ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Εκλογές 21/5 είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκλογές 21/5 είπε...

Κούλη  να την φοβάσαι την Ελένη. Ολόκληρη Τροία έκαψε! !Τι τις ήθελες τις εκλογές Κωνσταντίνου και Ελένης;; Σημειολογικά θα σου καθόταν καλύτερα η 21η Απριλίου.

Τους ΑΡΔ σκέφτομαι. Που χάνουν τον πατερούλη τους .Στις 21/5 μαυρίζουμε τον Κούλη όχι το κορμί μας.Το σύνθημα των εκλογών είναι ένα ...Δικό σας...ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ..Το αύριο της συμμορίας Μητσοτάκη φέρνει ποινικές διώξεις .Και το ξέρουν. Το κάθαρμα μετράει πλέον ώρες.

Βασικά καλησπέρα σας...γύρισα για λίγο και θα ξαναφύγω.! 

Υ.Γ 21 Μαΐου εκλογές Του Τυφλού. Καλά θα πάει και αυτό.Πάει και βάζει εκλογές στην μέρα του τελικού του κυπέλου. Τι παπάρας είναι αυτός...Έτσι βάζουμε εκλογές όποτε να 'ναι;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα να περάσω αλλιώς την ημέα των γεννθλίων μου, όχι να ρίχνω ψηφοδέλτιο με σέλφι τ'@ρχίδι@ μου.ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θα προτιμούσα να περάσω αλλιώς την ημέα των γεννθλίων μου, όχι να ρίχνω ψηφοδέλτιο με σέλφι τ'@ρχίδι@ μου."

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΛΑΙΩ.!!! Δεν παίζεσαι με τίποτα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν το'φαγε η μαρμάγκα το επόμενο μου σχόλιο,οπότε ξαναστέλνω.
Μπακ ινδε νάητυζ, είχαμε δημοτικές τη χρονιά που κλωνοποιήθηκε η Ντόλυ.
Ετσι στον 2ο γύρο,άνοιξε ένας φίλος στο νησί ως εφορευτικάριος ένα φάκελο από την κάλπη,που έγραφε "Τώρα με την κλωνοποίηση, πάρ'τε τ'@ρχίδι@ μου και μοιραστείτε τα".Με φώναζε όλο το καλοκαίρι "καλώς τον κ.Αρχίδη".
Στα σοβαρά, έχω μια καλή πρόταση για πώληση,και 3-4 ιδέες για επενδύσεις σε διαφορετικούς τομείς.Ο πατέρας μου έχει φαγωθεί να το πουλήσω,και εκτός του ότι το έφτιαξε με χίλια ζόρια, μου το έδωσε και γονική παροχή.Του εξήγησα ότι φοβάμαι αυτήν την περίοδο για αλλαγή καριέρας,ειδικά την Ανοιξη που μπαίνει στο 2ο μήνα ,αλλά όχι μόνο δεν με κατάλαβε, αλλά αντίθετα με είπε πεσιμιστή και ότι πάντα έτσι ήταν τα πράγματα.Εχω ήδη διαβάσει το νεότατο άρθρο σας για 5/5,σας πιστεύω,έχω ήδη σχολιάσει ότι και γω ψυχανεμίζομαι κάτι μετά τον σεισμό και τη στάση του "γκείτονα" γιατί δεν έχω πηγές τις πηγές σας.Γιατί τα γράφω;;Για να πω τον πόνο μου,καθώς θυμάμαι ότι μου είπατε πριν 10-15 άρθρα να μην κουνήσω ρούπι τώρα.Απ'ότι καταλάβατε τόσο καιρό, θα σας ενημερώσω από τους πρώτους για τις εξελίξεις.Μακάρι να είχα χρόνο να περιμένω, αλλά έχω δεσμευτεί ν'απαντήσω την 1η βδομάδα του Απρίλη.
Συγγνώμη για το σεντόνι με τα προσωπικά μου,Ξενοδόχωφ.Σας αφήνω τώρα, πάω στο καρδιολόγο