ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Καλό θα ήταν οι διάφοροι αρθρογράφοι και "αναλυτές" πριν ασχοληθούν με κάποιο θέμα να έχουν μελετήσει....ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βλέποντας κανείς αυτήν την φωτογραφία καταλαβαίνει κάποια πράγματα που τα κομματικά κανίς, οι μπράβοι του δημοσίου λόγου και οι αλαζόνες μαϊντανοί της δημόσιας ζωής, και οι "ειδικοί" του κώλου αδυνατούν να αντιληφθούν. Πόσο μάλλον να σκεφτούν τις κινήσεις στο μέλλον.

Είναι μια παλιά φωτογραφία...στη μέση ο εκ των ηγετών/ιδρυτών της οργάνωσης των Ταλιμπάν, στα αριστερά του ο νεαρός τότε Ταγίπ Ερντογάν. Ακριβώς πίσω απο Ερντογάν και την Τουρκία βρίσκεται το Ιερατείο του Τυφώνα. Και αναρωτιέται κανείς.. αν όλοι οι εν Ελλάδι πασαλειματίες δήθεν ειδικοί που πριν χρόνια εκθείαζαν τον "μεγάλο δημοκράτη" Ερντογάν, δεν είχαν δει αυτή την φώτο..και αν την είδαν τι σκέφτηκαν;; Υπάρχει σχέδιο ο Ερντογάν τώρα έχει πια όσους μισθοφόρους θέλει …πεζικό είναι το άλφα και ωμέγα.

Ίσως οι διάφοροι αρθρογράφοι και αναλυτές γεωστρατηγικών θεμάτων, αλλά και οι άνθρωποι του πνεύματος....πριν ασχοληθούν με κάποιο θέμα, θα ήταν καλύτερα για να έχουν μια ολική εικόνα της αναφοράς τους, να έχουν μελετήσει επιστήμες και τέχνες όπως....φιλοσοφία-μαθηματικά-αστρονομία-αστροφυσική-φυσική-χημεία-τοπολογία-γεωμετρία-αρχιτεκτονική χώρου-γεωπολιτική (χώρου)-στρατηγική-τέχνη του πολέμου-θρησκειολογία-παραδόσεις των πολιτισμών-μυθολογία.....αλλά πάνω από όλα ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο γράφων δεν είναι φιλόσοφος, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να μελετώ και να ερευνώ προς κηπευτική ψυχής και καλλωπισμό εαυτού. 


Ο Erdogan παρέα με τον Gulbuddin Hekmatyar. 

 "...He received more CIA funding than any other mujahideen leader during the Soviet-Afghan War..." 

Τον Αύγουστο του 2015, ζήτησε από τους ηγέτες των Ταλιμπάν να σχηματίσουν μια ευρεία συμμαχία για την καταπολέμηση των ΗΠΑ.

35 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τα λες δεν τα λες πόσοι τα ακούν . Η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει πόσα έτη πάει ο σχεδιασμός αυτών που ζούμε με τον Ερντογάν φοιτητή του Ιερατίου του Τυφώνα τότε, να μην μιλήσω για την αποκρυπτογράφηση που κάνεις για ακόμα παλαιότερα και μας ανοίγεις τα μάτια .
Όπως λες , πεζικό έστω της πλάκας πολλοί ταλιμπάν ? αλλά αριθμητικά ανεξάντλητο να το ξαμολήσει παντού , με απανωτά κύματα πόσο θα αντέξουμε και με 5-6 εκατομμύρια ήδη μέσα να περιμένουν το σύνθημα + τον εσωτερικό εχθρό . Είχες πει παλιότερα ότι το σπαθί του Ισλάμ είναι επικίνδυνο , εκτός και αν ξέρεις να κόψεις το χέρι από τον ώμο , είναι όμως αυτό πλέον εφικτό που γιγαντώνεται εχθρός και προδότες ?
Κάτα τα άλλα στην χώρα που δεν δουλεύει τίποτα (εκτός από διόδια και χαράτσια) , συνεχίζεται η είσπραξη και η εκδίωξη των Ελλήνων από την φύση , δεν θα με φτάνει ούτε 1500αρι να ανέβω οικογενειακώς στον Όλυμπο στο μέλλον από την Κρήτη με 5-6 μέρες διαμονή +2 μέρες πλοία , δείτε εδώ ατζέντα 2030-είσπραξης
https://www.larissanet.gr/2021/08/16/me-eisitirio-ston-olympo/ , μόνο εγώ θυμώνω?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...αυτό ακριβώς συζητούσαμε χθές το απόγευμα με τον Φώντα,!! Πεζικό της πλάκας , αυτά τα αδύνατα μικροσκοπικά και αγύμναστα ανθρωπάκια δεν μπορούν να τα βάλουν με έναν τακτικό και οργανωμένο στρατό.

Όμως με τον αγύμναστο μπυροκοιλιά και καλομαθημένο κάτοικο της χώρας μπορούν άνετα. Ο κάτοικος της χώρας δεν θα αντέξει ούτε μια εβδομάδα σε έναν πόλεμο μαζί τους. Γιατί όταν δεν είσαι εκπαιδευμένος σε συνθήκες πολέμου και έρχεσαι αντιμέτωπος με έναν στρατό ο οποίος έχει δει μάχη και έχει περάσει όλο το ψυχολογικό αντίκτυπο, στατιστικά έχεις χάσει. Το γεγονός ότι έχεις πρόσβαση σε ένα όπλο δεν σε κατατάσσει αξιόμαχο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όχι Νικόλα δεν θυμώνεις μόνο εσύ...θα μας βάλουν εισιτήριο ακόμα και για να βγούμε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αναφέρθηκε ο Τυφώνας, καλά θα είναι να αναφέρουμε ότι εκεί στην Ορτόσπανα βρίσκεται και το Τρίοδον της Εκάτης από την εποχή του Τρωικού πολέμου. Ο Αλέξανδρος δεν πήγε εκεί για να παραθερίσει. Ο λόγος ήταν άλλος πολύ πιό σοβαρός. Αυτά όμως τα γνωρίζουν καλύτερα οι έμμισθοι φιλόλογοι...

ΑΡΡ. είπε...


Αν.

Αυτά όμως τα γνωρίζουν καλύτερα οι έμμισθοι φιλόλογοι...

..........................................................

Την τύφλα του Κουφοντίνα, Φύσσα και ΟΛΜΕ ξέρουσιν αυτοί. Άλλωστε από συνωστισμό Σμυρνέϊκο και γερμανοκομμουνισμό γαλαζοπράσινοροζέ φτάσαμε προσχεδιασμένα, προοδευτικά και δημοκρατικότατα, στον ενεστώτα λοατκί εθνοευνουχισμό και αυτοαφοπλισμό μας.
.

Μμ2 είπε...



Και τώρα ησυχάσαντες, χατζηέλληνες-Ρωμηοί, αλλάξατε πλευρόν ύπνου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

«Ο πόνος και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν έχουν έθνος, ούτε θρησκεία» αλλά και επειδή «πρέπει να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια για να παραμείνουμε άνθρωποι και να διατηρήσουμε ζωντανή την καρδιά και το μέλλον της Ευρώπης»
.....................................................................

Έτσι.., ¨δεν έχουν έθνος¨ (εδώ στοχοποιείται έμμεσα, πρώτος και καλύτερος, ο βασικός εχθρός), αλλά
¨ούτε και θρησκεία¨ (στάχτη στα μάτια, εδώ γελάνε, αφού η διεθνίζουσα - κατά τ' άλλα ¨κάτω η σατανική παγκοσμιοποίησις¨ θρησκεία - πολυεθνική εταιρία τα καταγγέλλει αυτά!)
Κι εσύ, Χατζηέλληνα, (το χαζός απ' το χατζής=βαπτισμένος εν Ιορδάνη ετυμολογείται), λαέ αποβλακωμένε, αν περιμένεις
απ' τον ¨δούρειον ίππον¨ αλώσεως των ελευθέρων εθνών με τις αβρααμοθρησκείες, επί του προκειμένου την εθνοκτόνον (βάσει ιδρυτικού καταστατικού-δόγματος) ημετέραν βυζαντινορθοδοξίαν,
εθνικήν προκοπήν και σωτηρίαν-ελευθερίαν,
κοιμάσαι τσαρουχάτος, τρομάρα σου.
Και θα ξυπνήσεις, μετ' ου πολύ, ιστορικά μετεξεταστέος,
και πάλι με ορθοδοξοϊσλαμική συγκατοίκησι-συνεύρεσι και βούρδουλα τύπου τουρκοκρατίας.
Τότε θα εκτιμήσης και το αρχαίον ομηρικόν ¨ είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης¨ ήτοι ¨η αρίστη θρησκεία είναι ο πατριωτισμός και η υπεράσπισις της εθνικής ελευθερίας.¨
Όπως και το ¨πατρός τε και μητρός τε και των προγόνων απάντων ...¨
Έτσι.






΄

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ότι εκεί στην Ορτόσπανα βρίσκεται και το Τρίοδον της Εκάτης από την εποχή του Τρωικού πολέμου. Ο Αλέξανδρος δεν πήγε εκεί για να παραθερίσει. "

Α ναι..σίγουρα όπου πήγαινε δεν πήγαινε τυχαία. Ότι έκανε το έκανε βάση σχεδίου και ενός χάρτη που είχε.Ακολουθούσε συγκεκριμένη οδό και κατεύθυνση. Μια που είπα την λέξη οδό..από Κασπίων Πυλών και μέσω της Παρθυαίας ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΔΟΣ που οδηγεί ΕΥΘΕΙΑ στο όρος που βρίσκεται στα Ορτόσπανα και στο Βάκτρων Τρίοδον δηλαδή την Τρικέφαλη Σελήνη.

Μιλάμε ότι κάτι βρίσκεται εκεί...μπορεί και ένας αντιβαρυτικός κινητήρας...αλλά ίσως και να μην θυμάμαι καλά ....ο αυτοκρατορικός θρόνος του ενός Σεληνιακού Οίκου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Υπάρχει ολόκληρος λαβύρινθος από κάτω...εκεί στην Ορτόσπανα. Κάτω από το βουνό.

Μμ. είπε...


Λ.


Υπάρχει ολόκληρος λαβύρινθος από κάτω...εκεί στην Ορτόσπανα. Κάτω από το βουνό.
.......................................................


Και όπου εγκαταβιούν μιλιούνια υβριδικά σκλαβάκια, βεβαίως βεβαίως, που ζώσι αρουραιοειδώς εξορύσσοντας νυχθημερόν σπανίας γαίας και άλλα ενεργειακά καλούδια των σατανιστών κυρίων των - και δυστυχώς πατέρων των -, σκλαβάκια τρεφόμενα αποκλειστικά και βουλημικά (μπλιαχ) με τους νεκρούς των και τα κόπρανά των και πίνοντα τα ούρα των για αναψυκτικό (κόκαλ ούρα λέγεται.) Εβραιοτυφώνειος οικονομική γενετική πατέντα αυτή ενεργειακής αυτοτροφοδοσίας των γκόιμ, και μη γελάτε παρακαλώ γιατί είναι το μέλλον που μας απειλεί αυτό.
Το μέλλον για το οποίο προορίζουν και την σημερινή ανθρωπότητα οι πλανητικοί επικυρίαρχοι εντολοδόχοι των. Αν και την έχουσι πιθανότατα γεγαμημένη καθ' ότι πεπάτησαν κόκκινες ολύμπιες γραμμές εμπλεκόμενοι με την γενιά των ηλιακών υπερθεών και δεν θα τους έβγη καθόλου καλό αυτό τελικά, όπως συνέβη πλειστάκις και εις το απόκρυφο παρελθόν... Μα καθόλου καλό!

Ανώνυμος είπε...

Για το τοπωνύμιο Ὀρτόσπανα, εκτός από την Καμπούλ υπάρχει και η Cabura όπως και η Carura.

Η Καμπούλ βεβαίως ετυμολογικά κρύβει κυρίως την έννοια του "Θησαυροφυλακίου", το οποίο στην γλώσσα τους είναι το Kah-Pul, παραφθορά του οποίου είναι το Kabur, Cabur, Cabura.

Οσον αφορά τώρα τον αναθεματισμένο Καριόλη τον Urddhagan, το όνομά του και μόνο, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, μαρτυρά Αφγανικό οφικό γένος και μάλιστα από την Urddhastana, δηλαδή την Καμπούλ.

