ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αύριο Δευτέρα, θα ζητηθεί εξωδίκως (από ελληνόψυχους δικηγόρους) από τους συναρμόδιους υπουργούς να γνωστοποιήσουν πόσα και ποια πτητικά μέσα πυρόσβεσης απέστειλαν στην φλεγόμενη Εύβοια από τότε, που ξέσπασε η πυρκαγιά στο νησί , έως και σήμερα που συνεχίζει ακόμη να κατακαίει κάθε πράσινη περιοχή του Β. Τμήματος , μαζί με τα σχέδια πτήσης αυτών των πτητικών μέσων για να  αποδείξουν τα λεγόμενα τους.....
 
Επίσης θα ζητηθεί απ τους συναρμόδιους υπουργούς και τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος να μας γνωστοποιήσουν, την προέλευση της εντολής Ε Κ Κ Ε Ν Ω Σ Τ Ε, που δόθηκε για όλα τα χωριά της Β. Εύβοιας, όπως και το σχέδιο πίσω απ αυτήν την εντολή.
 
Για αυτό το τεράστιο εθνικό, κοινωνικό, οικολογικό έγκλημα πρέπει να λογοδοτήσουν άμεσα όλοι οι συναρμόδιοι εγκληματίες ανεύθυνο- υπεύθυνοι, όπου κι αν βρίσκονται!!!!!
 
Και επειδή θα έχουν τα στοιχεία που θέλουν γιατί είναι ικανότατοι δικηγόροι ίσως μπορούμε μετά να μιλάμε για ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Δύσκολο βέβαια το τελευταίο, αλλά όχι ακατόρθωτο, αν αλλάξουν και κάποιες...συνθήκες....Μόνο η απειλή αυτή θα σταματήσει την συγκεκριμένη οικογένεια άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι η πλουσιότερη οικογένεια πολιτικών στην Ευρώπη. Οπότε αυτό θα πονέσει.
 
Επίσης θα ζητηθεί εξωδίκως απ τον Πρωθυπουργό της χώρας να απαντήσει εγγράφως εάν ο εκ των νομικών του συμβούλων Γεραπετριτης είναι όντως σύζυγος της εκ των νομικών συμβούλων της Ρ. Α. Ε. Και με τη σειρά της, θυγατέρας αυτής του εκ των μεγαλομετοχων της Γεκ ΤΕΡΝΑ..... Ζητώντας εκ του πρωθυπουργού να αιτηθεί προσωπικά την Α Ν Α Κ Λ Η Σ Η της 504.2021 απόφασης της ΡΑΕ αναφορικά με την καμμένη έκταση στη. Εύβοια.... Άλλως θα θεωρηθούν όλοι ως ηθικοί αυτουργοί της εν λόγω βιβλικής καταστροφής του νησιού μας.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: