ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μητσοτάκης: Αδυνατώ να αντιληφθώ τι σημαίνει πολιτική ευθύνη δίχως καμία παραίτηση.!!!!!!!!

Χωρίς καμία ντροπή. Απλά γιατί τότε ήταν αντιπολίτευση και εργαλειοποίησε μικροπολιτικά την τραγωδία. Δεν υπάρχει χειρότερος από αυτόν. Μέγας υποκριτής. Μιλάμε για μηδέν παραιτήσεις σε δύο χρόνια απανωτές "επιτυχίες". Πρώτη φορά μετά την Γερμανική Κατοχή που κυβέρνηση έχει καταστρέψει την χώρα, την οικονομία , και την κοινωνία σε τέτοια έκταση! (σε 2 χρόνια). Θυμάστε που σας έλεγα ότι όποιος θα κυβερνά το 2021-2022 θα γραφτεί με ΜΑΥΡΑ γράμματα στην ιστορία της χώρας.!!

Τελικά όλα έχουν τη σημειολογία τους. Δεν ήταν καθόλου τυχαίος ο αναμμένος πυρσός στο παλιό λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας. Τόσα χρόνια έβλεπες τον πυρσό.Τώρα ξέρεις τον λόγο. Τυχαία νομίζετε ότι πήγε εκεί ο Βορίδης;; Φωτιά και τσεκούρι.

Το ότι ο Τυμβωρύχος είναι τελειωμένος πολιτικά....το ξέρουν κι οι πέτρες.....Βιολογικά να δούμε αν θα γλυτώσει...Και δεν ξεχνάμε ότι συντονιστής της... καταπληκτικής προσπάθειας είναι ο στρ. Κολοκούρης.. Αυτός που έκλεισε τους δρόμους και εγκλώβισε τους ανθρώπους στο Μάτι.Ο ΣΥΡΙΖΑ τον απέπεμψε, ο Μητσοτάκης τον προήγαγε, και λαδωμένα και πετσωμένα ΜΜΕ τον κρύβουν.

Υ.Γ Σύμφωνα με πληροφορίες...ο Τριημεράκιας βρίσκεται σε γνωστή παραλία προκειμένου να αποφορτιστεί γιά λίγο. 

6 σχόλια:

No N@me είπε...

Όταν προσπαθείς να κρύψεις την ανικανότητα η ενδεχομένως την εγκληματική συνέργεια σου εφευρίσκοντας φανταστικούς εχθρούς αυτά γίνονται και κάπως έτσι διαχειρίζονται και την “πανδημία” του κοροιδοιού με αποτέλεσμα οι αμφισβητίες να πληθαίνουν. Χαζεύοντας λοιπόν ειδήσεις στην γκλουγλου βγαίνει αυτή η είδηση του “έγκριτου” ο Θεός να το κάνει ΠΤ /Φωτιά στην Αττική: Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο δάσος της Βαρυμπόμπης - Δείτε φωτογραφίες/ δεν έδωσα και πολύ σημασία αλλά κάτι με έτρωγε. μετά από λίγο και αφού διάβαζα διάφορες ειδήσεις συνειδητοποίησα ότι κάπου έχω ξαναδεί την φωτογραφία και γυρνάω στην είδηση ανοίγοντας να διαβάσω. Περιττό να πω ότι μόλις άνοιξα κατάλαβα πως είναι fake news ξεπλύματος της κυβερνήσεως του “μιζοτακη γαμιέσαι” αλλά για να είμαι σίγουρος έκανα αντίστροφη αναζήτηση της εικόνας και διαπίστωσα ότι η ίδια φώτο ανέβηκε στις 5/8 σε κάποιο άλλο site με τον ίδιο ισχυρισμό όπως και στο τιτίβισμα. Για του λόγου το αληθές παραθέτω και τα δημοσιεύματα ενώ και χωρίς αυτά μπορεί να διαπιστώσει κάποιος το αληθές όσων γράφω.


https://www.protothema.gr/greece/article/1150306/fotia-stin-attiki-ebristikos-mihanismos-vrethike-sto-dasos-tis-varubobis/

https://www.lawandorder.gr/Article/152087/astynomia/ypopta-eurimata-sti-barumpompi-apo-andres-tis-dias-kinitopoiisan-ta-teem-eikones

Βέβαια αν δεν ήταν ΗΛΙΘΙΟΙ στο ΠΤ δεν θα έβαζαν το αποκλειστικές εικόνες ώστε σε περίπτωση που κάποιος το παρατηρούσε να υποστήριζαν ότι είναι φωτο αρχείου αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός η πουτ@να θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Την καλησπέρα μου και καλή συνέχεια !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε No N@me ....έχεις δίκιο. Ο κομματικός στρατός του γουρλομάτη θα προσπαθεί να κρύψει ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ για να σταματήσουν τις φωτιές...παρά μόνο έδιναν εντολές ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ.!!

