ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

To ιστολόγιο έχει επακριβώς προβλέψει το μέλλον. Όλες οι εκτιμήσεις του ιστολογίου επιβεβαιώθηκαν πλήρως.Και για τα οικονομικά, τις τράπεζες, και για την έκρηξη του πληθωρισμού και την κατάρρευση τραπεζών και οικονομίας.

Το ιστολόγιο όμως σήμερα θα σας πει και κάτι μεγαλύτερο. Ότι "ΛΙΓΟ ΠΡΊΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΌΣ (πιθανόν με τους τούρκους) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΙΡΈΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΊΑΣ ΝΔ". 

Οι διόπτρες μας παρακολουθούν τα πάντα... και για ΟΛΑ αυτά ...(.Μορατόριουμ, αλληλοπροτάσεις, ειρήνη, αγκαλιές, φιλιά, τριψοκώλια, τσιριμονιές, μπακατρουλοκανατιές, τα καταφέρανε να κοιμηθούνε χωρίς καν να πέσει ο Ερντογάν. Αν βγει και κανένας άλλος να περιμένουμε αφοπλισμό όχι Δωδεκανήσων, αλλά της χώρας ολόκληρης.) ...θα έρθει η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Υ.Γ Εκεί γύρω  στην έκλειψη στις 5 Μάη....χο χο χο τα λέγαμε ...νομίζεται ΤΥΧΑΙΑ γίνονται ΜΑΖΙ οι εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα με διαφορά 1 εβδομάδας;;

ανακοπή της επιρροής του άξονα Ρωσίας - Κίνας - Τουρκίας για τον έλεγχο των ενεργειακών περασμάτων από τον Κόλπο αλλά και των πρώτων υλών της Αφρικής προς την Ευρώπη θα προκαλέσει τεράστιες μετατοπίσεις γεωπολιτικών "τεκτονικών πλακών" περί την πραγματική "Μέση Γη", την Μεσόγειο. Ήδη οι προθέσεις του Ντραγκι στην Ιταλία δείχνουν ότι αυτός μάλλον διάβαασε τα σημεία των καιρών και τα επερχόμενα Τα πρώτα θύματα αυτών των προσαρμογών, απ ότι φαίνεται, θα είναι ο Ερντογαν και ο Μητσοτάκης. "

14 σχόλια:

KALLISTRATOS FM είπε...

Εκλογές, κόμματα
με φρου φρου κι αρώματα
Διαδηλώσεις, πτώματα
μ' ανοιγμένα στόματα
Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα

Υπουργεία τέρατα,
γαμημένα κέρατα
Φέξε μου και γλίστρησα
ως της γης τα πέρατα
Στα σχολεία γάματα
γράμματα σπουδάματα
Του Θεού τα πράματα
φτύσ' τα τους κατάμουτρα

Πληρωμές, χαρτόσημα,
φόροι γραμματόσημα
Στο γαμήσι πρόστιμα,
μαγκιά, κλανιά κι απόστημα
Μπάτσοι, αύρες, ράμματα,
ξηγημένα πράματα
Τώρα στα γεράματα
μάθε γέρο γράμματα

Δεν μπορώ άλλο Θανάση,
στα εικοσιπέντε έχω γεράσει
Δεν μπορώ άλλο Θανάση,
κάνε στάση

Ανώνυμος είπε...

Εχω ξαναγράψει σε σχόλιο ότι μου φαίνεται αδύνατο να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ μετά τα Τέμπη.
Διάβασα και ένα άρθρο για τον εκλογικό νόμο στις δεύτερες εκλογές (αν γίνουν),και πάλι ακόμα και αν δεν πάνε οι πιτσιρικάδες καλοκαιριάτικα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ,πάλι δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Αν είναι σωστό το άρθρο, το 1ο κόμμα θέλει 30% για να πάρει τις 40 έδρες μπόνους,που θα της δώσουν αυτοδυναμία.
"και γιατί μας τα λες όλ'αυτά ρε ξενοδόχωφ";;Γιατί αναφέρετε κ.Λύκαστρε ότι "το αφήγημα της ΝΔ για αυτοδυναμία"...Αυτό δεν είναι αφήγημα ή ευσεβείς πόθοι,αυτό είναι πιό δύσκολο από το να μείνει έγγυος ο πρώην ΤΣΕΟς της Ελβετικής τράπεζας από το στραπόν της γυναίκας του.
Από την άλλη, πάλι φιτιλιές μας βάζετε,και είμαστε στα προκαταρκτικά για την πώληση, γιατί ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην μείνω με χαρτοπόλεμο σε ελληνική τράπεζα, αντί για τοίχους στις Κυκλάδες....Όπως και νά'χει πάντως ευχαριστώ για το άρθρο, όσο άσχημο και αν μου ακούγεται το γεγονός που περιμένετε ως τις 5/5,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΒΟΛΕΣ ΑΚΗΘΕΙΕΣ παρά βολικά ψέμματα.
Μετά τιμής,
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Η το πουλας και παιρνεις κατι αλλο τακα-τακα,η κανεις υπομονη γιατι οντως ερχεται χαρτοπολεμος.
Οταν σου λενε για θωρακισμενες τραπεζες το αντιθετο συμβαινει.
Δεν ξερω για αυτοδυναμια αλλα για νοθεια σιγουρα εχουν σχεδια οι Αμερικανοι...αλλα οι Ρωσσοι δεν συμφωνουν

