ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

 Zvecan, Northern Kosovo and Metohija
NATO confirms Kosovo contingent wounded, speaks of 'unprovoked attacks'

🤦‍♂️ "Unprovoked". pic.twitter.com/t0JX2tEvgD

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ότι γίνεται ο κακός χαμός στο Κόσσοβο. Σέρβοι έχουν χτυπηθεί, Νατοικοί στρατιώτες το ίδιο. Και βλέπουμε μια κλιμάκωση του γεωστρατηγικού παιχνιδιού για το οποίο όμως σας είχαμε προειδοποιήσει όπως πάντα ΠΡΙΝ από όλους ότι θα γίνει. 

Γράφαμε ΕΔΩ, περί Ντόμινο... : " Η κρίση φαίνεται ότι μεταφέρεται τώρα στα Βαλκάνια με αναζωπύρωση των εντάσεων περί το Κόσσοβο ως ρωσικός αντιπερισπασμός, για τον έλεγχο των ενεργειακών ροών του νότου από εκεί.."

Aλλά και ΕΔΩ  : " Η Σερβία είναι καθοριστικός παράγοντας για την χερσόνησο του Αίμου, όπως και το Αζερμπαϊτζάν για τον Καύκασο. Τα καλύτερα έρχονται...στον Βαλκανικό Καύκ-ασσο...στον Ρώσικο Καύκ-ασσο και στον Ινδικό Καύκ-ασσο...ἄτη → ὕβρις → νέμεσις → τίσις... την τίσι την έχει αναλάβει η Αλίκη και η Αλίκη έχει πολλές μορφές."

Είμαστε στον επίλογο του έργου που ξεκίνησε το 1974.  Και πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Παλαιά Τάξη των Ατλάντων. Από το 2018 σας το είχαμε γράψει ΕΔΩ. Τι έρχεται."

Kαι ΕΔΩ όταν μιλούσαμε για τις επόμενες κινήσεις : " Στα Δυτικά Βαλκάνια, με κίνηση της Ρωσίας (σιγονταρει και η Τουρκία, όπως φαίνεται και από την επικείμενη συνάντηση Πουτιν-Ερντογαν στο Σότσι στις 5/8). Ήδη η ένταση περί το Κόσσοβο μυρίζει πάλι μπαρούτι."

Και για όποιον θέλει να μάθει και λίγη ιστορία γιατί γίνονται όλα αυτά, περί Βαλκανίων-Αίμου και Καυκάσου ΕΔΩ. Με ωραία εικόνα.

Υ.Γ  as usual ...πάλι μέσα πέσαμε.

4 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μακάρι οι Σέρβοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κοιτάξουν κατάματα την ιστορία τους. Το Κόσσοβο πρέπει να εξαφανιστεί και η Κύπρος να ελευθερωθεί απ' τον κατοχικό στρατό των Μογγόλων.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερες
Πες τα χρυσοστομε,ουτε να τα σκεφτουμε θελουνε τα αρχιδακια,πιστευουν οτι παιρνουν τον ελεγχο αλλα ερχεται τιμωρια.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τα γκλομπαλοσατανάκια και τα κρυπτοπαποσατανάκια έχουν ρίξει ολα τα λεφτά και την τεχνολογία των στο κράτος του αιμοδιψούς μογγολικού κτήνους, του αποβλήτου της Ασίας και του απροσαρμόστου της Δύσεως που βρυχάται μανιωδώς δια νέας οθωμανικάς κατακτήσεις.
Ζώμεν το απώγειον της ελληνοκτόνου Ύβρεως. Αλλά θαρρώμεν.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΠΟΤ' ΑΝ ΟΛΩΛΗ ΙΛΙΟΣ ΙΡΗ( ή ΑΤΑΛΑΝΤΙΟΣ ΣΠΟΡΑ)...

Μμ2 είπε...



Ρωσικός αντιπερισπασμός; (Ουκρανοδρόνια στην ρωσική επικράτεια εσείς, φωτιά στα βαλκανικά παντζάκια σας εμείς...)