ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

Τι αποδεικνύει η φρικιαστική ακρίβεια εξέλιξης της αρχικής πυρκαγιάς σύμφωνα με τους αλγόριθμους του μοντέλου του Αστεροσκοπείου Αθηνών (και όχι μόνο με αυτούς...)::
 
Η αρχική φωτιά εξελίχθηκε ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ . Εξελίχθηκε σαν να μην έγινε ούτε μια ρίψη!
Τα δήθεν "7 canadair που εστάλθηκαν" δεν υπήρχαν και το Βarev έριχνε κουτουρού 3 ώρες μετά! Μάλλον μόνο για τα πλάνα.
 
Χαρδαλιά ψεύτη, παραιτήσου!!!
 
Χθες!!! έβγαλαν απόφαση για να αγοράσουν ανταλλακτικά για 14 Πυροσβεστικά... ΣΗΜΕΡΑ!!!
Τακάκια! Φίλτρα Λαδιού/Πετρελαίου/Αέρος! Μπουζί! Τα βασικά ...
Άφαντα τα canadair στην έναρξη της φωτιάς...
Οργανωμένα και ελεγχόμενα έγινε ....στρατιωτική οργάνωση με την αστυνομία και την πυροσβεστική....τα πάντα ήταν υπολογισμένα..στη παραμικρή λεπτομέρεια...βρισκόμαστε στη προ τελική φάση ενός σχεδίου..για να πετύχουν τους σκοπούς τους...καταστροφή "εμποδίων" για μελλοντικές εύκολες "επενδύσεις" και αναπλάσεις...τέρμα οι προστασίες.
 
Σε αυτή τη φάση που βλέπουμε στο βίντεο κάτω, θα αρκούσαν 2 ρίψεις! Και τέλος! Είχαν χρόνο για να αντιδράσουν 45 ολόκληρα λεπτά!!!  
Όλα
προγραμματισμένα...και ρυθμισμένα ρολόι....ήθελαν να κάψουν το δάσος..ποιος θα βρει στοιχεία...ελέγχουν τους πάντες μέσα στη κρατική μηχανή...ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ σε εξέλιξη...Γέμισαν τα δάση με ρουφιάνους για να ελέγχουν τη πρόσβαση των πολιτών...μα την τρομοκρατία η αστυνομία τη παράγει και την ελέγχει...είναι γνωστό αυτό. Κράτος και παρακράτος εν και το αυτό.
 

15 σχόλια:

No N@me είπε...

Αδερφέ σε διαβάζω καθημερινά διότι είσαι κατά την άποψη μου πολύ εύστοχος σε πολλά θέματα αλλά και γιατί ταυτίζονται οι απόψεις μας σε πάρα πολλά. Κοιτούσα αυτό το βίντεο όπως και πολλά ακόμα και διαβάζοντας αυτό το κείμενο σου είπα να σου γράψω για πρώτη φορά ένα σχόλιο.

Εσύ λοιπόν που πιθανόν λογάς κάτι παραπάνω αυτό το βίντεο το βρίσκεις φυσιολογικό;

https://www.youtube.com/watch?v=vSj6CWlQzdU

Αν θέλεις σχολίασε το όπως το βλέπεις και η άποψη σου δεκτή από μέρους μου είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

PS
Εγώ πάντως μόνο “ήρωες” δεν βλέπω αλλά καλύτερα μην πω τι βλέπω γιατί μπορεί και να παραλογίζομαι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νο Ν@me τίποτε δεν είναι φυσιολογικό για μένα. Θα ήθελα να πω κάτι ...αν μας διέλυσαν οι φωτιές τόσο εύκολα σκέψου τι θα γινόταν σε περίπτωση πολέμου. Αυτό που έγινε ήταν δολιοφθορά...εκ των έσω. Ξέρεις τι δείχνουν όλα αυτά; Ούτε 48 ώρες στην καλύτερη δεν κρατάμε.

Για παράδειγμα όταν π.χ χάνει κινητήρα εν πτήση το μχητικό σου (ρώσσικο) γιατί υπερέβη κατά 75 ώρες πτήσης το απαιτούμενο σέρβις σκέψου τι θα γίνει με τα πραγματικά μαχητικά λόγω καταπόνησης και με τα πληρώματα... ¨όταν σε μέτωπα δεν έχεις να στείλεις ενισχύσεις και υποστήριξη σκέψου τι θα γίνει σε πολεμικά μέτωπα..Βάλε και τον παράγοντα απωλειών και βομβαρδισμών των εγκαταστάσεων σου και έχεις την πρώτη εικόνα.

Όταν μεταξύ αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας επικρατεί χάος, διφωνίες και ασυνεννοησία σκέψου τι θα γίνει σε μια εμπόλεμη κατάσταση blitz, γιατί τέτοια θα είναι . Με έναν απλό βομβαρδισμό από βόμβες CΟ2 θα είχε τελειώσει το ζήτημα σε μισή μέρα.