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

K.Ξενοδόχε....άκουσε και τον φίλο ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αλλά και εμένα για πολλοστή φορά που σου λέω ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. Τα χαρτονομίσματα σε τράπεζα θα γίνουν κώλος πέιπερ οσονούπο. Οι ελληνικές τράπεζες Ζόμπι ήταν, ζόμπι θα συνεχίζουν να είναι...Κρατούνται ζωντανές ως ζόμπι για έναν και μόνο λόγο: τις άυλες (ψηφιακές) συναλλαγές χρήματος. Σου κάνω πρόβλεψη ότι το GR (Great Reset) θα εφαρμοστεί σε όλη του την έκταση στην Ελλάδα. Ότι στην Ελλάδα θα εισαχθεί πρώτα το ψηφιακό ευρώ.

Ότι τούτο θα αποτελέσει ένα κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό πείραμα μιας αμιγώς ψηφιακής Οικονομίας στην Ελλάδα, με τη χώρα να χρησιμοποιείται ως γιγάντιος κοινωνικός πειραματικός σωλήνας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χαθούν καταθέσεις.

Και το ερώτημα δεν είναι αν αλλά πότε. Αυτό το "πότε" είναι "μετά τις εκλογές", με τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ - Πα.Σοκ - Σύριζα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσοι έχουν λεφτά τα ξεφορτώνονται και αγοράζουν γη ή ακίνητα. Και εσύ θέλεις να πουλήσεις το ακίνητο (και μάλιστα στο κεντρικό Αιγαίο εκεί που πέφτουν ο φωτοχυσίες από το Κέντρο του Γαλαξία μας (αυτό δεν πληρώνεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου) και να το κάνεις κωλόχαρτα.;;;

ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ αργότερα στο εγγυώμαι.

Ανώνυμος είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=_TaZ7iLSb68

Ανώνυμος είπε...

@NIKAΝΔΡΗΚ και @ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
Κατ'αρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο και τις συμβουλές.
κατά 2ον , θα γίνουν ακίνητα και γη άμεσα,με διαφορά λιγότερη της εβδομάδας,μην πω αυθημερόν
Τις τράπεζες δεν τις εμπιστεύομαι από την απάτη του 1999 με το χρηματιστήριο, και για λόγους αρχής και μόνο, δεν θα άφηνα τους κόπους μου στους νόμιμους τοκογλύφους για να βγάζω 0,5% και αυτοί 5% και να τις ανακαιφαλαιοποιώ.
Δυστυχώς τα πράγματα έχουν ζορίσει στον τουρισμό,και πρέπει μόνος μου να κάνω ρεσεψιόν,αχθοφόρο,τηλεφωνητή,και να κρεμιέμαι από τα καλαμπαλίκια του κάθε υδραυλικού.Σήμερα ακύρωσε και η καμαριέρα που έψηνα από τον Αύγουστο,και περυσι τράβηξα ζόρι ανήποτο με δαύτες,άλλαξα 5 σε 3 μήνες,ήμουν και καμαριέρα για 12 μέρες τον Ιούλιο.
Θα κάνω και ένα onlyfans με μπροντκάστ από Τα'υ'λάνδη, θα σας γράψω δωρεάν τον 1ο μήνα, να καμαρώνετε την ελληνική λεβεντιά να κάνει Κάμα Σούτρα, να γίνω και γω ιφλουέρσε σαν την Τούνη
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Θα κάνω και ένα onlyfans με μπροντκάστ από Τα'υ'λάνδη, θα σας γράψω δωρεάν τον 1ο μήνα,"

