ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Αγοράζω χρυσό , σε τιμή κιλοβατώρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

🔸 Μεταδίδει το πρακτορείο Reuters:
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και οι ομόλογοί του της G7 θα συμφωνήσουν σε απαγόρευση εισαγωγής νέου χρυσού από τη Ρωσία καθώς διευρύνουν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας για τον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας, δήλωσε στο Reuters πηγή που γνωρίζει το θέμα το Σάββατο.
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συσπειρώσει τον κόσμο επιβάλλοντας γρήγορο και σημαντικό οικονομικό κόστος στη Ρωσία για να αρνηθούν στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τα έσοδα που χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
 
Σύμφωνα με την πηγή, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα εκδώσει απόφαση να απαγορεύσει την εισαγωγή νέου χρυσού στις ΗΠΑ την Τρίτη, σε μια κίνηση που στοχεύει στην περαιτέρω απομόνωση της Ρωσίας από την παγκόσμια οικονομία εμποδίζοντας τη συμμετοχή της στην αγορά χρυσού.
 
🔸Δεν μεταδίδει το πρακτορείο Reuters:
 
Νέο μεγα-κοιτασμα χρυσού σε μεταλλείο ελεγχόμενο από την Ρωσία αξίας 12τρισ (320.000 τόννοι εξορύξημου χρυσού) ανακαλύφτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ουγκάντα.
 
🔸Τι σημαίνουν οι νέες κυρώσεις των G7:
 
Πιέζουν τον Πούτιν να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα στο ψηφιακό αντιδολάριο, με τον χρυσό, μαζί με τις kwh από τους υδρογονάνθρακες και το σιτάρι, στο καλάθι των εμπορευμάτων που θα το στηρίζουν.
 
Δεν υπάρχει ελπίδα μαντάμ. Κλείσε τις Τράπεζες και κάνε καμία άλλη δουλειά, πριν το γυρίσει ο Ερντογάν πάλι σε πλυντήριο μέσω του χρυσού και από τα χρυσά δόντια που θα μαζεύει ο Ριχάρδος στην επόμενη πίστα οικονομικής κρίσης.
 
Σχετικό ΕΔΩ.... και ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: