ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ανατροπή με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από το ΣτΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αχ οι όμορφες υποθέσεις όμορφα καίγονται στο ΣτΕ. Δεν πειράζει θα βάλουν μυαλό κάποιοι. Περιμένετε τώρα να γίνει δεκτή η κυρίως προσφυγή. Μέχρι τότε έχετε καιρό να αποφασίσετε αν θα φάτε την βελονιά ή άδεια άνευ αποδοχών με δικαστικούς αγώνες για διεκδίκηση μισθών και αποζημιώσεων μέχρι το ευρωπαϊκό αν χρειαστεί. Για ομοψυχία συλλογική δεν διατηρώ πολλές ελπίδες Ιστορικά δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε ελπίδα τέτοια. Είναι κάποια θέματα που η δικαστική οδός δεν δίνει λύσεις και είναι πολύχρονη διαδικασία. Μέχρι να δώσει θα χει τελειώσει και η πανδημία. Μια γνωστή μου την ψάχνει για Ελβετία που έμαθε ότι ζητούν νοσηλευτικό προσωπικό. Ο χρόνος και η πραγματικότητα θα δώσουν λύσεις.Εδώ και 10 χρόνια ένας κανόνας ισχύει. Οποίος έχει διεξόδους άμυνας και διαφυγής έχει καλώς, οποίος δεν έχει μην περιμένει κανείς να τον σώσει. Ούτε κράτος, ούτε άνθρωπος. Σε μια κοινωνία που ο καθένας όχι μόνο κοιτά την πάρτη του αλλά πολλές φορές επιθυμεί το κακό του άλλου ή αδιαφορεί έστω μην περιμένεις καλύτερες μέρες.

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι αιτήσεις νοσοκομειακών που ζητούσαν το «πάγωμα» του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Όχι” στο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν υποβάλει νοσοκομειακοί γιατροί και υπάλληλοι ώστε να “παγώσει” η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το Γ´ θερινό τμήμα του ΣτΕ υπό την προεδρία της αντιπροέδρου κυρίας Κωνσταντινίδου απέρριψε τέσσερις σχετικές αιτήσεις, που είχαν υποβάλει 115 γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι νοσοκομείων, ενώ αναμένεται και η απόφαση περί αναστολής ή μη του μέτρου.

Εν τω μεταξύ εκκρεμεί στην Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ (έκδοση δηλαδή προσωρινής διαταγής και αναστολή απόφασης για υποχρεωτικότητα).

 ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Ένας δούλος κι ένας τύραννος
κάνουν δυο δουλοτυράννους.
(Αληταρχης.)

ΦΩΤΗΣ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ είπε...

...Το Γ´ θερινό τμήμα του ΣτΕ υπό την προεδρία της αντιπροέδρου κυρίας Κωνσταντινίδου απέρριψε τέσσερις σχετικές αιτήσεις,..
Με κάτι τέτοιες αποφάσεις έγινε Πρόεδρος η Σακελλαροπούλου.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Πρόεδρος....