Και επαναλαμβάνω ο Αλέξανδρος όταν βούτηξε το Ωξιανό θησαυροφυλάκιο στα Γκάουγκα Μάλα που το φύλασσαν ένα εκατομμύριο Αφγανοί, δηλαδή τα Γαυγάμηλα, τραβηξε για την Ασιατική Federal bank της Kah-Pul. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά... εκτός από το γεγονός ότι και εκείνος ο περιβόητος Παύλος, ο θησαυροφύλακας του Ηρώδη, το πραγματικό του όνομά ήταν Σαούλ ο Πούλ ή Παούλ. Παούλ (Paul, Pul) στην Περσική γλώσσα σημαίνει θησαυροφυλάκιο. Και Σαούλ, ο κορυφαίος.

Το κακό βέβαια είναι ότι η Ασιατική Federal bank της Kah-Pul ορίζει μονίμως και τον εκάστοτε κυβερνήτη της Federal Bank of New York. Τον θυμάστε εκείνον τον Μπερνάρκη;
Έτσι για να έχετε μιά ιδέα από Ωξιανούς Υκσώς μέχρι τον κέρκωπα τον Urddhagan.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζουν καλύτερα οι έμμισθοι φιλόλογοι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως σου απάντησε και ο φίλος ΑΡΡ.."Την τύφλα του Κουφοντίνα, Φύσσα και ΟΛΜΕ ξέρουσιν αυτοί"

Και όχι μόνο αυτοί...για τον Αλέξανδρο ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά ήταν και τι ήθελε να κάνει. Τα μόνο άτομα που γνώριζαν για αυτόν ήταν η μητέρα του και ο Ηφαιστίωνας.
Ήταν κυκλοθυμικός και άλλαξε εύκολα συναισθήματα...όταν όμως έβαζε κάτι στο μυαλό δεν του το έβγαζε κανείς ότι και να του έλεγες.

Οι περισσότεροι φιλόλογοι και μη ΔΕΝ γνωρίζουν ποιος ήταν ο πραγματικός του πατέρας.! Δεν ήταν ο Φίλιππος αλλά ούτε και φυσικά ο σκουράντζας ο Ντεκτανεβω Αιγύπτιος ιερέας.

"...ότι Αλεξάνδρου πατήρ ουχ ο Φίλιππος γένοιτο, αλλά τις τουνομα ΔΡΑΚΩΝ , γένος ΑΡΚΆΣ , εξ ου και τον περί του δράκοντα μύθον ρυήναι.".

Αυτά και ίσως θα έπρεπε να ψάξουν τον λόγο που καραβάνια ολόκληρα φορτωμένα με χρυσό ήρθαν στην Μακεδονία σταλμένα από τον Αλέξανδρο. Για αυτόν τον χρυσό ψάχνουν ακόμα και σήμερα...

ΑΡΡ. είπε...


Λ.
Αυτά και ίσως θα έπρεπε να ψάξουν τον λόγο που καραβάνια ολόκληρα φορτωμένα με χρυσό ήρθαν στην Μακεδονία σταλμένα από τον Αλέξανδρο. Για αυτόν τον χρυσό ψάχνουν ακόμα και σήμερα...
...................................................................

Εξ ού και το στωικόν απόφθεγμα ¨Ένδον σκάπτε¨ εφαρμογήν έχοντος ουχί μόνον ηθικήν μεταφορικήν αλλά και κυριολεκτικήν (υποχθονίως) βεβαίως βεβαίως.
Το χρήμα γαρ ανέκαθεν κινεί την ιστορίαν, αι δε σοφαί ιδέαι την κοσμούσι.
Παρεμπιπτόντως η ημετέρα Χ.Α. κατ' όνομα χρυσή αλλά κατ' ουσίαν αμόρφωτα φτωχαδάκια του τύπου ¨είδον πατριωτικόν φως κι εμβέβηκα¨ από χρυσόν ξέμεινε και χρηματοδότας όπως άλλωστε και όλα τα ανάλογα αποτυχόντα πολιτικά και θρησκευτικά κόμματα βραχείας πνοής.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Οι περισσότεροι φιλόλογοι και μη ΔΕΝ γνωρίζουν ποιος ήταν ο πραγματικός του πατέρας.! Δεν ήταν ο Φίλιππος αλλά ούτε και φυσικά ο σκουράντζας ο Ντεκτανεβω Αιγύπτιος ιερέας.

"...ότι Αλεξάνδρου πατήρ ουχ ο Φίλιππος γένοιτο, αλλά τις τουνομα ΔΡΑΚΩΝ , γένος ΑΡΚΆΣ , εξ ου και τον περί του δράκοντα μύθον ρυήναι.".

--------------------------------------------------------------------------------------

-Το ανωτέρω απόσπασμα ανήκει στον Αλεξανδρινό γραμματικό Ηφαιστίωνα (εποχή Αδριανού) και από το έργο του "Περι παραδόξου ιστορίας" το οποίο εχάθη. Αναφέρεται μόνο από τον Φώτιο "Φωτίου Βιβλιοθήκη".

Ο Φώτιος βεβαίως αναφέρει ότι ανέγνωσε το έργο του μυθογράφου Πτολεμαίου Ηφαιστίωνος και έκρινε ότι πολλά τερατώδη και κακόπλαστα γράφονται σε αυτό.

Η αρχική αναφορά στον αλληγορικό Δράκοντα οφείλεται στον Καλλισθένη και σε κανέναν άλλο, ο οποίος παρουσιάζει τον Νεκτανεβώ ως φυσικό πατέρα του Αλεξάνδρου. Ο Δράκων σύμφωνα με τον Καλλισθένη, είναι ο Λίβυος κερασφόρος Τρίμορφος Άμμων ή ο Σέραπις (666) στου οποίου την ιερατική τάξη ανήκει ο Σεληνολάτρης Νεκτανεβώ. [Καλλισθένης κεφ.Α, 6-7]


Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την εποχή που ο Ρετζέπ ήταν το τσουτσέκι του Γκιουλέν. Έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Ο Γκιουλέν (η θεία δηλαδή) του τράβηξε το χαλάκι και κινδύνεψε ο πόντιος να χάσει την καρέκλα. Και η καρέκλα είναι ούμπερ άλλες. Πάνω από ιδεολογίες, θρησκείες και υψηλά πεπρωμένα. Φυσικά δεν είναι κορόιδο για να χάσεις τις άκρες του με τους ταλιμπάν που τον ταΐζουν ατελώνιστη πρέζα και πετρέλαιο, αλλά το γυαλί έχει ραγίσει. Και με την Ελλάδα παίζει κατενάτσιο παρ' όλο που τα εδώ ξενόδουλα σκουλήκια ουσιαστικά τον εκλιπαρούν με τον ενδοτισμό τους να επιτεθεί. Δεν θεωρώ άσχετο το ότι είναι γονιδιακά πολύ πιο Έλληνας από πολλούς ντόπιους που εδώ και γενιές βάζουν πούτσα σε Ελληνίδα μόνο αν κατέχει όλο το Χαϊδάρι (Μαρίκα).
Απλά κάνει πανωσηκώματα στις διμερείς ομιλίες μέχρι να τα σαρώσει όλα ατουφέκιστος. Τα κεμαλικά τσουτσέκια της θείας όπως η Τσιλέρ -που προσκυνούσε στον τάφο του προγόνου της Ταμερλάνου- και η Αξενέρ θα είχαν κάνει το Αιγαίο μπουρλότο.

ΑΡΡ. είπε...


Α-ΠΑΙΔΕΊ΄Α

Οι πλείστοι έμμισθοι φ-ελ-λόλογοι της σήμερον, κρατικοί υπάλληλοι-δούλοι όντες και αυτοί, εικότως αγνοούσι ουχί μόνον τα του Αλεξάνδρου πατρογονικά - ψιλά γράμματα άλλωστε, δυσνόητα και αμφισβητούμενα, αυτά - αλλά τα βασικά και στοιχειώδη της πολιτικής και ιστορικής γνώσεως και πραγματικότητος. Συγκεκριμένα το ότι ο ημέτερος χριστιανισμός εστί κομμουνισμός μετά θεού, ο δε κομμουνισμός χριστιανισμός άνευ θεού (Δ. κιτσίκης) (αυτοί άραγε οι πρωτομάρτυρες τίνα πατρογονικήν εθνικήν πίστιν εξέφραζαν και υπεράσπιζαν πέραν της διεθνοκομμουνιστικής κι εθνοδιαλυτικής θρησκευτικής των;),
αμφότερα όντα κόμματα βαρβάρου και δουλόφρονος εβραιοασιατικής κοπής και σωτηριακής ουτοπίας.
Όπως το ότι η Ελλάς μεταπολιτευτικώς ξενοκρατείται-αποικιοκρατείται νεοταξικώς, υπό ένα στυγνόν και ακόλαστον εβραιο(χαζαρο)τραπεζικόν νεοκομμουνιστικόν καθεστώς, καθεστώς διακομματικής εναλλασσομένης και ανακυκλουμένης δικτατορίας. (ψευδοκοινοβουλευτισμός, ψευδοδημοκρατία.)

Ανώνυμος είπε...


@19 Αυγούστου 2021 - 2:11 μ.μ

Δηλαδη με τα λιγα ή πολλά του χρωσταμε
χαρη,που δεν εβαλε φωτια στο Αιγαιο.

Τον ταταρο ναλες γιατι ποντιος δεν ειναι,πραγματικα
βριζουμε τους Ελληνες του ποντου
με αυτο.

Οταν θα νιωσει ασφαλης,και ταυτοχρονα τα αφεντικα του
Κρινουν πως ηρθε η ωρα,θα εκτελεσει την εντολη
Εισοδου στο Αιγαιο ανεξαρτητως αποτελεσματος.

Ενα πιονι ειναι,οπως και οι δικοι μας ΟΛΟΙ,υπακουουν σε εντολες
εχει βεβαια και μια μεγαλομανια πως μπορει απο βατραχος
Να γινει πριγκηπας ...ο καθενας με την λοξα του

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν θεωρώ άσχετο το ότι είναι γονιδιακά πολύ πιο Έλληνας από πολλούς ντόπιους "

Ούτε Έλληνας αλλά ούτε και πόντιος είναι ο Ερντογάν. Και μόνο να προσέξει κανείς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καταλαβαίνει. Ο Μογγόλος με τον τυπικό επίκανθο, τα εκπεταγμένα ζυγωματικά και την πεπλατυσμένη γρυπή μύτη..και τα εδώ "σαίνια" συνεχίζουν να νομίζουν ότι είναι ποντιακής καταγωγής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Δράκων σύμφωνα με τον Καλλισθένη, είναι ο Λίβυος κερασφόρος Τρίμορφος Άμμων ή ο Σέραπις (666) στου οποίου την ιερατική τάξη ανήκει ο Σεληνολάτρης Νεκτανεβώ. [Καλλισθένης κεφ.Α, 6-7]"

Α μάλιστα μιλάμε για αυτόν τον Καλλισθένη...έναν από τους μεγαλύτερους ύπουλους αντιπάλους του Αλέξανδρου. Έναν Καλλισθένη που κόμπαζε ότι από εκείνον και τα συγγράμματά του εξαρτώνται ο Αλέξανδρος και τα έργα του και ότι δεν θα δοξαζόταν εκείνος από τον Αλέξανδρο, αλλά ο Αλέξανδρος θα δοξαζόταν από τον Καλλισθένη. Ένας από τους μεγαλύτερους προπαγανδιστές (επικοινωνιολόγους τους λένε σήμερα) της τότε εποχής.

Και αν κρίνουμε από αυτά που έγραψε για τον Παρμενίωνα στην μάχη των Γαυγαμήλων δεν χωρεί αμφιβολία ότι όντως ήταν μεγάλη.... λέρα.Τον αμφισβητούσε συνέχεια σε κάθε ευκαιρία, και έσπερνε συνέχεια ζιζάνια ανάμεσα στον Αλέξανδρο και στους Μακεδόνες του.

Είναι σαν να περιμένω εγώ από τον εχθρό μου να ακουστεί η αλήθεια για μένα.!!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ...λέρα και κάλπικος ο Καλλισθένης, και στο κάτω κάτω της γραφής τι μας κόφτει αν ήταν ή δεν ήταν.
Ας πάρουμε όμως τις χρυσές λίρες, όπως τον Πτολεμαίο του Λάγου, τον Αριστόβουλο και τον αφελέστατο και δεισιδαίμονα ταλύβιό τους Αρριανό, σύμφωνα με παλαιότερους και νεώτερους αναλυτές, να δούμε αν διαφωνούν με τον Καλλισθένη.

1. Αρριανού Ανάβασις Αλεξάνδρου Γ΄3,2

"..και τι και αυτός της γενέσεως της εαυτού (του Αλεξάνδρου) ες Άμμωνα ανέφερε"

2. Αρριανού Ανάβασις Αλεξάνδρου Γ΄3,5 (Αναζητώντας το μαντείο του Άμμωνος)

"και ο Πτολεμαίος ο υιός του Λάγου λέγει ότι έμπροσθεν του στρατεύματος εβάδιζον δύο Δράκοντες εκβάλλοντες φωνάς και ότι ο Αλέξανδρος επρόσταξε τους οδηγούς να τους ακολουθούν δίδοντες πίστιν εις το θεϊκόν σημείον και ότι οι Δράκοντες εκείνοι ωδήγησαν αυτούς εις τον δρόμον τον φέροντα προς το μαντείον" (μετάφρασις)

Εδώ τι λέμε;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γελάνε οι Αλβανοί με όσους υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες είναι και Πελασγοί:

https://www.protothema.gr/greece/article/1153289/proklisi-apo-alvanida-istoriko-oi-alvanoi-einai-klironomoi-tis-arhaias-elladas/

Υπάρχει κανένας έμμισθος ιστορικός να δώσει ένα καλό μάθημα στην χοντροφακλάνα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τι λέμε;; Ότι ο Πτολεμαίος του Λάγου είπε αυτό που είδε. Και τι είδε ακριβώς;; Είδε δύο Δράκοντες-υπηρέτες του Ιερατείου που είχαν σταλεί στον Αλέξανδρο για να τον βοηθήσουν να βρει τον δρόμο προς το Μαντείο.

Το Μαντείο ήταν τότε αυτό που είναι σήμερα ο Λευκός Οίκος. Όλοι οι Έλληνες που παίρνουν το χρίσμα για να διατελέσουν πρωθυπουργοί πρέπει να κάνουν το ταξιδάκι τους εκεί. Να πάρουν τις εντολές τους.! Άρα ο Αλέξανδρος ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάει εκεί ... αλλιώς...νο ρούβλι...νο Ντούβλι.

Το σίγουρο είναι ότι και τότε ανάμεσα στην ελίτ του πλανήτη, υπήρξε ένας εσωτερικός πόλεμος ιερατείων. Με άλλο ιερατείο ξεκίνησε ο Αλέξανδρος... και στην πορεία με άλλο ιερατείο κατέληξε! Οι δολοφονίες του Παρμενίωνα, Φιλώτα, Κλείτου, Νικόμαχου κ.λ.π. δεν ήταν κάτι που έτυχε.

Το ποτήρι μάλλον ξεχείλισε και πάρθηκαν σοβαρότατες αποφάσεις, όταν ο Αλέξανδρος πήρε την τελική απόφαση να εκστρατεύσει με 1.000.000 εκ. άντρες, αρχικά προς δυτική Μεσόγειο, Ν. Ευρώπη και Β. Αφρική (αυτό δεν το ήθελαν οι Δράκοντες)... ουσιαστικά ήθελε να συνεχίσει κάτω από ελληνική ηγεμονία, το σχέδιο των Δαρείου και Ξέρξη. Αυτό για κάποιους ήταν ανεπίτρεπτο..

Ο θάνατος από δηλητηρίαση του Ηφαιστίωνα, ήταν ο προπομπός του θανάτου του Αλέξανδρου. Από εκεί και πέρα το μίσος των διαδόχων ανέλαβε δράση

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άλλο έπρεπε να πεις..ότι τόσο αυτή η χοντροφακλάνα όσο και οι άλλοι υπάνθρωποι λαοί που ΔΕΝ είναι Έλληνες...όλοι μα όλοι τους θέλουν να πάρουν το όνομα την ιστορία και την κληρονομιά των Ελλήνων.!! χα χα χα

Πάντα ένας πίθηκος θα ζηλεύει θα μιμείται τον άνθρωπο και θα θέλει να του μοιάσει.!! Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ.

Το έχω γράψει πολλές φορές τι σημαίνει και τι είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ...Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, η παραπάνω εξήγησή σου για τους Δράκοντες είναι ορθή. Τίτλοι ιερατικοί ήσαν και συνεχίζουν να είναι, όπως ήταν οι Λέοντες και οι Ταύροι και οι Πατέρες και συνεχίζουν να είναι.
Επομένως ο Νεκτανεβώ ήταν Δράκων σε Der Ako (Υψηλή Πύλη ας πούμε) σαν και αυτόν που σκότωσε ο Κάδμος. Την ζημιά όμως φαίνεται να την έκανε με την Ολυμπίτσα που έπαιζε διαρκώς με τους Δράκους κρυφτούλι στην κρεβατοκάμαρά της.
Το τι τράβηξε όμως η δύστυχη, γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τα καμώματα του Φιλιππάκου τα γράφει και αυτά ο Καλλισθένης. Ίσως και γι'αυτόν τον λόγο την έκανε την ζημιά. Τελικά η μοίρα έπαιξε τον ρόλο της. Ο Αλέξανδρος σκότωσε τον Νεκτανεβώ δίχως να γνωρίζει ότι ήταν πατέρας του και το έμαθε λίγο πριν ξεψυχήσει ο Δράκος στα χέρια του. Φαντάζεται κανείς το σοκ γιά εκείνο τον νέο άνθρωπο. Όταν η Ολυμπίτσα του σφύριξε το μυστικό για τα θησαυροφυλάκια τα πράγματα άλλαξαν. Τα λεφτά ήταν πολύ χοντρά. Ακόμα και οι Ρωμαίοι μπήκαν συνεταιράκια στην εκστρατεία του Αλεξάνδρου.

