ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΈΤΩΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΠΎΡΙΝΑ ΜΈΤΩΠΑ.

1. Στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας σήμερα η μέγιστη τιμή MWh ξεπερνά πλέον τα 200 ευρώ, ενώ η ελάχιστη βρίσκεται στα 105 ευρώ.
(στις αρχές Ιουνίου η τιμή ήταν στα 45-50 ευρώ με τιμή λιανικής τότε (οικιακό ρεύμα) στα 114 ευρώ- κάνε τα μαθηματικά να βρεις πόσο θα καεί το πορτοφόλι σου με τον επόμενο).
 
Στο μείγμα παραγωγής σήμερα:
47% από φυσικό αέριο,
16% οι εισαγωγές,
16% ο λιγνίτης,
15% οι ΑΠΕ και
5,7% τα υδροηλεκτρικά.
 
2. Η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη υπό θυελλώδεις ανέμους 3 μποφόρ (!), εκτός από το "μπετόν αρμέ" δάσος, έχει ήδη κάψει και την κύρια γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας προς την πρωτεύουσα.
 
3. Σε κίνδυνο το Τατόι κλάμπ, έχοντας ήδη φτάσει η φωτιά στην πλατεία της Βαρυμπόμπης. Τρέχα τώρα γύρευε να βρεις άλλο στέκι για να κλείνονται τα ενεργειακά ντιλάκια που διαμορφώνουν τα ως άνω. Ναι μωρέ, αυτά που οι ψωνάρες γλείφτες Βρετανών και βασιλέων θέλουν να κάνουν μουσείο και σε ζαλίζουν δυο χρόνια από τα κανάλια για τους «θησαυρούς» που έχουν ανεκμετάλλευτους. Κάπου πρέπει να χτιστούν και τα ξενοδοχεία για το θεματικό πάρκο «Γκλύξμπουργκ». Δεν θα σταματάνε τα δάση την ανάπτυξη της δεξιάς.
 
Αν περάσει την Εθνική, βλέπω τον Προτοσαλτε να κάνει τον prive πυροσβέστη στο Μορτερό μέχρι το βράδυ και, μέχρι το πρωί, στην Πολιτεία.
Προμηθευτείτε έγκαιρα παγάκια με τους μαθητευόμενους μάγους που μπλέξαμε!
 
Μόλις δόθηκε εντολή εκκένωσης και του Μορτερό! (πυκνό πευκοδάσος της Κηφισιάς, διάσπαρτο με νομιμοποιημένες κατοικίες φτωχούληδων). Το 112 στέλνει τους κάτοικους της Βαρυμπόμπης προς τους Θρακομακεδονες, που μόλις δόθηκε εντολή από την Πυροσβεστική να εκκενωθούν επειδή κινδυνεύουν!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής στις πυρκαϊές που κατακαίουν και τις δυο όχθες του Αιγαίου, αυτή είναι η αποδόμηση των ηγετών τους, βέβαια ο Λύκαστρος το έχει προβλέψει ότι αυτοί οι δύο θα πέσουν μαζί, ως ζεύγος που είναι.

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Κίμων τα είχαμε προβλέψει...διότι το Αιγαίο έχει δύο άκρες...ότι συμβαίνει στην μια άκρη συμβαίνει και στην άλλη. Αυτό είναι το τελευταίο τους.!!! Νύχτα θα φύγουν. όσο για τις φωτιές το είχαμε προβλέψει και αυτό απο το 2019.!!!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/08/blog-post_14.html

" Είναι βασικός τους εθνικός στόχος να ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ την Ελλάδα, για να περάσουν αγωγοί πετρελαίου... να τοποθετηθούν αιολικά πάρκα κ.λ.π."