ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Πορκουάδες σταματήστε να είστε Σκρουτζ και δείτε το μακροχρόνια. Θα χάσετε απ' το πουθενά ένα ολόκληρο ναυτικό και θα μείνετε μόνο με 4 FDI HN.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εάν οι Ιταλοί* έρθουν με ετοιμοπαράδοτο PPA, τότε δύσκολα μπορώ να πω όχι. Μιλάμε για πλοίο που μελλοντικά μπορεί να αναβαθμιστεί. Μι λίγες προσθήκες στο ραντάρ γίνεται κορυφαίο. Μπορεί να είναι άσχημο για κάποιους, για εμένα είναι επικίνδυνα όμορφο.

Τον καρφώνει καλά άμα λάχει. Από εκεί και πέρα οι Γάλλοι, ίσως πρέπει να ρίξουν σε τιμές κόστους την FDI light και να έρθουν με 4 FDI light με 16 aster 30, 1 ram, 1 76mm, captas 4, kinglik mk2 στα € 600-650 mil. Περαστικά σας εκεί στην πρεσβεία. Ας είχατε μυαλό.

Σας μένει λίγος χρόνος. Σταματήστε να είστε Σκρουτζ και δείτε το μακροχρόνια. Θα χάσετε απ' το πουθενά ένα ολόκληρο ναυτικό και θα μείνετε μόνο με 4 FDI HN. Βασικά 3 FDI HN με την 4η κάνεις να μη γνωρίζει την τύχη της.

* Τώρα που είπα Ιταλούς... Καλύτερα να σου φωλιάσει ψωλή στον κώλο πάρα η Ιταλική "φιλία". Σαν τις κατσαρίδες είναι και αυτοί. Η ατάκα είναι από αληθινό περιστατικό. Ήρθε ο άλλος για απεντόμωση και άρχισε την θεωρία περί πόσο επικίνδυνο είναι να σου φώλιασουν κατσαρίδες. Οπότε βγήκε το απόφθεγμα... "Καλύτερα να σου φωλιάσει ψωλή στον κώλο πάρα κατσαρίδα στο μαγαζί".

Ή ναυπηγεία.."Καλύτερα να σου φωλιάσει ψωλή στον κώλο, παρά η ονεξ Ελευσίνα".

Σχετικά ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: