ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Εφιαλτικό σενάριο: Σκέψεις για αναδρομική ρήτρα αναπροσαρμογής 7μήνου στους λογαριασμούς (vid)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα πέσει πολύ ξύλο αν το κάνουν. Και ας διαγραφεί ο Φίλης. Να δεις που τούτοι δω θα είναι η πρώτη κυβέρνηση στον κόσμο που θα πέσει επειδή έχει ρεύμα! Αναδρομικά αναπροσαρμογής 7 μηνών...Με φωτιές ανέβηκε, με ρεύμα, ακρίβεια, πείνα και 27.900 νεκρούς καταποντίζεται! Life is a bitch !!! Και αν αναρωτιέστε εκείνη η Μαρέβω που χάθηκε...χαζή είναι ;; Φεύγει από τους χαμένους...μάζεψε τα μπογαλάκια της και πήγε άτα. Τα ποντίκια είναι τα πρώτα που φεύγουν απ΄ το πλοίο που βυθίζεται...

Αν τελικά ισχύει οτι οι εταιρίες (ΔΕΗ και πάροχοι) σκέφτονται να χρεώσουν αναδρομικά για 7 μήνες, την ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς, πολλά νοικοκυριά θα βρεθούν σε αδιέξοδο.

Ένα πραγματικά τρομακτικό σενάριο που θα οδηγήσει πάρα πολλά νοικοκυριά σε οικονομική κατάρρευση και σε αδιέξοδο για να ανταπεξέλθουν στα μηνιαία έξοδα, έφερε στην δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο Αλέξης Πετρόπουλος.

Ο γνωστός εργατολόγος λοιπόν είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως οι εταιρίες παροχής ρεύματος σκέφτονται να χρεώσουν αναδρομική για 7 μήνες την ρήτρα αναπροσαρμογής. Κάτι που αν τελικά ισχύει και όντως γίνει, θα βάλει... φωτιά στα ελληνικά σπίτια.

Βλέπετε, η τρομακτική αύξηση των λογαριασμών χρεώνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι, με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται, ακόμα και να τριπλασιάζεται το τελικό ποσό. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνεται πως αν υπάρξει αναδρομική χρέωση για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή του.

Μάλιστα, οι συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν με κάποιες εταιρίες ρεύματος που δεν διέψευσαν το ενδεχόμενο αυτό, λέγοντας οτι εξετάζεται.

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ να ειδες εγραφα για φαρμακια αλλου και εσυ το εδωσες πριν την ωρα του.
Ε ρε γλεντια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα μεγάλα πνεύματα επικοινωνούν χα χα χα

Ανώνυμος είπε...


Ο εργατολόγος ονομάζεται Μητρόπουλος (εάν αυτόν εννοείς) και όχι Πετρόπουλος...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο εργατολόγος ονομάζεται Μητρόπουλος (εάν αυτόν εννοείς) και όχι Πετρόπουλος... "

Προσωπικά ΕΓΩ δεν έγραψα ούτε για Μητρόπουλο, ούτε για Πετρόπουλο...από εκεί που πήρα την είδηση στην ΠΗΓΗ δηλαδή να τους ρωτήσεις ποιόν εννοούν. Λίγη σημασία δε έχει τι Μητρό-πουλος τι Πετρό-πουλος...όλοι τον -πούλο έχουν.