικής περιόδου της Γης πριν 250εκ χρόνια όπου, απουσία ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, μια ασυνήθιστη ηφαιστειακή δραστηριότητα αύξησε το CO2 και την θερμοκρασία με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί το 95% της ζωής στον πλανήτη από την απότομη εξάχνωση αυτού του μεθανίου. (Σχετικό ΕΔΩ).
 
Η απανταχού κυβερνητική ανεπάρκεια διαχείρισης των δασών (η εγχώρια παρουσιάζεται ανάγλυφα στην ανάρτηση μας ΕΔΩ) και η ανθρώπινη ηλιθιότητα, που δεν μπορεί να μαζέψει το παγωμένο φυσικό αέριο για να το κάψει, δηλαδή να το δώσει για τροφή στα δάση που καίει, κυριολεκτικά σκοτώνει!
 
Και όλα αυτά θα εντείνονται για ένα πουκάμισο αδειανό, μια δήθεν Πράσινη Ανάπτυξη...

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


¨Εάν δεν χέσει ο Μωάμεθ το βουνό, θα ξεχέσει το βουνό τον Μωάμεθ.¨

(Ψευδάρχης)