Η ιστορία μοιάζει με την ιστορία των Ναϊτών οι οποίοι το μόνο πράγμα που είχαν στο μυαλό τους ήταν το υπόλοιπο χρυσάφι που είχε μείνει στα υπόγεια του ιερού των Σολύμων. Όταν το σήκωσαν όλο, εγκατέλειψαν την πόλη άρον άρον και άφησαν τον κόσμο να γίνει Ανατολίτικο κεμπάμπ.
Εννέα ήταν οι Τελχίνες που είχαν ιδρύσει το τάγμα. Τελχίνας και ο Αγαμέμνων, ο Μέγας Άμμων. Μικρός ο κόσμος φίλε όπως βλέπεις...

ΑΡΡ. είπε...



ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ακόμα και οι θεοί υποκλίνονται στην ανάγκη του χρυσίου-χρήματος.
Περισσότερο όλων δε ο τιτλοφορούμενος ¨μοναδικός¨ θεός.
Ο τελευταίος γαρ, μοναχοφάης και πλεονεκτικότατος ών, δια τούτο φέρει
τον ως άνω τίτλον
επειδή δεν θέλει το μοιράζεσθαι αυτό το χρήμα με κανένα άλλον
συνάδελφόν του. (Εμού το χρυσίον και εμού το αργύριον λέγει κύριος¨...
και άνθρωπος και γαία, αναλώσιμα δια τούτο εκτιμητέα, πυρί μειχθήτωσαν.)

(Αλητάρχης.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε, η παραπάνω εξήγησή σου για τους Δράκοντες είναι ορθή. Τίτλοι ιερατικοί ήσαν και συνεχίζουν να είναι, όπως ήταν οι Λέοντες και οι Ταύροι και οι Πατέρες και συνεχίζουν να είναι."

Ναι το γνωρίζω όπως και ο Σωκράτης ήταν Κύκνος. Ο Σωκράτης ονομάζεται Κύκνος από τους συναδέλφους/ομοϊδεάτες του.Οι Κύκνοι ήταν άνθρωποι της χορωδίας (τραγουδούσαν μελωδικά για αυτό και τους έδωσαν αυτό το όνομα) και υπηρετούσαν στους ναούς των ίδιων Θεοτήτων. του οποίου ο υπηρέτης δήλωνε ότι ήταν. Ως εκ τούτου, ο Πορφύριος μας διαβεβαιώνει, ότι ο Σωκράτης ήταν πολύ σοβαρός όταν ανέφερε ως Κύκνους τους συνάδελφους του, και δεν εννοούσε τα πτηνά της φύσης.

Όταν, λοιπόν, ο Αριστοφάνης μιλά για τους κύκνους των Δελιανών και των Πυθίων, είναι οι ιερείς εκείνων των τόπων, στους οποίους μιλάει. Και όταν λέγεται από τον Πλάτωνα, η ψυχή του Ορφέα, από την αηδία προς τη γυναίκα, οδήγησε τη ζωή ενός κύκνου, το νόημα σίγουρα είναι ότι αποσύρθηκε από τον κόσμο σε κάποιο μοναστήρι και έζησε μια ζωή γενναιότητα, σαν ιερέας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το τι τράβηξε όμως η δύστυχη, γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τα καμώματα του Φιλιππάκου τα γράφει και αυτά ο Καλλισθένης. Ίσως και γι'αυτόν τον λόγο την έκανε την ζημιά."

Ω ναι...από τις απιστίες του Φίλιππου η Ολυμπιάδα είχε μεγαλύτερα κέρατα και απ αυτά του Άμμωνα.!! Υπήρχε μια παροιμία εκείνο τον καιρό στην Μακεδονία που έλεγε ότι : " Ο βασιλιάς έπαιρνε μια καινούργια σύζυγο, για κάθε πόλεμο".

Και ήταν αλήθεια (χώρια οι ξεπέτες με τις δούλες εντός του παλατιού) ότι αυτά τα συνοικέσια ήταν ένας καλός τρόπος για να αποκτά συμμάχους ο Φίλιππος. Αλλά αυτό έκανε την Ολυμπιάδα έξαλλη. Ο Αλέξανδρος μικρός υπήρξε μάρτυρας πολλών καυγάδων ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Φίλιππος αποκαλούσε "Βάρβαρο" το σόι της Ολυμπιάδας, και η Ολυμπιάδα όποτε ο Αλέξανδρος αποκαλούσε "πατέρα" τον Φίλιππο ,του φώναζε και έλεγε : " Μάρτυς μου ο θεός το αίμα σου δεν είναι μολυσμένο απ' αυτόν".!!

Γνώριζε ότι ο Φίλιππος δεν ήταν ο βιολογικός του πατέρας...του ήταν όμως και αδιάφορο ποιος ήταν ο αληθινός του πατέρας, διότι αγαπούσε αληθινά μόνο την μητέρα του.
Για αυτό όταν την είδε στεναχωρημένη και να κλαίει μια φορά της είπε.." Όταν μεγαλώσω και γίνω άντρας θα τον αναγκάσω να σε σεβαστεί"...αυτό το είπε για τον Φίλιππο.

Ο Αλέξανδρος έμοιαζε στην μητέρα του εξωτερικά.

Ανώνυμος είπε...


"Υπάρχει κανένας έμμισθος ιστορικός να δώσει ένα καλό μάθημα στην χοντροφακλάνα;"

Κανέναν δεν θα βρούμε ,τρέχουν να εμβολιαστούν μήπως και χάσουν τον μισθουλάκο τους ,έπειτα τους βάζεις και δύσκολα.

Που να ψάχνουν χάρτες που δείχνουν ακριβώς που ήταν η Αλβανία.
Να εξηγούν πως και αυτοί ως πρόσφυγες έφτασαν εδώ που είναι σήμερα.
Ποιοι ήταν αυτοί που τους εξαπάτησαν από εκεί και για ποιόν λόγο,ψιλά γράμματα
τους ζητούμε.

Από την άλλη πλευρά πάλι,μετά από τις Πρέσπες,την παραδομένη Θράκη στους μουφτήδες,το Καστελόριζο που ενοχλεί την αδερφή του χαζού τι περιμένουμε,κατά το κοινώς λεγόμενο έμαθαν πως γ@@@@@ πλάκωσαν και οι γύφτοι.

Παίζουν στα γεωπολιτικά ζάρια την χώρα μας,την ιστορία μας,και εμάς τους ίδιους.

