ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Η παραχώρηση του Αιγαίου στους Τούρκους έχει την υπογραφή του "Εθνάρχη".

 
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θυμάστε που σας έλεγα ότι αυτή την βδομάδα έχει κάτι ...ευθυγραμμίσεις;;
 
Να πως τις εννοούσε το γιουσούφάκι του Κοτς, της Turkish Petrolium, στην περσινή ΔΕΘ.ΤουρκοΛυβικό και ΤουρκΑιγαίο ;; No worries! Όταν αρχίσει να πουλάει και TουρκοΠαλαιοκαστρίτσα, το πράμα θα γίνει επικίνδυνο...
 
Μεγαλύτερη καταστροφή απ αυτήν που έχει προξένησει ειδικά το Μητσοτακικο δεν έχει κάνει κανείς άλλος! Μόνο με την γερμανική κατοχή μπορεί να συγκριθεί! Χαρούμενος Τουρκοταξιδιώτης.
 

 
Η παραχώρηση του Αιγαίου στους Τούρκους έχει την υπογραφή του "Εθνάρχη".
 

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΝ ΜΥΡΙΟΙ.

Ψυχραιμία, και καθαρό μυαλό. Τα πράγματα σ' αυτό τον προνομιούχο γεωγραφικό κόμβο εμπεριέχουν την υψίστη γεωστρατηγική ρευστότητα και μεταβλητότητα.
Ακόμα και ο Δρακουλοπάτωρ Μοατσό το είχε δηλώσει αυτό κάποτε:
¨Πολύ εύκολα τα πράγματα στην Ελλάδα ανατρέπονται όσο και αποκαθίστανται.¨
Απλά δεν έχομε την στοιχειώδη εθνική και πολιτική παιδεία επομένως και την απαραίτητο καθαρή και ρεαλιστική και πολιτική οργάνωσι και σκέψι.
¨Αεί παίδες¨ αρχαιόθεν.
Κι αυτό επειδή είμαστε ως κράτος διαρκώς εν κινδύνω και περικυκλωμένοι από φανερούς και κρυφούς εχθρούς για να μην πω ότι οι εχθροί συζούν μαζύ μας εντός δημοκρατικών τειχών και μας υπονομεύουν συστηματικά. (βρασμός του βατράχου.)
Από την άλλη πλευρά όμως ως Έλληνες ξέροντας ότι ως πολιτικό σύνολο είμαστε συνήθως διαλυμένοι αναπτύσσομε ως μονάδες, στις κρίσιμες στιγμές, ώσπερ ηθικά αντισώματα προσόντα και ευφυία αρχηγού ικανού να σηκώσει στις πλάτες του όλο το βάρος μιας θαυμαστής ιστορικής νίκης όχι μόνο εθνικής αλλά και κοσμοϊστορικής σημασίας, όπερ γέγονε πολλάκις ου μόνο εις το αρχαίον αλλά και το πρόσφατον ιστορικό παρελθόν μας. ¨Είς άριστος όσον μύριοι. ¨ (Ηράκλειτος.)
Είμαστε οι ευλογημένοι καταραμένοι της ανθρώπινης ιστορίας γιατί απλά ως λάτρεις της υπερθεάς ελευθερίας δεν είμαστε καθόλου ούτε στον θεό ούτε στον διάβολο δεδομένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ !Παλιες και νεες χωρες

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ε όχι και Τουρκοπαλαιοκαστρίτσα!!!!Δηλαδή οι φίλοι και σύμμαχοι Αλβανοί θα μείνουν μόνο με Σασόν,και Β.Ηπειρο;;Τσάμπα φωνάζουν οι τσάμηδες;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