ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Έχουν φουσκώσει τα μυαλά της δυτικής πλέμπας με την "υπεροψία του τίποτε" μέσω του ευ ζήν!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν υπάρχει σωτηρία. Οι λόγοι είναι απλοί και συνάμα βαθιά σύνθετοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια, με ορόσημο την υγειονομική απάτη, οι διαβιούσες στον (αποκαλούμενο) Δυτικό Κόσμο μάζες, τελούν υπό καθεστώς (λεπτοφυούς) ωμής βίας, δίχως καμία απολύτως συναίσθηση της βίας που υφίστανται. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία τού πολιτισμού μας που συμβαίνει κάτι τόσο λεπτομερώς σχεδιασμένο.
 
Ειδικότερα. 
 
Το κοινωνικό πείραμα τής τάχα πανδημίας απέδειξε ότι η δυτική πλέμπα υφίσταται ωμή βία έχοντας καταστεί υποκείμενο σκληρής χειραγώγησης από την αφρόκρεμα των ειδικών κοινωνικής ψυχολογίας και ψυχολογίας τής μάζας. Η "πανδημία" απέδειξε ότι η βία που ασκείται μέσω χειραγώγησης δεν γίνεται αντιληπτή από το χειραγωγούμενο υποκείμενο σε ποσοστό 90%, ποσοστό δηλαδή ισότιμο με το ποσοστό των εμβολιασμένων συμπολιτών μας· το εμβολιασμένο εδώ υποκείμενο χειραγώγησης, υφίσταται ωμή βία εκλαμβάνοντάς την ως κανονικότητα! 
 
Τούτου δοθέντος, σε αντικανονικές καταστάσεις (πάνδημη κορωναϊού απάτη) υιοθετεί κανονικές συμπεριφορές (εμβολιασμός, οικιοθελές λοκντάουν, χρήση μάσκας κλπ). Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό - πρωτοφανές στην Ιστορία τής ανθρωπότητας: το υποκείμενο χειραγώγησης υποβάλλεται σε ωμή βία οικιοθελώς ! Βία την οποία ανέχεται και επιζητά ως κανονικότητα! 
 
Οι αντικειμενικοί στόχοι τού χειραγωγού επιτυγχάνονται με ευτελή αντίδωρα προς τον χειραγωγούμενο, που στόχο έχουν την ψυχολογική τόνωση του ηθικού του, ώστε το υποκείμενο να αντέξει τη βία που υφίσταται, αντίδωρα που, ωστόσο, ουδαμώς μεταβάλουν την πραγματική κατάσταση του υφιστάμενου ωμή βία υποκειμένου χειραγώγησης (π.χ. ανάσες "ελευθερίας" ανάμεσα σε σκληρά λοκντάουν, μαρκετ, φιουελ και ντέντιστ παςς κατά την άσκηση της -- τεχνηέντως προκληθείσας -- πληθωριστικής βίας κλπ). Ωστόσο. 
 
Όπως το κοινωνικό πείραμα της πάνδημης κορων-απάτης έδειξε, σε ένα ποσοστό 10% της δυτικής πλέμπας, η δια χειραγώγησης (λεπτοφυής) άσκηση ωμής βίας απέτυχε. Είναι οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας στους οποίους η άσκηση ωμής βίας δια χειραγώγησης απέτυχε, σε άλλους εν μέρει και σε άλλους οικτρά. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση: όταν η δια χειραγώγησης άσκηση ωμής βίας αποτυγχάνει στο υποκείμενο, τότε το υποκείμενο εκλαμβάνει την (ανεπιτυχή) χειραγώγηση ως αυτό που στην πραγματικότητα είναι: ωμή βία. Τούτου δοθέντος, σε αντικανονικές καταστάσεις το υποκείμενο θα υιοθετήσει αντικανονικές συμπεριφορές (περιφρόνηση της επιστήμης, άρνηση εμβολιασμού, άρνηση μάσκας, άρνηση του συστήματος, θυμός, οργή κλπ). 
 