κ.Ξενοδόχε σου μοιάζουμε τόσο ο ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ, όσο και εγώ για τίποτε τύπους που ασχολούνται με τα onlyfans;; Δεν είμαστε ούτε λιγούρηδες ούτε χρόνο για χάσιμο έχουμε.χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε ήθελα να σας προσβάλλω. Αλλά να, γύρισα από τον καρδιολόγο ο οποίος με βρήκε σε άριστη φόρμα,και έτσι μπορώ να κουμπωθώ βιάγκρα, και να κάνω Τάντρα γιόγκα και Κάμα Σούτρα με τα κορίτσια που είναι το πολυ 45 κιλά, και διαχειρίσιμες για τη μυϊκή μου μάζα.Ετσι και γω θα χαρώ, και θα περνάω και μια παράδοση χιλιετιών στην οθόνη, να υπάρχει ένα υπόβαθρο πολιτισμικό, όχι ξερό γ@μίσι,που το βρίσκω και ευτελές.Τόσα βιβλία έχω διαβάσει, ας εκμεταλευτώ αυτή την παιδεία.
Αν έχω καταλάβει καλά, εσείς τουλάχιστον είσαστε παντρεμένος,οπότε μπορείτε να μάθετε και μια καινούργια στάση, να σας ρωτάει η γυναίκα σας "που τα έμαθες αυτά τα μυστήρια; "Εχώ ένα γνωστό που ήταν ξενοδόχος,και έλεγε το 22 "θα φυτέψω βυζγιά να δουλέψω καμαριέρα", και τώρα κάνει τον μαλλιαρό Γκουσγκούνη στην Ασία".Ε, επιτέλους, να ανταποδώσω και γω, τόση γνώση έχετε προσφέρει εδώ, να μην συνεισφέρω και γώ κάτι;;Αφήστε που μπορεί να κάνουμε καμμιά πατροικία ελληνική με ξώγαμα, ξέρετε πόσα ρετάλια έλληνες ήταν κάτω παλαιότερα;;Υπάρχει ήδη ξενοδοχείο ονόματι "Οία" αν φυτέψουμε από 1-2 μιγαδάκια σε κάθε επαρχία, θα μας βλέπουν μ'άλλο μάτι. Το 2005 με ρώταγαν "Από πού είσαι;;"Από Ελλάδα απαντούσα "ΑΑΑΑ Γλής*Γιούλο* τσάμπιονς" απάντησαν 10, "Ολύμπικ γκέημς"άλλοι 2.Αν πάρουμε φόρα η μειονότητα, σε 5-6 χρόνια θα λένε "Γλής*;; Εναν Πομτσάι τι τον έχεις;;;" * όπου "Λ", αντικαταστήστε με "ρ"
Στα σοβαρά τώρα, έχω σόι στην Ηπειρο,θα μείνει ελληνική, για θα γίνει Τσαμουρια και αυτή από την νέα κυβέρνηση;
Αύριο θα προσπαθήσω να θυμηθώ να σας ανεβάσω μία συνέντευξη που άκουσα νωρίτερα,και μίλαγε για τις νέες τάσεις στην ενέργεια.Ανέφερε τους υδρίτες και τη λάσπη μεθανίου των βυθών,όποτε ακούω τέτοια , σας θυμάμαι.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ξενοδοχωφ θελω να σε δω ηλιοκαμενο με στρινγκ σαν την Τουνη αναμεσα σε βραχια και αμμο.
Κανε υπομονη να ερθουμε και μεις πριν το πουλησεις.
Τωρα αν το πουλησεις φωναξε μας να κανουμε σκηνακια στα αλλα που θα αγορασεις,ειμαστε βολικοι τυποι και με ενα καρπουζι και μπυρες την βγαζουμε.
Λυκαστρε εχεις δικιο εκει ο ηλιος χτυπαει διαφορετικα εμεις οι Βορειοι δεν το καταλαβαινουμε ευκολα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χχαχαχχχαχα ρε σεις δεν ηξερα τι ειναι το onlyfans,τωρα το ειδα και σκαω απ τα γελια.
Αυτες που βλεπω θα μας ρουφηξουν το μεδουλι δεν ειμαστε για τετοια,ασε που πρεπει να κανεις παγκο 100 κιλα για τις κουμανταρεις.
Ωρε τι παθαμεν ωι-ωι μανα μου που λεει και ο Ελυτης

Ανώνυμος είπε...

@ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ
Το όλο μυστικό είναι η παρτεναίρ
α)να είναι από ΝΑ Ασία (= 45 κιλά μέγιστο)
β) να ψάχνεις τον καβάλο πρώτα, γιατί κάνουν πλέον εγχείρηση αφαίρεσης του μήλου του Αδάμ στον λαιμό

Ανώνυμος είπε...

"Αν είναι σωστό το άρθρο, το 1ο κόμμα θέλει 30% για να πάρει τις 40 έδρες μπόνους, που θα της δώσουν αυτοδυναμία." (Ξενοδόχωφ)

Αν δεν κάνω λάθος, γι' αυτές τις εκλογές φέτος ισχύει μιά κάπως περίεργη κλιμάκωση στο "δωράκι" των εδρών, ανάλογα με τα ποσοστά καθενός. Όχι μονοκκούκι 50 (ή 40, ή whatever) έδρες στον πρώτο. Αυτό, lllast year!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος είπε...30 Μαρτίου 2023 στις 10:30 π.μ.

Ναι,δίκιο έχετε,και κάπως έτσι τα γράφει και το άρθρο, ότι η πριμοδότιση είναι κλιμακωτή,με κατώτερη κλίμακα τις 20 έδρες,κ.ο.κ.

Αλλά στην ουσία, αν δεν ξεπεράσει το 1ο κομμα το 30% περίπου ώστε να πάρει τις +50 έδρες, ή πάρει λιγότερο από 30% και +40, ουσιαστικά δεν φτάνει την αυτοδυναμία, π.χ. με 27% και + 30 έδρες, δεν μπορεί να φτάσει τις 151 έδρες, εκτός αν το 2ο κόμμα πάρει κάπου 10-15%, γι'αυτό και δεν ανέφερα τα όσα σωστά λέτε, μιάς και τα 2 πρώτα κόμματα έχουν μηδαμινή διαφορά