ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣ ΡΩΣΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΡΟΣ ΡΩΣΟΥΣ

Επειδή μας διαβάζετε ανελλιπώς και καθημερινά..θα σας πούμε το εξής...είστε αφελείς αν πιστεύεται ότι οι Τούρκοι θα είναι τόσο τυχεροί, όσο ήσασταν εσείς  οι ίδιοι με τους αφελείς Ουκρανούς.

Τελικά το Ανατολικό Ζήτημα θα το ανοίξει η Άγκυρα..και να είστε σίγουροι πως αν οι μογγόλοι τολμήσουν το απίθανο, ο πάτος του Αιγαίου θα γίνει υποβρύχιο μουσείο με τουρκικά εκθέματα και σημαίες.

Στην επερχόμενη σύγκρουση με την Τουρκία, μικρή ή μεγάλη, η Ελλάδα θα χτυπήσει δυνατά .Δεύτερος στρατιωτικός περίπατος για τους μογγόλους όπως στην Κύπρο δεν θα υπάρξει. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

Υ.Γ  Άμα θέλουμε σε 3 ΏΡΕΣ δεν θα έχουν αεροπορία. Μετά τελείωσε γι αυτούς.

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ
Σε φιλαω σταυρωτα.
Τους περιμενουμε να τους δωσουμε τα παντα,μεχρι και την πετρα που εχω κατω απ τα αρχιδια και δεν λεει να βγει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γειά σου αδελφέ ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Είμαι έξαλλος...κάθονται και ακούνε τον μόγγολο να μας απειλή και να μας κουνά το δάχτυλο (με τίνος πλάτες άραγε;;) και δεν κάθονται να σκεφτούν ότι αυτά που λέει ο μόγγολος είναι ομολογία κατάρτισης επιχειρησιακών σχεδίων για εισβολή, σε μικρό κατοικημένο νησί.!!

Και αντί να του γαμήσουν το κέρατο κάθονται και τον ακούνε.Και ξέρεις γιατί θα χτυπήσουν μικρό κατοικημένο νησί;; Διότι πιστεύουν ότι δεν θα χτυπήσουμε τους δικούς μας. Εγώ το χω πει αν χρειαστεί δυστυχώς πρέπει, αλλιώς χάσαμε. Ελπίζω να υπάρχουν σχέδια για γρήγορη εκκένωση από γυναικόπαιδα με πλοία και μετά ας μη μείνει ούτε Έλληνας πάνω.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αυτο με την εκκενωση δεν το ξερω αλλα δεν το πιστευω κιολας,οι τυποι ειναι προδοτες 100 τοις 100 αλλα και ανικανοι,ασχημος συνδυασμος.
Αυτο ομως που θα γινει θα ειναι η αφορμη να παρουμε την κατασταση στα χερια μας.
Αραγε ποιοι θα ειναι αυτοι που κρατουν τα οπλα λες να υπαρχει κανεις που θα τους γαμησει το κερατο χωρις καμια διαταγη?
Εχε πιστη και τα ματια ανοικτα.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους , τουs πιλότους μας πρέπει να προσέχουμε γιατί οι Μόγγολοι γνωρίζουν πως ότι γίνει θα κριθεί στον αέρα και θα εφαρμόσουν τακτικές σπετνάζ δολοφονίας πιλότων επιλεγμένων μοιρών 20-30 ώρες πριν. Έχεις δίκιο ότι ότι καταληφθεί πρέπει να ισοπεδωθεί. Ήδη έπρεπε να είχαμε διασπορά φίλων του Καμπινγκ σε μικρά νησιά . Το θέμα είναι να υπάρχει η θέληση να το τραβήξουμε μέχρι κανιβαλίσμου. Εδώ δεν κατάφεραν να εκκενώσουν το μάτι,όχι ολόκληρο νησί . Είχαμε τον μαυρούκο με ράστα που προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δρόμο και πλαγιάπρος την σχολή Ευελπίδων. Κάνουν δοκιμές χάους. Και όπως λέει στην εσχάτη γραμμή ανασχέσεως μετά από έναν γενικευμένο πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας ένας θα μείνει να κάνει κουμάντο πιο πολύ στην περιοχή αλώβητος και με τεχνολογικό προβάδισμα. Ειδωμεν.
Άσχετο με το θέμα αλλά είχα πιάσει κουβέντα με 2 μαμάδες στην προπόνηση που περίμενα τα πιτσιρίκια, είναι αδελφές με 3 παιδιά η καθεμία , μιά τσιμπημένη και η άλλη όχι. Λέγαμε για το σχέδιο του γκαντέμη για σχολείο μέχρι τις 6 και ότι δεν υπάρχουν οι υποδομές για αυτό. Η μια που είναι δασκάλα μου είπε θα το τολμήσει για να έχουν κατήχηση διαφορετική από το σπίτι. Και λέμε μήπως γνωρίζει ότι πολλοί παππούδες και γονείς θα φύγουν για τον άλλο κόσμο σύντομα. και εκ των πραγμάτων θα χρειάζονται πάρα πολλά παιδιά φύλαξη και απασχόληση για να δουλεύει ο εναπομείναντας γονέας-κηδεμόνας το πρωί. καλό βράδυ σε όλους.