ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚO ΣΚΗΝΙΚO 26 ΜΑΡΤΊΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΠΡΙΛIΟΥ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙA.. Η ΨΈΜΜΑΤΑ!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚO ΣΚΗΝΙΚO 26 ΜΑΡΤΊΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΠΡΙΛIΟΥ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙA.. Η ΨΈΜΜΑΤΑ!! 

Ο Άρης στον Καρκίνο παθητικός μαζεύει θυμό.. Ίσως τον συγκρατήσει ο Κρόνος από τους Ιχθείς..Ο Ερμής συναντά τον Δία επικυρώνεται σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή νομικές λύσεις βρίσκονται.. 
 
Αφροδίτη και Ουρανός συναντιούνται μοιραίες αλλαγές τύχη βουνό στον έρωτα και στα χρήματα..Το Σάββατο Πρωταπριλιά.. Ήδη κάποιοι σας ξεγέλασαν η προσπαθούν να σας ξεγελάσουν.. Τόσα fake news..δεν ξέρεις τι αλήθεια και τι ψέμματα.. Ήδη ο Ερμής πλησιάζει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα.. Πολλά ψέμματα θα ειπωθούν κυρίως από πολιτικούς.. Κυβερνώντες.. Εκλογές γαρ.. Να καλύψουν θέλουν... Τι να πρώτοκαλύψουν.. Η Όψη κορυφώνεται την Δευτέρα στις 3 Απρίλη.. 
 
Κριοί..
Θέματα οικογενειακά σας απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες..Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία φέρνει τυχερές συμφωνίες ευνοϊκές για σας οικονομικές και επαγγελματικές. Απρόβλεπτες συναντήσεις επαφές αλλά και δώρα στις 30..ενώ το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο παρασκηνιακά κάποιος βοηθάει .
Ταύροι..
Παρασκηνιακές κινήσεις κρυφές συμφωνίες κάτι ευχάριστο στα μέσα της εβδομάδας.. η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό ενώ κινήσεις επιτρεπτές σε ότι έχει να κάνει με εμπόριο social media ταξίδια με ομάδες φίλους ευνοούνται.
Δίδυμοι..
Φιλικές συναντήσεις συμφωνίες με συλλόγους με κάποιο γκρουπ ευνοούνται όπως και κρυφές επαφές για οικονομικά ερωτικά. Αρκετά τα έξοδα.. είτε για την εικόνα σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.
Καρκίνοι.. 
Επαγγελματικές επιτυχίες.. καλές συμφωνίες.. κάποιες ξαφνικές συναντήσεις ευχάριστες με φίλους ενώ ο Άρης στο ζώδιό σας... σας ωθεί να οργανώσετε ταξίδια να στραφείτε πως σπουδές οι κάτι σχετικά με το εξωτερικό.
Λέοντες..
Δημοφιλείς αυτό το διάστημα.. κάποιες νομικές υποθέσεις στηρίζονται για να προωθηθούν..Ξαφνική τύχη στον επαγγελματικό τομέα κάποια αναγνώριση ηθική ικανοποίηση ή οικονομική. Παρασκηνιακές κινήσεις σχετικά με οικονομικά.. κληρονομικά είτε και κάποια ερωτικά ζητήματα.
Παρθένοι..
Οικονομικές συμφωνίες χρήματα έρχονται κληρονομιές θα έλεγα για κάποιους.. για άλλους ταξίδια σπουδές ενώ φιλικές επαφές δημιουργούν νέες συνεργασίες η μία ιδιαίτερη σχέση.
Ζυγοί..
Θέματα σχέσεων θα συζητηθούν και συνεργασιών..Απέναντι Ερμής και Δίας μεγεθύνουν μια κατάσταση.. είτε περί οικονομικών είτε περί ηθικών συμπεριφορών. Ξαφνικά χρήματα ή κάποιες ρυθμίσεις θα σας βγάζουν από αδιέξοδα ενώ τρέχετε στον επαγγελματικό τομέα. Πιέσεις της καθημερινότητας σας φορτίζουν.
Σκορπιοί..
Εργασιακή νέα συνθήκη σας ικανοποιεί ιδιαίτερα από οικονομικής πλευράς.. απέναντι βεβαια Αφροδίτη και Ουρανός ταράζουν σχέσεις και συνεργασίες. Εκπλήξεις πολλές.. ενώ ότι έχει σχέση με σπουδές ταξίδια επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ευνοούνται.
Τοξότες..
Πολλές συμπάθειες πολλές προσκλήσεις φέρνουν αποτελέσματα ώστε να κοινωνικοποιηθείτε. Θέματα παιδιών λύνονται για τους γονείς εννοώ κάτι απρόβλεπτο στην εργασιακό σας χώρο.. μία αμοιβή ένα bonus..Στο σπίτι υπάρχει κάποια πίεση σχετικά με τα οικονομικά προκειμένου να έχετε μία σταθερότητα στα έσοδα έξοδα.
Αιγόκεροι.. 
Οικογενειακές συζητήσεις συμφωνίες ίσως για το πώς θα κινηθείτε σε θέματα οικονομικά..Ξαφνικός ο έρωτας στις 30.. όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. λέει τα φέρνει μία στιγμή... τύχη και για τα παιδιά σας οι γονείς ενώ Άρης απέναντι σηματοδοτεί δράσεις σε ότι αφορά σχέσεις συνεργασίες και επαγγελματικά στον τομέα που ασχολείστε. 
Υδροχόοι..
Σημαντικές συμφωνίες και για σας αν ασχολείστε με εμπόριο διαδίκτυο μετακινήσεις ταξίδια κάτι ευχάριστο μες στο σπίτι ξαφνικό εννοώ...o Άρης στον Καρκίνο... μέσα από πολύ τρέξιμο φέρνει και την ανάλογη αμοιβή.. προσοχή στην υγειά σας.
Ιχθείς..
Οικονομικές συμφωνίες... ξαφνικές επιτυχίες... για όσους ασχολείστε... με εμπόριο διαδίκτυο μετακινήσεις ταξίδια σπουδές.Κάποιοι ίσως έχετε σκοπό να αλλάξετε το μέσο μεταφοράς σας.Ο Άρης στον Καρκίνο βοηθάει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στα προσωπικά σας ζητήματα... ενώ για τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να προχωρήσουν στους στόχους τους.
 
Υ.Γ Στην φώτο βλέπετε τον Άρη...Αιγόκερως ο τύπος...του έβαλα στον χώρο του για παρέα όταν λείπω αυτά τα δύο φωτιζόμενα ανθρωπάκια για τις γιορτές ...και μόλις γυρνάω την πλάτη μου τα κατουράει.!!! Μην τυχόν και γυρίσω πλάτη...την έχει κάνει την ζαβολιά.
 

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ειναι δικα του γι αυτο τα κατουραει