ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Πως θα περάσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πως θα περάσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι;;

Είναι πολύ απλό. Με μισή ντουζίνα σαουδαραβικά F-15 στην Κρήτη και άλλα τόσα γαλλικά Rafale στην Κύπρο.

Μόγγολε μόλις περάσουμε απέναντι θα σε μάθουμε ελληνικά. Θα σε βάζουμε να φτιάχνεις τα δικά μας patch. Θα σε μάθουμε να χρησιμοποιείς και ραπτομηχανή. Θα το απολαύσουμε ολόψυχα με όλη την δύναμη της ψυχής μας. Όπως ένα πολεμικό άλογο κούρσας που το έχουν παροπλισμένο για πολύ καιρό , και μετά το αφήνουν ελεύθερο να τρέξει.

Με μια πυρετώδη και απίστευτη ικανότητα ο κάθε ένας από εμάς θα σας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Θα την κάνετε την λάθος κίνηση...είναι το μόνο σίγουρο.

Εξουδετέρωση αντιπάλου ναυτικού:

1)για τα ελλιμενισμένα πλοία:Rafale F3R με AASM 500 Kg GPS/INS/IR & Meteor/MICA,

2)για την ανοιχτή θάλασσα:Rafale F3R με Exocet & AASM 500 Kg GPS/INS/LASER & TALIOS &Meteor/MICA.AASM:άφεση από 40000ft,εμβέλεια 50+ Km,προσβολή στόχου υπό 90 μοίρες.  

4 σχόλια:

Μμ. είπε...



Εμείς θα προσθέσωμεν και μίαν ιδιοφυή ιδιότητα εις αυτά τα συμπαθέστατα και άκρως ερωτεύσιμα βολιδόπουλα. ¨Πρωκτομογγολοαισθητήρες οσμής¨ και τσουπ κατευθείαν εις τα σκατόβρυτα κνήζοντα οπίσθιά των!
Να ίδη ο κάθε ΑκαροΤσαβόπουστας πώς φθάνει πάραυτα, one way ticket, στην προγονικήν του Μογγολοχώραν.

Ευ Sunday εις την εκλεκτή και ευγενή ομήγυριν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ευ Sunday και σε σένα εκλεκτέ και αγαπητέ Μμ. Είδες πόσο ερωτεύσιμα είναι αυτά τα βολιδόπουλα;;; Δεν χορταίνει κανείς να τα κοιτάζει.!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Όνειρα θερινής νυκτός. Δυστυχώς η ήττα είναι προαποφασισμένη. Όταν έλεγε ο Φον κάτι ότι "ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα", πολύ φοβάμαι ότι αυτό εννοούσε. Όχι ότι είναι συνέχεια αδιέξοδων πολιτικών, αλλά ακριβώς το αντίθετο: ότι επικυρώνει την λήξη του παζαρέματος και δικαιολογεί (η ήττα) το ξεπούλημα. Το αίμα που τρέχει είναι το τερπνόν. Όπως στις οικοδομές που σφάζουμε κόκκορα στα θεμέλια (στις γέφυρες δεν αρκεί ο κόκκορας, θέλουν τη γυναίκα του πρωτομάστορα).

Άγνως είπε...







Όλα παίζει μέχρι της αυγής των γεγονότων.
Ο νικητής παίκτης είναι ο ανάδοχος της τύχης,
ο Αλεξανδρινός ιππότης,
ο επιδέξιος ακροβάτης των νυκτερινών εικασιών.

(Α. Δ.)