ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Σήμερα και χθες οι άχρηστοι "άριστοι" δεν απέκρουσαν συνήθη επίθεση, από αυτές που δέχονται σχεδόν καθημερινά όλα τα συστήματα υποδομών, με 165εκ χτυπήματα σε 1 ώρα.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια συνηθισμένη επίθεση DDoS attack (ετσι λέγονται αυτές που την έπεσαν στην Τράπεζα Θεμάτων) αποκρούεται εύκολα από μέτρια συστήματα αν δεν ξεπεράσουν τα 1εκ χτυπήματα ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (RPS).
 
Σήμερα και χθες οι άχρηστοι "άριστοι" δεν απέκρουσαν συνήθη επίθεση, από αυτές που δέχονται σχεδόν καθημερινά όλα τα συστήματα υποδομών, με 165εκ χτυπήματα σε 1 ώρα.
 
(Σημείωση: Η 1 ώρα έχει συνήθως 3600 δευτερόλεπτα. Που πάει να πει ότι τα μέτρα προστασίας τους ήταν αυτά που πάρθηκαν με το αγιασμό των servers. Της αγιαστούρας, ξέρετε...)
 
Πάρε, πάρε! Όλα τα μετράμε...ΕΔΩ....Άντε να δούμε τι θα τους πέσει πάλι αύριο...
 
Υ.Γ  Δεν λέει σε πόσο χρόνο έγιναν αυτές οι επιθέσεις (DDoS attacks λέγονται στην γλώσσα των πληροφορικάριων). Συνήθως τα συστήματα με ελάχιστη σοβαρή υποδομή αντέχουν σε 1εκ χτυπήματα (RPS η μονάδα μέτρησης) ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! Τα 165 RPS μέσα σε πόσες ώρες έγιναν βρε λεβέντη για να δω κάτι;;
 

5 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τον φαντάζομαι να κάνει νούμερο 2-4 έξω από τους servers του Παιδείας με κράνος και παλασκες...Ρε τι τραβάνε οι κακομοιροι οι υπουργοί 🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

έχουν περάσει 2 μέρες με κυβερνοεπίθεση (δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα), και δεν έχει βγεί ούτε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να πεί ότι είναι επίθεση Ρώσσων....
Περίεργα πράγματα
Ξενοδόχωφ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χιχιχιχι!!

Σε καποια άλλη συγγενικη γωνία.....


https://cyprustimes.com/koinonia/typ-karfonei-armodious-gia-kyvernoepithesi-kai-diarroi-nerou-se-server/


Αχαχαχααααα!!

Κτηματα & Χρήματα

Βρε ...
Ποια ράτσα μου θυμίζει...;;;



Ανώνυμος είπε...

Χα χα καλημέρα Ξενοδόχε έγραψες . Τα ταλέντα που μας κυβερνούν ανάθεμα και αν καταλαβαίνουν βασικούς όρους της επίθεσης , συν ότι η μη αναφορά λεπτομερειών μυρίζει ανεπάρκεια δική μας . Λες κάνα λυκειόπαιδο να μην ήθελε να διαβάσει ?
Λεπτομέρειες εδώ με google translate όποιος θέλει
https://www.cloudflare.com/learning/ddos/what-is-a-ddos-attack/ την cloudflare πίστευω να την έχουν ακούσει ξανά τα τζιμάνια μας .
Το βασικό είναι να κάνουν μια επίθεση στο gov και στο taxis να μην μας βάζουν φόρους ..................:) και χαράτσια .

Άσχετο αλλά ενδιαφέρον Beating the heat
https://arstechnica.com/science/2023/05/beating-the-heat-these-plant-based-iridescent-films-stay-cool-in-the-sun/

από το άρθρο
For example, last year, Massachusetts Institute of Technology scientists adapted a 19th century holographic photography technique invented by physicist Gabriel Lippmann to develop chameleon-like films that change color when stretched. The films would be ideal for making bandages that change color in response to pressure, letting medical professionals know if they are wrapping a wound too tightly—an important factor when treating conditions like venous ulcers, pressure ulcers, lymphoedema, and scarring. Children would love wearing bandages that change color, providing a boon for pediatricians. And being able to make large sheets of the material opens up applications in apparel and sportswear.

Μάλλον θα δούμε στολές παραλλαγής στο μέλλον που ταιριάζουν με το περιβάλλον . Σε αυτοκίνητα στην οροφή να μην φουρνίζουν το καλοκαίρι , και μείωση του κόστους ψύξης σε ξενοδοχεία και σπίτια . Μακάρι


Kakos04

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ήθελαν να κάνουν ψύξη των διακομιστών με νερό για την πράσινη ανάπτυξη (του τέως Πασόκ) απλά λόγω κόστους τα έβαλαν όλα μαζί και ξέχασαν τους εναλλάκτες θερμότητας :) αλλά στα συν ότι θα βγάλουν και γλίτσα ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ .

Καλημέρα

kakos04