Εσύ τι νομίζεις πως θα κάνουν οι εν ζωή Πελασγοί?
Τι θα πράξουν οι Έλληνες?

Την καλημέρα μου


Μμ. είπε...



Μπερδεύτηκαν οι ανώνυμοι
και απορούν οι επώνυμοι.

Ανώνυμος είπε...


@ 21 Αυγούστου 2021 - 9:28 π.μ. : Παίζουν στα γεωπολιτικά ζάρια την χώρα μας,την ιστορία μας,και εμάς τους ίδιους.


-Όταν εμείς θέλαμε επί 50 χρόνια να είμαστε ένα απέραντο Μιθροκαφενείο με τα βαριά τσιγάρα του, τα ζάρια του, τα ψηλοτάκουνα χάρβαλά του, τις Μιμήδες, τους λεβεντοπρωθυπουργούς του, τους χαραμοφάηδες μολγούς του, και όταν η αφέλεια και η αμεριμνησία του μέσου Έλληνα ξεπερνά και αυτό το μπόϊ του γιατί να μην έρχονται και οι "Φαρμακοί" νταβαντζήδες του "Ιερού Λειρίου" να ελέγξουν ό,τι έχει απομείνει στην χώρα και να μας ρίξουν και την σφραγίδα του Μίθρα στα αυτιά για να ξέρουν ποιός είναι ποιός;
Ρώτησε ένα Χριστιανό του Περσοαφγανικού Παυλικού δόγματος γιατί ο Μίθρας, των δολίων Ρωμαίων, εμφανίζεται στις επιγραφές ως νέος με Φρυγικό σκούφο, να θυσιάζει τον Ταύρο (Taurobolium), και να είναι συγχρόνως και η ίδια θεότητα στην οποία ανεφέροντο οι αρχαίοι Μήδες και Πέρσες, ήτοι η Αφροδίτη/Σελήνη την οποία εόρταζαν όλοι στις 25 Δεκεμβρίου;
Ρώτησε ένα Έλληνα τι ήταν οι Κόρακες, οι Κρύφιοι, οι Λέοντες και Λέαιναι, οι Ηλιόδρομοι, οι Πάτρες, και οι Αετοί;
Ρώτησε ένα λεβέντη Μακεδόνα γιατί στόλιζαν τον Αλέξανδρο με τα διαολοκέρατα του Άμμωνα; Αυτόν τον ίδιο Άμμωνα που όταν πρωτοάκουσε η Ολυμπιάς το όνομά του είπε ποιός είναι αυτό ο τιποτένιος θεός; Επίσης γιατί δεν ξαναπάτησε το πόδι του ο Αλέξανδρος στην Ελλάδα μετά το έγκλημα της Γεδρωσίας; Να σου πω γιατί. Διότι 70.000 μάνες Μακεδόνισσες θα τον ξέσκιζαν σε 70.000 κομματάκια. Η Ολυμπιάς μαζί με την Αφγανή Ρωξάνη πλήρωσαν πολύ ακριβά το μέγα έγκλημα του κανακάρη Αλεξάνδρου ο οποίος δολοφόνησε 70.000 νέους Μακεδόνες στην έρημο της Γεδρωσίας, σημερινό Αφγανιστάν.
Ρώτησε ένα ταλαίπωρο λάτρη του Βυζαντίου να σου πεί το όνομα έστω ενός Έλληνος ή Χριστιανού Αυτοκράτορος του Βυζαντίου και ίσως σου πει το όνομα του Λέοντος του Χαζάρου. Σατανολάτρες ως το κόκκαλο ήταν όλοι τους εκείνοι οι αλήτες με πρώτο και καλύτερο τον Μ. Κωνσταντίνο που έσπερνε παντού τρικέφαλα αγάλματα του εαυτού του.
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις φίλε/η με την αμεριμνησία και άγνοια του Έλληνα.
Όσον αφορά τους αλλογενείς Πελασγούς, νομίζω ότι το θέμα έκλεισε με μία γερή αντιπαράθεση στον Ζευ Ελαύνοντα πέρυσι.
Σκύθες ήταν οι Πελασγοί και ξενόγλωσσοι, κάτι σαν τους Ρώσους της εποχής μας, οι οποίοι κατέληξαν στην σημερινή Αλβανία, Κροατία, Σερβία, και Σκόπια.
Σκύποι, δηλαδή Σκύφοι, έτσι προφέρεται ο Σκύθης στις Σλαβικές γλώσσες, εξ ου και οι Σκυπιτάρ η επίσημη ονομασία των Αλβανών. Το ίδιο έτυμο έχουν και οι Σκόπιοι ή Σκούπιοι, ή Σκύφιοι, δηλαδή οι Σκοπιανοί. Εισβολείς από την αρχαία Ασιατική Σκυθία, αλλά και μέτοικοι από την Ασία στην εποχή του Αφγανοαπχαζίου λήσταρχου Μωχάμεντ Άλη και του τρισκατάρατου υιού του Ιμπραήμ.
Γιατί νομίζεις σκίζονται τώρα να φέρουν πάλι κανένα δυό εκατομμύρια Αφγανούς στην Αλβανία, και τα Σκόπια. Σιδηρούν παραπέτασμα δημιουργούν για άλλη μιά φορά πάνω και γύρω από την Ελλάδα.
Το τι θα κάνουν λοιπόν οι Πελασγοί δεν με αφορά διότι δεν τους θεωρώ σοβαρούς αντιπάλους, το τι κάνουν όμως οι Έλληνες από τις 3 Ιανουαρίου 2020 νομίζω ότι το ζεις με πολλή ένταση καθημερινά. Απομένουν άλλοι 22 μήνες και μετά αιχμάλωτοι πολέμου δεν θα.....



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και όταν η αφέλεια και η αμεριμνησία του μέσου Έλληνα ξεπερνά και αυτό το μπόϊ του"

Μια μικρή διόρθωση...όχι ο μέσος Έλληνας...αλλά ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων.!! Έχει τεράστια διαφορά, διότι ο Έλληνας γνωρίζει το γιατί και το πως. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία... η πτώση είναι μεγάλη, η ύβρεις είναι τεράστια, κάτι έχει έρθει και δεν πρόκειται να φύγει εάν δεν κάνει τον κύκλο του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο μέσος κάτοικος της χώρας των Ελλήνων ....1.000 τα 100 έχει ψηφίσει Παπανδρέου γιατί "λεφτά υπάρχουν", Σαμαρά γιατί "σχίζει τα μνημόνια", Τσίπρα γιατί "παίζει τους ζουρνάδες και χορεύουν οι αγορές" και Μητσοτάκη γιατί, "θα φέρει την πράσινη ανάπτυξη και ενέργεια"... έχει έρθει ο καιρός του μεγάλου θερισμού, τα ιερατεία το γνωρίζουν και το διαχειρίζονται... είναι καλύτερα να φύγουν κάποιοι, και να σωθούν οι επόμενες γενεές...

Ο Έλληνας ΔΕΝ θα ψήφιζε κανένα από όλα αυτά τα λαμόγια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εάν δεν κάνω λάθος ο Αλέξης έχει υπογράψει για 35.000.000 εκ. αφρικανούς και ασιάτες για μόνιμους κάτοικους της Ελλάδας... ο βλακούλης κάτοικος της χώρας είναι χειρότερος από τον Αλέξη, λόγο Τευτόνων και μαύρου ήλιου... κάθε λαός κάνει τις επιλογές του, αυτή την πραγματικότητα έχουμε επιλέξει, και θα την ζήσουμε... το αίμα κινεί την ιστορία, κάπως έτσι θα ξεχωρίσουν οι Γραικοί, οι Ελλαδίτες, οι Έλληνες, οι Ρωμιοί κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

@22 Αυγούστου 2021 - 2:11 π.μ.
« να μας ρίξουν και την σφραγίδα του Μίθρα στα αυτιά για να ξέρουν ποιός είναι ποιος»
Όντως η αφέλεια των ανθρώπων και η χαλαρότητα που αντιμετωπίζουν αυτό το μαρκάρισμα με έχει αφήσει άφωνο. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα στη χώρα μας είναι έτσι όπως τα αναφέρεις ,έτσι όπως και ο Λ συνεχώς αναλύει.
Το μέλλον είναι θανάσιμα ζοφερό, ότι θα έχει απομείνει μετά από 48 μήνες επέλασης ,θα είναι ένας άγνωστος κόσμος για όλους όσους ζήσουν ,το ζήτημα είναι εάν κερδίσουν τα ιερατεία ή θα νικηθούν ,η ανθρωπότητα είναι στην σκοταδιστική της φάση και με απίστευτο μένος χτυπά.
Τα ιστορικά στοιχεία που αναφέρονται κατά καιρούς στο μπλόγκ δεν νομίζω πως τα γνωρίζουν πολλοί ,και όσοι θέλουν να μάθουν πραγματικά, θα πρέπει να είναι διαθετημένοι να αφήσουν την ήδη διαμορφωμένη γνώμη ή γνώση τους στην άκρη και να πάρουν τα πράγματα από την αρχή .Πόσο εύκολα το κάνει κάποιος αυτό?
Αυτός νομίζω πως είναι και ο βασικός λόγος που το έθνος μας αργοσβήνει ,του έχουν αφαιρέσει όλη την ορθή ιστορική μνήμη και τον έχουν στρέψει στα ψευδεπίγραφα υλικά κεκτημένα πράγμα που τον έκανε να υπάρχει μόνο μέσα από εκεί.
Έγινε ο Κανένας ή η Καμία πιστεύοντας πως είναι κάποιος επειδή είχε το σούπερ μοντέλο, αυτοκινήτου ή άλλο. Σκόπιμη η παραπλάνηση χρόνια τώρα, όπως αντιλαμβανόμαστε είναι και επιτυχής.
Κατά την άποψη μου δεν υπήρξαν Έλληνες στις θέσεις εξουσίας τα τελευταία 2500 χρόνια παρά ελάχιστοι ,μάλιστα όταν δομούσαν συνθήκες ένωσης πνευματικής και ανάδειξης των ρίζων του Τόπου ,το σύστημα με τις γνωστές διαδικασίες τους εξαφάνιζε ,για αυτό και το σιδηρούν παραπέτασμα από τότε ακόμη που μετέφεραν τους Αλβανούς από τα βάθη της ανατολής στα βόρεια σύνορά μας.
Ο πόλεμος είναι μπροστά μας.

Την καλημέρα μου

ΑΡΡ. είπε...



Το τεχνητόν (;) δίλημμα που αντιμετωπίζει δυστυχώς ξανά η ανθρωπότης, και κυρίως η νεορρωμαϊκή παρακμιακή ¨δύσις,¨ δεν είναι ¨ ανθρωπιστικός πολιτισμός ή βαρβαρότης¨ αλλά εκφυλισμός-αφανισμός ή βαρβαρότης¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και να είναι συγχρόνως και η ίδια θεότητα στην οποία ανεφέροντο οι αρχαίοι Μήδες και Πέρσες, ήτοι η Αφροδίτη/Σελήνη την οποία εόρταζαν όλοι στις 25 Δεκεμβρίου;"

Ναι η Αφροδίτη-Σελήνη ή αλλιώς και Anahita όπως την λέγαν στα Εκβάτανα που ο ναός της εκεί ήταν απο τα πιο λαμπρά ιερά στον τότε γνωστό κόσμο. Παρόλο που όταν έφτασε εκεί ο Αλέξανδρος αφού πρώτα τον "έγδυσε" από ότι πολύτιμο είχε μετά τον κατέστρεψε. Σκοτώνοντας και τους ιερείς σαν τιμωρία για την ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ και δολοφονία του Ηφαιστίωνα.

Το ίδιο σεληνιακό ιερατείο που δολοφόνησε/δηλητηρίασε και αυτόν στην συνέχεια. Πρόλαβαν εκείνοι πριν τους ξεπαστρέψει αυτός.... το ίδιο γαμημένο ιερατείο ευθύνεται για ότι ζούμε σήμερα.

Αλλά το σύμπαν πάντα δίνει σε κάθε έναν την τιμωρία που του αξίζει. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ..και μάλιστα με τρόπο που δεν θα το περιμένουν. Όπως πέθανε με τρόπο που δεν περίμενε ούτε ο Στάλιν ούτε ο Τζένγκις Χαν αλλά και τα άλλα λαμόγια.