ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η ΔιανΕοσις των χταποδιών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΔιανΕοσις των χταποδιών.

Βγαίνει, που λες, ένας παπάρας από κάποια ΔιανΕοσις και δίνει την γραμμή μέσω της άλλοτε σοβαρής Καθημερινής:
 
"Δεν τρώμε χταπόδια", λέει, "γιατί είναι προϊόν άλλης εξελεγκτικής διαδικασίας. Το αίμα τους είναι μπλε, έχουν τρεις καρδιές και κάθε πλοκάμι τους έχει ξεχωριστό εγκέφαλο. Έχουν το μεγαλύτερο μυαλό από όλα τα ασπόνδυλα (και τα περισσότερα σπονδυλωτά) και το δέρμα τους έχει την ικανότητα να βλέπει. Μπορούν να αλλάξουν το ίδιο τους το RNA από μόνα τους. Και το κυριότερο από όλα: είναι πανέξυπνα".
 
Και αμέσως τρέχουν να υπερθεματίσουν ο Άδωνις και η Μαρέβα, ψηφίζοντας την νέα γραμμή και με τα οκτώ τους χέρια και πόδια.
 
Τι είναι λοιπόν αυτή η ΔιανΕοσις που βάλθηκε να μας αλλάξει και τις διατροφικές συνήθειες αιώνων και έχει τόσο πέραση στα ανώτατα κλιμάκια του κυβερνητικού Σουργελισταν (και την εθνική μας ράφτρα);;
 
Ενα think tank μεταλλαγμένων νεοφιλελέ είναι, υπό την μορφή μιας ΜΚΟ. Άλλοι με μπλε αίμα και άλλοι με μπλε με κόκκους πράσινους. Προϊόν της εξέλιξης της προηγούμενης παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής σκέψης που κατέρρευσε με πάταγο, ένα ασπόνδυλο μόρφωμα συγκερασμού συμφερόντων ημέτερων χορηγών που, στο τέλος, γίνονται "πρόγραμμα Πισαρίδη" και κυβερνητικές πολιτικές επί παντός επιστητού. Ξέρεις, από αυτές που έχουν οκτώ τσέπες σε κάθε πόδι και που στο τέλος δεν γνωρίζει η δεξιά πόσα έχει η ακροδεξιά.
 
Και η πλάκα είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους. Σαν τα χταπόδια.
 
Σε ένα πράγμα, πράγματι, είναι ανυπέρβλητοι κάτι τέτοιοι τύποι. Στο να αμολάνε μελάνι για να θολώσουν τα νερά με τέτοια επικοινωνιακά ευρήματα, και προς άγραν ψηφουλακιων και από την ευγενή συνομοταξία των vegan, όταν τα κάνουν όλα θάλασσα σε κάθε τομέα που εισηγήθηκαν. Όπως τώρα, καλή ώρα με το ενεργειακό, την "ανάπτυξη" των funds και το σύστημα υγείας των idiots.
 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν τρώγονται με τίποτα! Ούτε μετά από χτύπημα 40 φορές στα βράχια και γούλιασμα για να τους φύγουν τα σάλια, αυτά που λογίζουν για εξυπνάδα τους. Μαλάκια γενικώς και αορίστως...
 
(Με την καλησπέρα μου μόνο στους κανονικούς ανθρώπους)
 
Υ.Γ Παίδες  ούτε εγώ τρώω χταπόδι..χωρίς ούζο.! χα χα Να είσαι Μυτιληνιός και να έρθει το αμερικανάκι να σου πει μην τρώς χταπόδι. Ρε αει παενε απ έδιω βρε αχμάκ τσι πάνιε φαγε κανα χαμπουργκερ πουθα μι πεις ιμένα να μην φάω χταπόδ Ζεβζέκ ε ζεβζέκ μησ αρχίσου τσι λες μιτά ούτι σι σφαζ η κατίνα σ. 
 
Η διάλεκτος είναι Μανταμαδιώτικά (Λέσβος ) ξέρετε εκεί που είναι ο Ταξιάρχης ....ένεκα ότι είμαι ταξιδιάρης ανά την Ελλάδα έχω μάθει και άλλες διαλέκτους από τους φίλους μου. Τι καλά να μασταν στα τουκμάκια τώρα να μαζεύαμε αχνιοί και κανα χταπόδι ... και άστε τον αμερικανοκρυόκωλο να τρώει πικλες και μπέικον ... και κανα μπουκάλι βαρβαγιαννη μαζί.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μπολικη η παραγωγη μαλακιας στην Ελλαδα,τι συμβαινει δεν κανουν σεξ?
Μηπως δεν τους κανουν σεξ?
Μηπως τους πειραζει το χταποδδ?
Τους φερνει αλλεργια το ουζο?
Δεν τους παιζανε μικρους στο διτερμα?
Δεν εφαγεν αρκετα παγωτα τα καλοκαιρια τους
Ρεεε αααβυσσος η ψυχη του ανθρωπου λεμε τωρα,οση τους εμεινε δηλαδης.
Καλησπερα στα παιδια που ηπιαν το ουζακι τους.