Το μείζον ωστόσο εδώ είναι αν το υποκείμενο το υφιστάμενο ωμή βία θα αντιδράσει με ωμή βία. Το κοινωνικό πείραμα της πάνδημης κορωναπάτης έδειξε πώς ΟΧΙ, δεν θα αντιδράσει με βία, παρά τη βία που υφίσταται και παρά την πλήρη αυτής επίγνωση. Ξέρετε γιατί;; Γιατί η αφρόκρεμα στην ψυχολογία τής μάζας που χειραγωγεί την πλέμπα, προέβλεψε και αυτό. Και αφού το προέβλεψε, μερίμνησε και για την ακύρωση της πιθανότητας κοινωνικής έκρηξης. Πώς;;
 
Φουσκώνοντας στη δυτική πλέμπα την "υπεροψία τού τίποτε" μέσω του ευ ζην! Κόβοντας χρήμα αβέρτα εξασφάλισε σε όλους ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ένα όμορφο σπίτι, ένα γαμάτο τετράκυκλο και , κυρίως, ένα σμάρτφον και την ανταμοιβή σε λαικς σε ινστα τουιτερ και φεις. Και έτσι η πλέμπα νόμισε ότι έχει αξία η ύπαρξή του, ενώ για τις ελίτ δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ουδείς της πλέμπας θα ασκήσει ωμή βία στη βία που υφίσταται καθότι έχει στη ζωή του προσδώσει τεχνηέντως αξία που ΔΕΝ έχει. Έτσι τους ελάχιστους που οι ελίτ απέτυχαν να χειραγωγήσουν υγειονομικά, οικονομικά κλπ, πέτυχαν απόλυτα να χειραγωγήσουν αξιακά· να νομίσει η πλέμπα ότι έχει αξία μοναδική, ΜΗ διακινδυνεύοντας απολύτως καμία αντίδραση που ενδεχομένως έχει συνέπειες (θάνατος, τραυματισμός, φυλακή κλπ) με αποτέλεσμα να υφίσταται αδιαμαρτύρητα την ωμή βία.. Με μία εξαίρεση. 
 
Ένα ποσοστό 0,000000001% της δυτικής πλέμπας το οποίο έχει (ασύνειδα) απόλυτη ενσυναίσθηση της ωμής βίας που οι δυτικές κοινωνίες υφίστανται, έχει το πανίσχυρο κριτήριο να απαντήσει στην ωμή βία με βία. Και δεν υιοθετεί σε αντικανονικές καταστάσεις αντικανονικές απλά συμπεριφορές, αλλά συμπεριφορές ανάλογες της βίας που υφίσταται. 
 
Είναι οι πιτσιρικάδες που σκορπούν τον ολέθριο στα Καττίγαρα (ΗΠΑ), είναι οι δύο πιτσιρικάδες που τις προάλλες αιματοκύλισαν τη Σερβία, φαινομενικά χωρίς λόγο για την πλέμπα. Τον ακριβή λόγο γνωρίζουν οι ελίτ. Οι πιτσιρικάδες αυτοί ασκούν ωμή βία ως απάντηση στην ωμή βία που οι ελίτ ασκούν στις κοινωνίες. Οι πιτσιρικάδες αυτοί είναι η (δικαιολογημένη) Οργή της Θεού Αθηνάς.
 
Υ.Γ  Οι τεχνητές νοημοσύνες, τα υπερόπλα, οι προκλήσεις σεισμών με χαρπ και όλα τα σχετικά υπεραφηγήματα είναι μέθοδοι ψυχολογικής χειραγώγησης της πλέμπας. Ο πιο ψεκασμένος πολίτης είναι ο κοινός μέσος (εμβολιασμένος) πολίτης που ασπάζεται την επιστήμη με ευλάβεια θρησκευτική. Ο πολιτισμός μας είναι πρωτόγονος. Και η Δύση βρίσκεται στην...Δύση της!

2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Ένα απ τα καλύτερα κείμενα σου. Το διάβασα και αισθάνθηκα φυσιολογικός άνθρωπος. Πάντως σε συνέχεια αυτής της κατάστασης που μοιάζει λίγο με τον μεθυσμένο που δεν μπορεί να ξεράσει, νομίζω ότι η κοινωνία έχει πλέον ανάγκη μιας νέας μορφής τρομοκρατίας. Μερικές παράμετροι που θα οδηγήσουν εκεί είναι: φτώχεια, ισλαμική τρομοκρατία, εθνικές μειοδοσίες αλλά κυρίως μάρκετινγκ και χρηματοδότηση για τα παραπάνω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ο διάβασα και αισθάνθηκα φυσιολογικός άνθρωπος. "

Καλημέρα φίλε Dojo κατάλαβες τώρα γιατί πολλές φορές γράφω "την καλημέρα μου μόνο στους φυσιολογικούς ανθρώπους";; Εδώ στον Ζ.Ε τα λέμε έξω από τα δόντια και ασκούμε οξεία κριτική στην εξουσία, που ελέγχει την εξουσία δίχως υπεκφυγές και λείανση του δημόσιου λόγου.