ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πόσους Αύγουστους χρωστάω;;
 
Έχω χάσει το μέτρημα, όπως με κάτι απλήρωτους λογαριασμούς που συνεχίζουν και επιμένουν να έρχονται πάντα στην ώρα τους. Όμως δεν ξέρω πλέον αν ρυθμίζονται, αν συμπυκνώνονται όλοι σε έναν... 
 
Καλώς τον σε όλους και ας άργησε πάλι 11 μήνες!
 

 
 

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα και καλά μπάνια σε όλους να δροσιστούμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα και σε σένα....καλό μήνα να έχεις όσο για τα μπάνια..τι να δροσιστούμε όταν η θάλασσα έχει 30 βαθμούς.!!! Φέτος εδώ πάνω η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που είναι σαν τσάι.!!! Μια ώρα μέσα και δεν κρυώνεις για να βγείς. Παλιά μελάνιαζαν τα χείλια μου από το κρύο...χαχαχαχα

Είναι και εκεί σε εσάς τόσο ζεστή η θάλασσα;;; Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η θάλασσα "βράζει" από τον Ιούνιο ακόμη...η μικροκυμματική εκπομπή του ήλιου έχει αλλάξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χθές και προχθές πιάσαμε 48 βαθμούς.!! Ήμουν ο μόνος που γυρνούσε την Παρασκευή με 46 βαθμούς έξω στις 5 το απόγευμα. Στις 3 το μεσημέρι είχε 48 βαθμούς. Στις 7 το απόγευμα υπό σκιά είχε 43 βαθμούς.

Τέτοια ζέστη (48 βαθμούς) είχα συναντήσει στο αεροδρόμιο Μαριτσών στην Ρόδο....τότε φυσούσε ένας πολύ καυτός Λίβας που σου έκαιγε το πρόσωπο.

ΑΡΡ. είπε...



Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν
σαν το Λίβα που καίει τα σπαρτά...

¨Και τ' αεράκι μας πολεμάει...¨
που έλεγε για τους ¨Ελευθέρους Πολιορκημένους¨ κι ο Εθνικός μας, χμ,(εβραιόρριζος, για να μην ξεχνιόμαστε,) ποιητής Διονύσιος.

Καλόν καλομήνα Αύγουστον.

kakos04 είπε...

Τέτοια ζέστη είχαμε νότια Κρήτη , 40ρια , αλλά και εδώ βόρεια δεν κρυώνεις να βγεις από την θάλασσα , κάθεσαι όσο θέλεις , 36-37 κυρίως τώρα 2-3 μέρες . 8 45 το πρωί και ήταν η θάλασσα χλιαρή ήδη . Το 48 που λες δεν μπορώ να το φανταστώ .Να προσέχεις για θερμοπληξία με τέτοια ζέστη .