Ο σκοπός ήταν να γίνουν οι εμπρησμοί(διότι όλες οι φωτιές εμπρησμοί ήταν , άσχετα αν σε κάποιες τα κίνητρα ήταν διαφορετικά) ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ.!! ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Για αυτό και ΔΕΝ πέταξαν πυροσβεστικά αεροπλάνα για αυτό και ΔΕΝ έγινε σωστός συντονισμός για αυτό και ΔΕΝ έγιναν ενέργειες ώστε να σταματήσει η φωτιά στο ξεκίνημα της.

Δεν είναι θέμα ανικανότητας, αλλά θέμα ΕΝΤΟΛΩΝ. Αυτές τις εντολές έδωσαν στα εδώ πολιτικά κουκλοθέατρα και αυτές τις εντολές ακολουθούσαν. Παίζεται ένα τεράστιο ΓΕΩΠΟΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αυτήν την στιγμή...δεν είναι τυχαίες οι πυρκαγιές σε Ελλάδα και Τουρκία ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.!!!

Τους Τούρκους τους πιέζουν για να ενδώσουν σε άλλα και το εδώ τσίρκο Μεντράνο για άλλο. Όχι πόλεμος δεν θα γίνει...με τον Άρη στην Παρθένο τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Ερντογάν την έχουνε καταγαμήσει.Αλλά αν γίνει θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

Για το μόνο που πρέπει να φοβάστε είναι ότι επειδή ο γελοίος χέστης Κούλης γνωρίζει ότι θα τον "φάνε" και πέφτει θα προσπαθήσει να επιβάλλει ένα είδος Χούντας. Βλέπεις δεν είναι έξυπνος για να το αφήσει να ξεχαστεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" άλλο site με τον ίδιο ισχυρισμό όπως και στο τιτίβισμα."

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί προτιμώ να γράφω δικά μου θέματα παρά να αναρτώ τα "τιτιβίσματα" των άλλων.!!
Προτιμώ τα δικά μου "τιτιβίσματα" που είναι και πιο πρωτότυπα. Ακόμα και όταν κάνω ανάρτηση από άλλο σάιτ..πάντα κάνω τον δικό μου σχολιασμό.

No N@me είπε...

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί προτιμώ να γράφω δικά μου θέματα παρά να αναρτώ τα "τιτιβίσματα" των άλλων.!!
Προτιμώ τα δικά μου "τιτιβίσματα" που είναι και πιο πρωτότυπα. Ακόμα και όταν κάνω ανάρτηση από άλλο σάιτ..πάντα κάνω τον δικό μου σχολιασμό.


Αυτός είναι ένα από τους σοβαρότερους λόγους που σε διαβάζω καθημερινά φίλε μου.

Στο δια ταύτα τώρα το σύστημα καλά το πάει μια 100% ψεύτικη είδηση του Πρώτου Θέματος που αναρτήθηκε πριν 5 ώρες –παραθέτω το σχετικό screen- σταδιακά τείνει με την βοήθεια περιφερικών και μη συστημικών site να γίνει πραγματικότητα. Δεν θα απορήσω αν μέχρι το βράδυ θα είναι πρώτη είδηση στα κανάλια ταΐζοντας σανό τα πρόβατα που ακόμα τους πιστεύουν.

https://i.imgur.com/TiN1Ke2.png

Κάπως έτσι είναι οι ειδήσεις και η δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε No N@me ...ακριβώς.!!

Η δημοσιογραφία στην νεότερη χώρα των Ελλήνων, έχει ξεφύγει από τα όρια της αλητείας!... και περιπλανιέται πλέον στην μεγάλη χώρα των πρακτόρων.
Μέσω της προπαγάνδας και του δόλου χρησιμοποιούν τον φόβο και την ελπίδα σε ένα σύνολο από αίολες ενοχές, και πλαστά αντίθετα... ώστε για άλλη μια φορά να παραπλανήσουν τον λωτοφάγο κάτοικο της χώρας των Ελλήνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και δεν μας διαβάζεις μόνο εσύ φίλε No N@me σχεδόν όλα τα μεγάλα site μας διαβάζουν και κάνουν εκ των υστέρων ανάρτηση με αυτό που εμείς γράφαμε ΠΡΙΝ απο αυτούς. Για παράδειγμα δες εδώ το PN μιλάει για το Εθνικό Αστεροσκοπείο ΣΗΜΕΡΑ.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1008435_ethniko-asteroskopeio-kaiei-tin-kyvernisi-den

Εμείς ΠΡΙΝ 2 μέρες μιλούσαμε για αυτό εδώ.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/08/blog-post_96.html

" 2. Η εκτέλεση της προσομοίωσης της εκδήλωσης της φωτιάς από συστήματα όπως το ΙRIS του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Θα προβλέψουν μετά την είσοδο των αρχικών δεδομένων πχ από δορυφόρο και με μεγάλη ακρίβεια όλη την εξέλιξη της (δες ΕΔΩ σημερινή ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου Αθηνών)."

Δεν μας ενοχλεί αυτό...ίσα ίσα αυτό θέλουμε. Ξέρεις πως λέγεται αυτό που κάνω;; Αιθερική μορφολογική αναδιάταξη.! χα χα χα Με απλά λόγια επηρεάζω την στρεβλή πραγματικότητα που σας δίνουν.