Στέλνουν τώρα 2 λόχους ΕΔ να κάνουν τί; Να σβήσουν φωτιά σε πευκοδάσος; Ούτε αντιπυρικές ζώνες με αλυσσοπριονα θ δεν θα προλάβουν να κάνουν στα 10 χλμ γιατί τα κουκουνάρια είναι εμπρηστικές βόμβες έτσι που εκτοξεύονται και σκάνε πυρωμένα και δημιουργούν νέες εστίες σε απόσταση από 100++ μέτρα. Ούτε για ασπιρίνη δεν μοιάζουν στην τωρινή έκταση Αυτά γίνονται στην πρώτη ώρα πριν επεκταθεί το μέτωπο.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το σχέδιο ακολουθήθηκε πιστά! Τίποτα που έγινε δεν ήταν εκτός προγράμματος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αντί να πουν ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ! Είπαν απαγορεύεται στα δάση. Έτσι θα κάνουν ήσυχοι την δουλίτσα τους. Τι είναι αυτό που δεν θέλουνε να δούμε να γίνεται και το μόνο που τους νοιάζει είναι η εκκένωση των περιοχών που γίνονται στόχος των εμπρησμών;;

kakos04 είπε...

Καλό απόγευμα , η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο 7.800 ευρώ ανταλλακτικά , γελάνε και οι πέτρες , μετά την μέση της σεζόν . Δεν σηκώθηκε τίποτα επίτηδες . Όλα για τις επενδύσεις ...... όπως λες , έτοιμα τα σχέδια και προετοιμασία ετών στις αποτελεσματικές καταστροφές για να τα αρπάξουν την περίμετρο της Αττικής πχ εδώ http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/07/blog-post_116.html .
Λύκαστρε όπως λες στρατιωτική επιχείρηση κανονική και χρησιμοποιείτε η αστυνομία κατόπιν να απομακρύνει τον κόσμο για αυτά που θα ακολουθήσουν στο σκοτάδι και να σβήσει τα ίχνη (ούτε μια δήλωση για εμπρησμούς επίσημη) . Όπως λέει και ο non@me η πόρτα στο σπίτι ήταν έξτρα θωρακισμένη , και έκρυβαν στην κάμερα τα πρόσωπα τους ?.
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ , με μερικές προβοκάτσιες με 2 μποφόρ τέτοια καταστροφή σε 7 νομούς , σε πόλεμο blitzkrieg την κάτσαμε . Η φθορά των υλικών όταν ξεπερνούν την ημερήσια καταπόνηση + την ηλικία θα μείνουμε με τις σφεντόνες μετά από 30 ώρες (+ αϋπνία προσωπικού).Χώρια τις δολιοφθορές σε καύσιμα - πυρομαχικά - επικοινωνίες - υποδομές κτλ. Θυμάμαι που είχα διαβάσει το σχέδιο Τυφών πριν κάποια χρόνια πχ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_6557.html . Ρολόι πάει η δουλειά . Τα φανταράκια κλασικά για αποψίλωση..............τι μου θύμισε .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε αυτο το βιντεο που λεει ο φιλος μου θυμιζει ενα απο την Τουρκια οπου στο τελος ανοιξε ο Κουρδος που ηταν μεσα.
Δηλαδη για να καταλαβω καποιος ηταν μεσα ειχε κλειδωσει και πηγαν να τον σωσουν με το μαυρο γυαλι και το μπρατσο φατσα καρτα αλλα...η γαμημενη η πορτα δεν επεφτε χαχαχχαχα ρε ουτε λεπτο οπως ειπες δεν αντεχουμε.
Μας εφαγε η βιτρινα χασαμε την ουσια.
Αλοιμονο στους Ελληνες που χασαν τα σπιτια τους και ενας την ζωη του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Νικόλα...όπως τα λες. Η Ελλάδα πυρπολείται εκ των έσω και αυτοί που θα έπρεπε να την προστατεύουν από αυτό, είναι οι ίδιοι που βάζουν τις φωτιές.!!!

Κρεμάλες στο Σύνταγμα πρέπει να στηθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ ακριβώς θυμίζει το βίντεο απο την Τουρκία.!

Έχω γράψει πολλές φορές τόσο εδώ όσο και αλλού ότι Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ . Δεν το λέω τυχαία ούτε γιατί έτσι μου κατέβηκε.

kakos04 είπε...

Άστα φίλε πονάει η ψυχή μου . Και μην ξεχνάμε όπως σε κατασκοπευτικές ταινίες ή στο Hitman πχ https://hitman.com/global/ , φορώντας την κατάλληλη στολή για μεταμφίεση κυκλοφορείς εντός και προκαλείς χάος από μέσα , οι χιλιάδες αστυνομικοί με τα full face και όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα δικοί μας ή εργάζονται για το συμφέρον μας ´(όπως αναφέρθηκε στην Βαρυμπόμπη) . Η υπόθεση βρωμάει πολύ (κάποιες φωτιές και επιχειρήσεων είναι αυτόνομες από πλάνα που έχω δει) , οι κρεμάλες είναι ελεημοσύνη , τα κολομβιανά καρτέλ στις ταινίες και στην πραγματικότητα έχουν πιο ευφάνταστους τρόπους τιμωρίας για τους προδότες .

Ανώνυμος είπε...

αυτο που λεει ο κακος για τους αστυνομικους εχει δικιο για δειτε εδω

http://www.press-gr.com/2021/08/blog-post_20.html

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ για την Βαρυμπόμπη: «ΕΙΔΑ ΑΝΔΡΕΣ ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά!»

Ανώνυμος είπε...

Όντως έτσι πάει το σενάριο:
Πρώτα ηρωοποίηση, όπως στους υγειονομικούς, γιατρούς και νοσηλευτές, που έβγαζαν τα γκόιμ στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσουν και μετά έσφαζαν κόσμο αβέρτα στα νοσοκομεία με τα πρωτόκολλα θανάτου... Έτσι και με σώματα ασφαλείας, στρατό και πυροσβέστες. Δεν μπορείς μετά να τους κατηγορήσεις, γιατί είναι "υπεράνθρωποι". Κάποιοι χαμηλόβαθμοι κι αφελείς ίσως να έπεσαν στη φωτιά, όμως η πλειονότητά τους το πήρε το μήνυμα των διεφθαρμένων, μαζί με το ανάλογο δωράκι. Το τελευταίο γρανάζι, ο τελευταίος αρμός του συστήματος δεν λέει να σπάσει... και να υπακούσει στο φυσικό του ηγέτη, το Σύνταγμα!
Από όσο ξέρω όσα σπίτια σώθηκαν, σώθηκαν χάρη στους ιδιοκτήτες και στους εθελοντές! Κατακαημένοι ραγιάδες ακόμα να συνειδητοποιήσετε ότι εκλιπαρείτε τους σφαγείς σας!
Ν.

Ανώνυμος είπε...

"Εξελίχθηκε σαν να μην έγινε ούτε μια ρίψη!"

Προσθέτω: ή έγιναν ρίψεις με εύφλεκτα υλικά!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτή η δολιοφθορά με τόσους συνεχόμενους εμπρησμούς σε όλη την χώρα δεν μπορεί να έγινε από ελληνικά χέρια. Το νου σας για χειρότερα.Και δεν χρειάζεται πια να μπουν Τούρκοι για την βρώμικη δουλειά ...Δεν είναι διαίσθηση μόνο αλλά και ανάλυση δηλώσεων και μηνυμάτων. Τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας είπε ο Κούλης που προφανώς κάποιος τον ενημέρωσε και ο χαζός το ξέρασε.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνόφωνοι και Έλληνες!
Εσύ, Λύκαστρε μας επισημαίνεις πολλάκις το διαχωρισμό!
Αμφισβητείς ότι τα νοσοκομεία όλη αυτήν την περίοδο λειτουργούν ως σφαγεία; Η πλειονότητα υγειονομικών ότι είναι διεφθαρμένη; Η πλειονότητα των αστυνομικών; Τί έχει αφήσει ανέγγιχτο ο εκμαυλισμός κι η ηθική κατάπτωση;
Συμφωνώ ότι δεν είναι Ελληνόψυχοι οι συνεργοί της χαμηλότερης κλίμακας. Ο γιός του Χρυσού, το εξήγγειλε, γιατί ο ίδιος το εφαρμόζει βήμα-βήμα, κατ' εντολήν Schwab! Δεν είναι χαζός, αλλά εντεταλμένος. Δεν γίνεται Μεγάλη Επανεκκίνηση, χωρίς καταστροφή υπαίθρου, στοίβαγμα ποντικών στα αστικά λαγούμια, τσιπάρισμα και πλήρη έλεγχο! Δεν γίνεται Μεγάλη Επανεκκίνηση, με διατροφική αυτάρκεια στα χωριά και στα ορεινά! Μας θέλουν εξαρτημένους, δούλους. Μας τα χουν πεί σε όλους τους τόνους! Και παγκοσμίως φλέγεται ο πλανήτης!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ελληνόφωνοι και Έλληνες!
Εσύ, Λύκαστρε μας επισημαίνεις πολλάκις το διαχωρισμό!
Αμφισβητείς ότι τα νοσοκομεία όλη αυτήν την περίοδο λειτουργούν ως σφαγεία; Η πλειονότητα υγειονομικών ότι είναι διεφθαρμένη; Η πλειονότητα των αστυνομικών; Τί έχει αφήσει ανέγγιχτο ο εκμαυλισμός κι η ηθική κατάπτωση;"

Ελληνόφωνοι, Ελληνογενείς και Έλληνες. Αυτό σας έχω πει αρκετές φορές. Όμως εκτός από αυτές τις 3 ομάδες ΕΝΤΟΣ Ελλάδος διαβιούν και εκατομμύρια ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝοι.!! Και ας μην είναι τούρκοι.

Τώρα για τα νοσοκομεία ακολουθούν ΛΑΘΟΣ πρωτόκολλο θεραπείας.!! Όποιος μπαίνει εκεί τις περισσότερες φορές πεθαίνει.!! Ελάχιστοι γιατροί τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη.

Όσο για το μπάσταρδο του Χρυσού ο Μητσοτάκης δεν έχει πατρίδα. Μόνο IBAN έχει. Άρα χέστηκε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Απλώς του χαλάνε οι διακοπές του..