ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Είναι μέχρι να σκάσουν οι πρώτες Ευρωπαϊκές τράπεζες εντός της ευρωζώνης από κει και πέρα να δω ποιός θα λυπηθεί την ΕΕ και το φουσκοευρώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω : Προσδεθείτε ! Έρχονται ισχυρές αναταράξεις στην οικονομία....

Τα χουμε πει όλα αυτά πολύ πριν την πανδημία.
Ειδικά μετά τα lock downs και τον πτωχευτικό το πράγμα τρέχει, όχι για τους υπερχρεωμένους, αυτοί ήταν τελειωμένοι από τότε που εντάχθηκαν σε ρυθμίσεις, εξωδικαστικών και Κατσέληδων 10ετίας και άνω, ποτέ δεν πρόκειται να "στρίψουν" αν δεν τους έλθει το τζόκερ, αλλά για τους μέχρι χθες οικονομικά υγιείς.
 
Όσο για το τραπεζικό σύστημα;; Αυτό πνέει τα λοίσθια από την στιγμή που ξεπούλησε τις απατήσεις του σε funds αντί το ίδιο να τις κουρέψει και να τις ρυθμίσει. Τώρα οι τράπεζες κλείνουν το ένα υποκατάστημα μετά το άλλο και ξεφορτώνονται συνεχώς προσωπικό. Στο τέλος θα συγχωνευτούν σε 2 από 4 και φυσικά ο κύκλος εργασιών τους σε έναν λαό υπερχρεωμένο και άνεργο δεν θα υπάρχει, μέχρι να τελειώνουν και αυτές και να δημιουργηθεί μια δημόσια ΒΑΝΚ of BANANIA να τελειώνουμε.
 
Δεν ξέρω πόσοι θα είναι αυτοί που θα πεθάνουν από την Δ ή την Κ ή την Λ μετάλλαξη αλλά από άγχος, ανεργία και θλίψη θα πάνε πολλοί περισσότεροι.
Είναι μέχρι να σκάσουν οι πρώτες Ευρωπαϊκές τράπεζες εντός της ευρωζώνης από κει και πέρα να δω ποιος θα λυπηθεί την ΕΕ και το φουσκοευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ πες μας λίγο την άποψη σου περί quantum finance system ,xdc, Nesara, crypto κτλ…ευχαριστώ
Χx

Μμ2 είπε...


ET KOYLIS GAMENTUS EST.

Μπουκούλης, μαμιέσαι
και ανήρ δεν λογιέσαι.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ. 16 χρονών.
Του υποκλίνεται όλος ο πλανήτης, αλλά τα ελληνικά κομματικά και μιντιακα μπουρδελα, δεν του κάνουν την τιμή.
Όχι απλώς έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη,
Έχει το χαμηλότερο κόστος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, αξίας μόλις 500 ευρώ, και από προχθές συγκαταλέγεται επίσημα, στους έξι στον πλανήτη, που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ !
Ο ίδιος χαρακτηριστηκε η επιτομή της σεμνότητας.
Ανέβηκε τρεις φορές στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
Είναι μαθητής της Α’ Λυκείου από την Καβάλα, και έχει στο εφηβικό του δωμάτιο ένα ανθρωποειδές ρομπότ, ύψους 1.85 μ. που συνεννοείται σε άπταιστα Αγγλικά.
Στο άκουσμα των επιτευγμάτων του μικρού Δημήτρη ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την χορηγία 10.000 ευρώ για τις σπουδές του και αμέσως μετά στην ίδια κίνηση, την χορηγία 10.000 ευρώ προχώρησε και ο πρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα.
Σε μια τόσο μικρή ηλικία, κατόρθωσε με το προσωπικό του έργο να βάλει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, και να βρίσκεται στην κορυφή, με τους πρώτους έξι.
Ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών. Μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων.
Καμμία βοήθεια απο το ελληνικό Κράτος.
Καμμία βοήθεια απο το ίδρυμα Ωνάση.
Καμμία βοήθεια απο το Σταύρος Νιάρχος.

.....................................

Υ.Γ.
ΠΑΜΕΑδες, ΕΛΙΑΜΕΠάδες,
ΑΝΤΙΦΑδες, ΛΟΑΤΚΙδες αδερφάρες,
και Βουλή, βάσι Γερμανική
όλοι στον Καιάδα
μήπως σωθείη η Ελλάδα.